Bijzondergroen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel vervelend, ik kies het Delphinium veldboeket, rouwboeket, uit, een groot boeket met vaas, voor zeer goede vrienden. Ze vragen om fleurige bloemen, daarom dit boeket en t veld omdat ik erg van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na wat problemen, die eigenlijk met de bezorging te maken hadden…is alles naar tevredenheid opgelost…dank jullie wel hiervoor. Hierover een goed telefonisch contact gehad…. Bloemen werden opnieuw bezo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In korte tijd hadden we twee crematies, waarvoor we een rouwstuk hebben besteld bij Bijzonder Groen. Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvul... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er was een slordige fout gemaakt bij de bezorging van een boeket. Na wat mails, die snel en netjes werden beantwoord, hebben ze opnieuw een bos bloemen bezorgd. De klacht is heel netjes afgehandel... Mehr ansehen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

196 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Had boeket vuurrood Amaryllis boeket…

Had boeket vuurrood Amaryllis boeket besteld zit er 1
Amaryllis in.
Heel Jammer. Adviteer daar dan niet mee. Of bel dat het niet lukt. Overigens de levering ging verder goed.
Firma heeft gebeld betreft de bloemen en uitleg gegeven. Dat vind ik positief. Zal zeker nog een keer bij hun proberen.

16. Dezember 2021

Beste mevrouw Pm te Kolsté,
Jammer dat u zo teleurgesteld bent in de bloemen die we hebben bezorgd.
We hebben het boeket persoonlijk voor u samengesteld en veel bloemen moeten nog uitkomen dus dat geeft wellicht ook een vertekend beeld. Naast de amaryllis bevat het boeket 10 rozen, meerder takken illex, eucaplytus en waxflower en we hebben hiermee een boeket gemaakt dat op dit moment meer bloemen biedt dan uitkan voor ons. Door de extreme prijsstijgingen van deze bloemen hebben we dit boeket op dit moment ook niet meer op de website staan. We hebben u een aanbod gedaan en we hopen dat u daar gebruik van wilt maken. Hartelijke groet, team Bijzondergroen.

Heel mooi rouwstuk bezorgd

Heel mooi rouwstuk bezorgd. Een prachtig stuk gemaakt van veldbloemen.

13. August 2021

Antwort von Bijzondergroen

Dank voor het mooie compliment en het vertrouwen! Fijn dat we een bijdrage mochten leveren aan het afscheid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verse boeketten vol bijzondere bloemen!

Nadat ik eerder een boeket ontving van Bijzondergroen.nl heb ik deze week een zelf boeket besteld voor een goede vriendin.
Ze was er net als ik superblij mee! Vers, vol bijzondere soorten en lekker vrolijke kleuren. Aanrader!

15. Mai 2021

Valse start gerevancheerd

Van mijn familie een pioenboeket ontvangen. Omdat de bos bloemen erg tegenviel qua samenstelling en vooral kwaliteit heeft Bijzondergroen zich na onze melding gerevancheerd door een mooie bos bloemen te bezorgen, en zelfs na te bellen. Dat is service....

15. Mai 2021

Antwort von Bijzondergroen

Beste Bert, wat vervelend dat het allemaal zo is tegengevallen. Het is nooit onze bedoeling om een boeket samen te stellen met restjes. De bloemen die u beschrijft binden we inderdaad samen met nog een aantal andere soorten. Wij hebben de besteller een nieuw boeket aangeboden en hopen dat die daar gebruik van wil maken. Zij heeft bovendien al heel vaak naar tevredenheid bloemen bij ons besteld dus we gaan ervan uit dat we uw klacht mogen herstellen. We kunnen u ook uit eigen beweging een nieuw boeket doen toekomen als u ons een e-mail wilt sturen met uw gegevens.

Weelderig boeket

Werkelijk prachtig boeket, keurig op tijd bezorgd, heel veel complimenten van de ontvanger gekregen!

10. Mai 2021

Antwort von Bijzondergroen

Dank voor de complimenten mevrouw Jacobs! Mooi dat het allemaal in de smaak is gevallen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig rouw stuk besteld en geleverd

Prachtig rouw stuk besteld en geleverd, perfect op tijd bij de locatie gebracht en heel mooi gemaakt. Fijn als je bij zo’n verdrietige gelegenheid kan vertrouwen op vakwerk. Nogmaals dank.

17. April 2021

Antwort von Bijzondergroen

Dank voor de complimenten mevrouw Beukeboom. Fijn dat we onze bijdrage mochten leveren.

Prima service

Prima service. 1ste boeket was snel weg maar er is een nieuw boeket bezorgd en deze was super mooi dus ik ben zeer tevreden. Echt een top service

24. März 2021

Top kwaliteit!

Top kwaliteit!

Bestel regelmatig en krijg altijd lovende woorden over de bloemen. Zijn vers, bijzonder en staan lang! Bezorging is stipt en netjes.

5. März 2021

Met enige regelmaat…

Met enige regelmaat bestel ik bloemen op bijzondergroen. Constante kwaliteit en klantgerichte service. Ga zo door!

28. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedankt voor de goede service!!

Drie keer heb ik bloemen voor een uitvaart besteld bij Bijzondergroen. En ik ben bijzonder tevreden over de diensten van Bijzondergroen! :-)
Prachtige boeketten en een hele goede, vriendelijke service.
Bedankt hiervoor!

23. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de laatste maanden heel wat…

Ik heb de laatste maanden heel wat boeketten besteld bij bijzondergroen!! De mensen die ik verrast heb( inclusief mezelf) waren helemaal onder de indruk van de prachtige compositie, de kleuren, de keuze van de bloemen! Nergens heb ik dat ooit zo mooi gezien! Helemaal geweldig! Top bloemist!!!

22. Februar 2021

Constante hoge kwaliteit

Ik maak regelmatig gebruik van Bijzondergroen vanwege de hoge kwaliteit van de bloemen (mooi en vers) en uiterst betrouwbare service. Echt een aanrader als je ergens een goede indruk wil maken.

22. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service: er wordt iets beloofd dat niet wordt waargemaakt!

Een veldboeket besteld, maar op de foto van de ontvanger blijkt dit boeket niet met elkaar overeen te komen. Ik heb contact opgenomen en krijg de mededeling dat de bloemen nog niet zijn uitgekomen, waardoor het bestelde boeket nog niet op de foto van de website kan lijken. Bijzonder wel, dat er vooral roze bloemen op de foto van de ontvanger staan, terwijl het veldboeket voornamelijk blauwe bloemen heeft. Er is geen contact met mij hierover opgenomen. Slecht service dus!

20. Februar 2021

Antwort von Bijzondergroen

Beste ADW, Jammer dat je zo teleurgesteld bent in onze bloemen(de ontvanger was er gelukkig wel blij mee zoals je vertelde tijdens ons telefoongesprek). Op basis van je foto hebben we inderdaad geconstateerd dat we wel degelijk een Vrolijk Veldboeket hebben bezorgd. Met blauwe Delphiunium en Eryngium. Ook moesten veel bloemen nog in bloei komen waaronder de tulpen en anemonen dus hebben we gevraagd of je dit even wilde afwachten. We hebben je daarnaast een nieuw boeket aangeboden. We vernemen graag of je alsnog van dit aanbod gebruik wilt maken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat er een bos bloemen was bezorgd…

Nadat er een bos bloemen was bezorgd waar we verre van tevreden over waren is er na een aantal dagen toch aangeboden om een nieuw boeket te laten bezorgen. Ik vind dat dit prima is opgelost. Zo hoort het ook!

20. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr