Bijzondergroen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na wat problemen, die eigenlijk met de bezorging te maken hadden…is alles naar tevredenheid opgelost…dank jullie wel hiervoor. Hierover een goed telefonisch contact gehad…. Bloemen werden opnieuw bezo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In korte tijd hadden we twee crematies, waarvoor we een rouwstuk hebben besteld bij Bijzonder Groen. Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvul... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er was een slordige fout gemaakt bij de bezorging van een boeket. Na wat mails, die snel en netjes werden beantwoord, hebben ze opnieuw een bos bloemen bezorgd. De klacht is heel netjes afgehandel... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik zou hier zelf nooit bestellen. Ik kreeg drie dagen ná mijn verjaardag een verlepte bos in een doos. De afzender had op tijd de bloemen besteld en als bezorgdatum mijn verjaardag aangegeven, afzende... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

195 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In oplossingen denken en doen

Door een fout van mijzelf contact gehad.
Een fijn gesprek en direct een oplossing voor de bezorging van de bloemen voor de volgende dag.
Goed geregeld.
Ik ga hier zeker vaker bestellen

9. Juli 2025

Prachtig rouw bloemstuk

Via de mail gevraagd om een gepersonaliseerd rouw bloemstuk. Het contact per mail was snel en vriendelijk wat erg prettig is als je een uitvaart aan het regelen bent. Het bloemstuk was prachtig en helemaal zoals we voor ogen hadden. Onze complimenten en dank!

3. Juli 2025

Zeer tevreden klant

On line of per telefoon bestelde boeketten voldoen meestal niet aan mijn verwachtingen. Vanuit het buitenland heb ik voor de eerste keer bij Bijzonder Groen via de zeer behulpzame Eelco een bestelling gedaan voor een rouw boeket met veldbloemen.
Van een foto kon ik zien dat dit bloemstuk heel mooi was en van een royaal formaat. Het werd ook, zoals beloofd, de volgende ochtend bezorgd. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.

13. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en een indrukwekkend rouwboeket

Wij zijn zo tevreden over Bijzondergroen! We hebben een rouwboeket besteld met veldbloemen. Eelco nam direct contact met ons op en heeft rouwboeket vandaag bezorgd, op tweede Pinksterdag. Wat een geweldige service. En een prachtig rouwboeket, helemaal zoals op de foto staat en nog groter. De linten zijn ook heel stijlvol.

9. Juni 2025

Zeer tevreden

Ik heb vorige week 2 boeketten laten verzorgen. De ontvangers waren zeer enthousiast (zowel over het boeket zelf als over de manier waarop het boeket verpakt was). Ik heb van beide boeketten foto's gekregen en ze zagen er echt mooi uit! Voor beide had ik voor formaat extra groot gekozen. Als ik dit boeket zie denk ik dat de standaard grootte wel erg klein is.
Ook fijn dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer het boeket onderweg/bezorgd is.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

15. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een boeket besteld voor onze…

Wij hebben een boeket besteld voor onze dochter in Amsterdam.
Het boeket was súpermooi!!
Keurig verpakt en keurig op tijd netjes afgeleverd.
Súper!!!
Onze hartelijke dank daarvoor en zeker tot de volgende keer.
Vriendelijke groeten G Vugts

30. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzondergroen heeft een uitstekende…

Bijzondergroen heeft een uitstekende service en prachtige bloemen.
Een lieve vriendin van de familie is terminaal ziek. Op de dag dat mijn bloemen bezorgd zouden worden, vertrok zij naar het ziekenhuis. Bijzondergroen zorgde ervoor dat de bloemen alsnog bij haar, in het ziekenhuis terecht kwamen.

18. April 2025

Mooi veldboeket

2 dagen geleden Veldboeket Lente (nu heet het Delphinium veldboeket) besteld. Is bijzonder goed ontvangen!!! Fijne en snelle service!!! Top, aanrader!!!

25. März 2025

Aanrader!

Ik bestel zowel zakelijk als privé regelmatig bij Bijzonder Groen en ben meer dan tevreden! De boeketten zijn prachtig en de service is prima! Ik ben fan :-) en dat blijf ik ook!

19. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm goede ervaring gehad bij…

Enorm goede ervaring gehad bij Bijzondergroen! De bloemen waren in eerste instantie door een eigen typfout niet goed bij het juiste adres aangekomen. Hierna contact opgenomen met het bedrijf en ben heel goed geholpen. Ze hebben de bloemen binnen drie dagen bij het juiste adres geleverd en de communicatie verliep ontzettend fijn. Heel tevreden dus!

20. März 2025

Bloemstuk voor een uitvaart

Het bestelde bloemstuk was bestemd voor een uitvaart. Het werd met grote zorg en persoonlijke als een ambachtelijk kunstsuk gemaakt en precies op tijd in perfecte staat op de aangegeven locatie afgeleverd. Bovendien werd ik op de dag van het transport steeds op de hoogte gehouden. Het is de tweede keer dat ik van diensten van dit bedrijf gebruik gemaakt heb en dat meer dan volle tevredenheid.

18. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen kerst heb ik 5 rode amaryllis…

Afgelopen kerst heb ik 5 rode amaryllis boeketten in een vaas online besteld. Ondanks de kerstdrukte lukte het om de bestelling 1 dag eerder hier keurig in dozen te bezorgen. Mijn buren uit de seniorenflat waren zeer verrast en vonden ieder dat het boeket liefde en genegenheid uitstralen. Het boeket heeft langestraat. Ik ben een tevreden nieuwe klant

12. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het liefst -5⭐️

Het liefst -5⭐️! Wat een flutbedrijf! Eerst een bestelling als bedankje voor een vriendin, bos bloemen lijkt niet eens op de keuzefoto dan wordt het bij bezorging plat voor de deur gelegd met als gevolg dat het water eruit loopt een natte bende voor de deur en het kaartje niet meer leesbaar. Een klacht ingediend via email wordt er bij de volgende bestelling als vergoeding 50% korting beloofd en gratis een cilindervaas. Ik dacht ik geef ze een 2e kans! Nieuwe bestelling voor mijn dochter haar verjaardag! Zou bezorgt worden op zaterdag 8 maart. "Ja
mevrouw we gaan een prachtige bos bezorgen!" Aldus een zin uit de email! Helemaal NIKS bezorgt! Ben zo ongelofelijk boos! Om teleurstelling te voorkomen is dit een absolute afrader!

Na een zeer onaangenaam telefonisch contact heb ik de verbinding verbroken. Ze verwijzen het probleem naar ieder ander behalve zichzelf. Ik kreeg het verwijt dat ik het bedrijf de nek om wilde draaien. Mijn enige reactie daarom was dat ze mij daar niet bij nodig hebben want dat doen ze zelf wel. Er is geen oplossing mogelijk! Geld terug geëist dat inmiddels is teruggestort. Einde van deze ellendige ervaring.

8. März 2025
Bijzondergroen-Logo

Antwort von Bijzondergroen

Beste mevrouw Bijsterbosch, we vinden het jammer dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Tijdens ons contact hebben we meerdere malen onze excuses aangeboden en verschillende oplossingen geboden, omdat we het belangrijk vinden om eventuele fouten op een passende manier recht te zetten.

Ons doel is altijd om mensen blij te maken met onze bloemen, niet om teleurstellingen te veroorzaken. Daarom hebben we, ondanks dat de bloemen niet op tijd waren voor de verjaardag, aangeboden om uw dochter alsnog te verrassen. We begrijpen dat u hier geen gebruik van wilde maken en respecteren uw keuze.

U geeft aan dat er geen oplossing mogelijk is. Kennelijk wordt het geld retour, wat u wel heeft geaccepteerd, of een nieuw boeket niet als zodanig beschouwd.

Desondanks blijven we openstaan voor een positieve afsluiting en denken we graag mee, mocht u daar alsnog behoefte aan hebben.

Vriendelijke groet, team Bijzondergroen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzondergroen.nl heeft een prachtig bloemstuk verzorgd.

Bijzondergroen.nl heeft voor de uitvaart van een familielid een prachtig, gepersonaliseerd bloemstuk gemaakt. De overledene hield erg van lentebloemen en op ons verzoek zijn deze in overvloed in het bloemstuk verwerkt. Dit in contrast met andere bedrijven die niet bereid waren het stuk te personaliseren. Petje af voor Bijzondergroen. We zullen in de toekomst graag opnieuw gebruik maken van dit bedrijf.

14. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super mooi en een echte aanrader

De keuze is heel overzichtelijk en voor ieder wat wils. Ook eigen inbreng is mogelijk, maar dat vond ik niet eens nodig. Prachtstuk op zich! Ook verschillende formaten per variant. Je kunt, indien nodig, heel makkelijk contact leggen met vriendelijk medewerker. En tot slot...een hele snelle levering! Ik weet waar ik in de toekomst moet zijn!

3. Januar 2025

Rouwboeket bijzondergroen

Ik heb online een rouwboeket besteld bij bijzondergroen.nl. slechts 2 dagen voor de uitvaart heb ik het besteld. Ik was vergeten een kaartje toe te voegen, maar na contact per mail werd dat probleemloos alsnog toegevoegd. Al was het een treurig event, het boeket was werkelijk prachtig. Een bijzonder mooi en vol bloemstuk dat duidelijk met zorg en aandacht gemaakt was. Heel hartelijk dank hiervoor.

19. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnelle levering en n zeer mooi…

Supersnelle levering en n zeer mooi groot rouwboeket. Vriendelijk behandeld en n goeie communicatie. Ik raad dit iedereen aan. Miranda

11. Dezember 2024
Bijzondergroen-Logo

Antwort von Bijzondergroen

Dank voor de complimenten mevrouw Rijsdijk.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr