Very good communication via Whatsapp prior to purchase. I needed help to decide what the best option was for our TT bikes.
Na jaren te hebben geshopt bij verschillende fietsenzaken, koop inmiddels al vele maanden mijn producten bij Bikesoigneur.com. Hoe groot of hoe klein mijn bestelling ook is, voor persoonlijk advies is... Mehr ansehen
Ik heb in maart een bestelling geplaats voor twee zaken secret was, een tool en montage et. Echter heb ik slechts twee van de vier producten ontvangen. Het blijkt tot dusver onmogelijk om via mail o... Mehr ansehen
Schade aan Carbon wiel, aanvraag voor crash replacement. De hele afhandeling heeft meer dan 6weken geduurd. Antwoord niet op mails of berichten. Na zelf naar hem te bellen was er juist op... Mehr ansehen
246 Heirbaan, 3621, Lanaken, Vereinigte Staaten
- +31614475841
- info@bikesoigneur.com
- bikesoigneur.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede service
Goede feedback op vragen en nog even nagebeld of de bestelling wel klopte. Super service!
Op 1 april een cyclowax kit besteld
Op 1 april een cyclowax kit besteld, maar werd een paar dagen later gebeld dat deze waarschijnlijk een week later zou worden bezorgd. Vervolgens geen bericht meer gehad, toen zelf na twee weken gebeld, werd er meegedeeld dat het product in nalevering is en pas in mei geleverd gaat worden, ondertussen krijg ik wel mails om het product waar ik dus nog op zit te wachten te beoordelen, ik heb geen idee
Een echte specialist!
Niks om aan te merken !
De producten die ik gekocht hebt waren keurig verpakt en snel verstuurd ook. Prima bedrijf dus !
Niet al mijn gevraagde producten waren…
Niet al mijn gevraagde producten waren voorradig maar er werden goede alternatieven aangeboden
In het weekend besteld
In het weekend besteld, dinsdag in huis. Prima.
Goede communicatie van orderstatus.
Geleverd zoals beloofd
Snelle service
Snelle service
Goed contact gehad over producten
Die nog geleverd moeten worden
Bestellen gaat heel goed
Bestellen gaat heel goed. Verzenden duurt wel wat lang vind ik
Altijd bereikbaar en denkt mee
Super goede service
Slechte retour
Product was niet juist dus retour gedaan. Retour kosten zijn voor mij en nu is het product teruggekomen (waar de kosten van het verzenden 16,4 eur waren). Adres staat ook nergens op de website of factuur.
Enorm teleurgesteld in huidige afhandeling van de retour.

Antwort von Bikesoigneur
M speedwax
Eerste keer M speedwax gekocht. Snel geleverd, makkelijk te gebruiken. Bevalt uitstekend. Ketting loopt heel soepel en wordt niet vies.
Goede en eerlijke webwinkel
Ondanks dat de bestelde onderdelen niet op voorraad waren hebben ze er wel voor gezorgd (bij een collega) dat ik mijn onderdelen als nog zijn geleverd.
Klasse en dankjewel voor de goede service☺
Tijdige levering-correcte service
Tijdige levering.
Contactpersoon antwoordde ook snel op vragen die ik had.
Helemaal prima.