Bidders Highway Bewertungen 312

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er. Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transport... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bidders Highway är enkel och smidig att använda. Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen. Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Auto-Auktion

Vom Unternehmen geschrieben

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjälp hela vägen och kunniga om…

Hjälp hela vägen och kunniga om marknaden för speciella fordon!

3. November 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för ditt fina betyg och för att du lyfter vår kompetens kring specialfordon – det uppskattar vi verkligen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kunning och trevlig personal smidigt…

Kunning och trevlig personal smidigt sätt att sälja sin bil.

29. Oktober 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att försäljningen gick smidigt och att du blev väl bemött. Vi strävar alltid efter 5 av 5 – hör gärna av dig om du har tips på vad vi kan göra ännu bättre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tackar för allt från kunnande

Tackar för allt från kunnande, tillgänglighet och bemötande! Samt tack till fotografen för de proffsiga bilderna!

14. Oktober 2025

Antwort von Bidders Highway

Det är vi som tackar för visat förtroende. Roligt att vi kunde möta dina förväntningar. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De accepterade inte min bil

De accepterade inte min bil, evo

26. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Bidders Highway

Hej, eftersom vi enbart hanterar entusiastfordon måste vi ibland neka vissa bilar och motorcyklar som kanske passar bättre på andra plattformar. Men en EVO som du beskriver ovan hade vi nog sannolikt sagt ja till givet att prisförväntningarna är rimliga och historiken är intakt. Du kan väl höra av dig till oss och berätta lite mer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen hjälp att få från Bidders efter…

Ingen hjälp att få från Bidders efter upptäckt av fel som oavsiktligt eller avsiktligt inte fanns med u beskrivningen

5. Oktober 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Michael, Vi är verkligen ledsna att du känner dig missnöjd efter affären.

Vi förstår att det är frustrerande när något inte motsvarar förväntningarna – särskilt om det gäller något som du upplever inte framgick i beskrivningen. Samtidigt vill vi påminna om att Bidders Highway är en marknadsplats, vi är alltså inte själva part i köpet och har inte juridisk möjlighet att gå in och styra över affären efteråt.

I det här fallet försökte vi ändå hjälpa till genom att uppmana till en lösning i samförstånd mellan parterna, vilket tyvärr inte alltid är möjligt. Det är också viktigt att nämna att bilen var nybesiktigad och snart 30 år gammal – mindre avvikelser kan som i detta fallet förekomma även vid noggrann beskrivning.

Vi beklagar verkligen att du upplevt situationen som brist på hjälp – det är inte vår avsikt. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli tydligare i kommunikationen framåt.

Med vänlig hälsning,

Proffsigt och stabilt.

Otroligt proffsigt bemötande.
Mycket duktiga medarbetare som skapar anons texter till objekten.
God service under hela tiden från start till slutlig affär.
Jag är en mycket nöjd kund som kommer att rekommendera er till mina vänner. Mvh.

8. Oktober 2025

Antwort von Bidders Highway

Detta blir vi glada över att höra. Precis så ska det kännas. Hälsa dina vänner att dom är välkomna till oss och stort tack för ett fint omdöme. Mvh, Team Bidders

Bilköp. 🙂

Tillfredsställande. 🤗

22. September 2025

Antwort von Bidders Highway

Härligt att höra. Nästa gång hoppas vi på full pott ;) Välkommen tillbaka till oss.

Auktionen gick smidigt

Auktionen gick smidigt, hade velat ha ut lite mer för bilen, men för o vara höst blev det ett ok pris, kan rekommendera Bidders highway

10. September 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej Daniel, ja i auktioner är det ju marknaden som sätter priset. Hoppas det ändå kändes OK ändå till slut iom du behöll 100% av det klubbade beloppet. Tack fr rekommendation, vi ska förvalta den väl. Det lovar vi. Mvh, Team Biddders

Mycket nöjd

Ni var snabba , flexibla och lyhörda även för små ändringar plus att ni rent generellt författar texter som väcker intresse och inte uppfattas som floskler eller självklarheter.
Videon var också mycket bra.

15. September 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack!! Vi jobbar hårt med att auktionsbeskrivningarna ska vara både kompletta och visa en tydlig bild av objektet. Stort tack för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka nästa gång. Mvh, Team Bidders

Rekommenderas starkt

Mycket trevlig personal och kunniga på vad dom gör. Proffsigt bemötande. Bra utförlig information med många fina bilder för köparen. Verkligen säljande annons. Nästan så att jag inte ville sälja bilen!

2. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skärpning!!!

Tyckte först att sidan och budgivningen verkade seriös men efter att budgivningen avslutats fick jag en dålig känsla. Att företaget inte hjälper till med sjävla transaktionen är bedrövligt och oseriöst. Att ta ut en avgift för att lägga upp annonsen är inte tillräckligt i mitt tycke. Pengarna och transaktionen borde gå genom hemsidan för bådas säkerhet. Att Bidders inte tar ansvar för att över huvudtaget objektet finns i verkligenheten är för mig ofattbart. Förbättring måste ske.

4. September 2025

Antwort von Bidders Highway

Tack för din feedback – vi är ledsna att du upplevde osäkerhet efter avslutad budgivning.

Det stämmer att själva transaktionen sker direkt mellan köpare och säljare, vilket vi är tydliga med vid registrering, i FAQ och på flera andra platser på hemsidan. Det är viktigt att man förstår. Men vi förstår att många efterfrågar säkrare betalningslösningar – och vi håller just nu på att undersöka hur vi kan erbjuda det i framtiden.

Det var lite oklart för oss om du faktiskt stött på något konkret problem i samband med en affär, eller om det mer handlar om hur tjänsten är upplagd? Om något har gått fel så vill vi gärna veta mer, så att vi kan hjälpa till.

Tack igen för din input – vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete!

Rekommenderas

Enkelt, tydligt och inget strul.

27. August 2025

Antwort von Bidders Highway

Stort tack för ditt fina omdöme – det uppskattar vi verkligen! 🙌
Kul att du är nöjd, hoppas vi ses på nästa auktion!

Vänligen,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Missnöjd

Mopeden jag ropade in motsvarade inte alls det som skrevs i beskrivningen om objektet!
Tråkigt!

21. August 2025

Antwort von Bidders Highway

Tråkigt att höra att du är missnöjd. Vi har inte fått något mejl från dig, så hör gärna av dig till support@biddershighway.com och berätta vad som inte stämde – det var ju över ca 70 bilder på mopeden, så vi vill gärna förstå vad som gått fel.

Vänligen,

Mycket bra bemötande!

Mycket bra bemötande!! Trevliga kontakter! Snabba. Proffsiga!

18. August 2025

Antwort von Bidders Highway

Hej, stort tack för ditt omdöme. Precis så vill vi at det ska kännas. Varmt välkommen tillbaka! Mvh, Team Bidders

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr