Thomas Pretsch - BetterMove Bewertungen 29

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en stort skridt fremad. Efter et behandlingsforløb ved Thomas/ Pretsch/Bettermove kan jeg nu igen gå, sidde, rejse mig, sidde i hugstilling osv som før min miniskskade. Nu er det ig... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fint forløb hos Thomas. Jeg har døjet med knæsmerter i flere år og var bange for det skulle fortsætte sådan. Men jeg fik nogle personlige programmer der hjalp meget. Jeg er ikke smertefri efte... Mehr ansehen

1. Physiotherapiepraxis
  2. Mediationsservice
  3. Personal Trainer
  4. Krankengymnast
  5. Psychotherapeut
  6. Yogalehrer

Vom Unternehmen geschrieben

Fysisk (Svendborg) & Online Fysioterapi og Træning - Lindre dine smerter hurtigt og kom tilbage stærkere! - 💪SkulderKlinik 🦵KnæKlinik 🦶NaturligFod - FodKlinik Workshops i Natural Human Movement Thomas Pretsch er fysioterapeut, kropsterapeut, coach, bevægelsestræner med fokus på optimering af kroppen gennem naturlige bevægelser. Thomas har trænet og dyrket mange forskelige discipliner. Han bruger elementer fra disse i træning og terapi. Bl.a. yoga, dans, kampsport, gymnastik, parkour, boldspil (fodbold, håndbold, basketball, tennis, badminton). Thomas har haft skader i skulder og knæ (og fod, ankel, hofte, ryg, nakke, albue og håndled). Han har selv helet sine skader gennem træning og hjælper dig til dig opnå smertefrihed og en velfungerende krop.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en stort skridt fremad.

Tak for en stort skridt fremad.
Efter et behandlingsforløb ved Thomas/ Pretsch/Bettermove kan jeg nu igen gå, sidde, rejse mig, sidde i hugstilling osv som før min miniskskade. Nu er det igen muligt for mig at gå lange ture, dyrke fitness og leve en hverdag uden begrænsninger og smerter.

For lidt over et år siden vred jeg rundt på mit venstre knæ, med det resultat at jeg fik en minisklæsion af den alvorlige slags. Der var tale om at jeg enten skulle forsøge genoptræning via det ordinære sundhedssystem. Ellers var det en operation.

Med hjælp fra sundhedsvæsnet almindelige genoptræning, gik det langsomt fremad, og jeg fortsatte med selvtræning i fitnesscenteret. Men efter 1 år måtte jeg konstatere, at jeg stadig var begrænset: knæet hævede op ved belastninger, jeg kunne ikke bøje knæet helt, fik ondt når jeg gik langt, havde ikke kræfter i “hejseværket”, når jeg gik op ad trapper og ondt på indersiden af knæet, når jeg gik ned af trapper.
Jeg kontaktede Thomas, som lagde en plan for et forløb. Her fik jeg instruktioner på øvelser der kunne føre mig videre mod et liv uden de begrænsninger.
Desuden gav han knæet manuel behandling, løste op for stamt bindevæv, og derudover arbejdede han med denne “skræk”, der sidder i nervesystemet når man frygter at det går galt igen/at der kommer smerter igen osv.
Det er fantastisk at møde en behandler, der ikke kun fokuserer på et lille afgrænset område af ens fysiske krop, men både indrager den psykiske del og via sin brede værktøjskasse kan sætte ind, og bruge hvad der er relevant for hver enkelt person. Det er lige det` Thomas kan!
Som person Thomas et virkeligt behageligt og roligt menneske at konsultere. Han har er en stor åbenhed overfor at være i dialog med dig, og du kan også konsultere ham imellem behandlingerne, hvis du skal have hjælp mellem behandlingerne.
Uden Thomas` hjælp var jeg næppe kommet videre. Idag kan jeg både dyrke yoga, gå lange ture og cykle osv. Operation kommer heldigvis ikke længere på tale. Tak for hjælpen, Thomas.

8. April 2026

Smerterne er væk!

Jeg har gennem længere tid haft ondt under højre skulderblad/skulderbladet og prøvet diverse massage, akupunktur, cupping m.v.

Jeg var heldig at vinde et tilskud til et forløb ved Thomas. Allerede efter 2 gange var smerten under skulderbladet væk! Der dukkede så andre ømme punkter op under forløbet - både den anden skulder, knæ/læg/balder - og det har han også fået bugt med. Samtidig har jeg fået nogle øvelser, jeg kan lave forebyggende, men også når der akut opstår ømhed (fordi jeg laver en dum bevægelse) - og det virker!

Thomas bruger både fysioterapi, åndedrætsøvelser og samtaler i behandlingen. For mig har det været en perfekt kombination, idet det har løsnet op for gamle "traumer"/dårlige oplevelser, som kroppen har gået rundt og husket på. Hjernen har "fortrængt" de dårlige oplevelser, men kroppen husker dem, og det kan komme til udtryk ved smerte/ømhed i muskler m.v.

Så går du rundt og har ondt et sted, og diverse andre behandlinger ikke har virket, så tøv ikke med at kontakte Thomas.

Jeg kan kun give ham min bedste anbefalinger.

4. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gået hos Thomas ugentligt i et år

Har gået hos Thomas ugentligt i et år. Kom med smerter i stort set hele kroppen og en usikkerhed og manglende tro på mig selv.
Nu føler jeg at jeg har en plads i verden, jeg tror på mig selv og stort set ingen smerter og meget mere frihed i min krop
Jeg var fra første sekund tryg ved Thomas. Han er rolig lyttende og giver noget af sig selv.
Vil til en hver tid anbefale Thomas til både de psykiske og fysiske problematikker

21. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i behandling hos Thomas

Jeg har været i behandling hos Thomas, hvor vi blandt andet har arbejdet med åndedræt og vejrtrækning. Hele mit liv har jeg haft problemer med at trække vejret optimalt - noget der især blev tydeligt, når jeg løb. Efter forløbet hos Thomas har jeg oplevet en markant forbedring, og det har været en enorm lettelse for mig.
Som behandler er Thomas god til at skabe tryghed, han er rolig, grundig, lyttende og nem at tale med.
Så de bedste anbefalinger herfra!

10. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behandling af rygsmerter gennem mange år

Jeg, Irene Hansen (68 år), har i ca 4 måneder gået til behandling hos Thomas Pretsch. I mange år har jeg haft problemer med smerter i ryg trækkende ned i højre ben. De seneste år med tiltagende smerter i højre lyske. Jeg er blevet undersøgt på hospitalet med MR scanning, og været hos både fysioterapeut og kiropraktor gennem årene, uden positivt resultat.
Hos Thomas bliver hele bevægeapparatet analyseret, og man får både behandling og øveprogram.
Allerede efter tre måneder kan jeg mærke fremgang i forhold til styrke og bevægelse. Smerterne er ikke væk, men mindre udtalt.
Thomas er meget behagelig og tillidsvækkende.

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde gået hos en fys i 4 mdr og…

Jeg havde gået hos en fys i 4 mdr og til sidst stod fremgangen stille, så jeg fik Thomas anbefalet hos SOLO fitness og må sige jeg ikke blev skuffet. Thomas er meget grundig og dygtig og sætter sig ind i de problemer man nu har, i mit tilfælde var det skulderen og efter 6 behandlinger er jeg næsten tilbage til fuld styrke efter 25 år som gulvmontør. Jeg har fået et hav af øvelser som jeg skal lave. Jeg kan næsten ikke anbefale thomas nok.

15. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste jeg har gjort for mig selv.

Mit første møde med Thomas var ikke som hos andre fysioterapeuter.
Thomas møder en med en ro, forståelse og indsigt i det hele menneske, som jeg ikke har oplevet hos andre behandler.

Jeg henvendte mig til Thomas, da jeg ønskede hjælp og inspiration til nogle nye øvelser, der kunne styrke min krop.
Jeg har igennem de sidste 30 år kæmpet med en rygskade, diverse operationer og følger heraf.

Jeg har fået så meget mere end et par nye øvelser.

Thomas lavede en fuld kropsscreening og anbefalede et forløb over nogle måneder.
Jeg fik nogle øvelser som jeg laver hver dag og kombineret med behandlinger hos Thomas, har jeg allerede nu halvvejs i mit forløb oplevet færre smerter, større bevægelighed og frihed i min krop.

Jeg har fået en indre ro, forståelse af hvad det er der sker i min krop og fået brudt med nogle indgroet forsvarsmekanismer.

Jeg har ikke længere smerter i min venstre skulder og kan sove på siden uden at vågne op med smerter. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har kunnet dette.

Thomas er med hele vejen.
Han er god til at sende nye øvelser, tjekke op på hvordan det går og jeg kan altid skrive til ham, hvis jeg har nogle spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale alle at give sig selv den gave som et forløb hos Thomas er.

25. Juni 2025

En basketspiller med fodproblemer

Jeg henvendte mig til Thomas i starten af 2025 på grund af vedvarende fodproblemer og startede et online forløb hos ham. Som 23-årig kunne jeg allerede mærke, hvad kroniske overbelastningsskader kunne gøre ved én. De satte begrænsninger i hverdagen, jeg havde konstant ondt – og måske vigtigst af alt: de satte en stopper for at dyrke det, som jeg elsker nemlig basketball.

Jeg er nu fire måneder inde i et seks måneders forløb og er tilbage på banen igen – med mere styrke og stort set uden smerter. Noget som jeg ikke troede var muligt.

Et genoptræningsforløb hos Thomas handler ikke om "quick fixes", men om målrettet træning, som over tid skaber varige resultater. Det handler om at blive sat på rette spor, så man gradvist genvinder friheden til at bevæge sig uden smerter.

Jeg tror, at langt de fleste med sportsskader eller skavanker ville kunne få stor gavn af et forløb hos Thomas – især hvis man er villig til at gøre en indsats for at komme til bunds i sine problemer. Thomas har en bred viden på tværs af forskellige træningsfilosofier, og han gør alt for at finde løsninger. Han ser kroppen som en helhed og screener både over, under og omkring skaden for at kunne skræddersy det bedst mulige program.

Kommunikationen er i top. Han tilpasser træningen løbende, filmer nye øvelser og er til stede – både på de gode og de svære dage. Kort sagt: han er dybt engageret i processen og brænder for sit arbejde.

For måske vigtigst af alt: han har selv været i samme situation og døjet med omfattende skader. Han er definitionen på “practice what you preach”, og af den grund kan jeg kun give ham mine varmeste anbefalinger.

21. Juni 2025

Tak for din hjælp Thomas

Tak for din hjælp Thomas, det var lige den hjælp jeg skulle bruge 👍

Foreløbig har jeg brugt dine online øvelser i et halvt år og har helt klart hjulpet mig videre. Dine øvelser vil jeg bruge resten af mine dage 🙂

Det hele startede med at jeg på min hometræner gav den alt for meget gas. Resultatet var en irriteret menisk, en betændt slimsæk og senere kom der begyndende slidgigt oveni. Da kirurgen havde gennemgået røntgen-/scanningsbillederne med mig, sluttede han med at sige, vi ses igen om 10 år, så kan du få et nyt halvt knæ. Hvad tænker du om det?

Mit svar var, jeg kan godt se, hvor du vil hen med det. Jeg kender en fys der er super på knæ, så vil jeg tage fat i. Som sagt, så gjort.

Resultatet efter et halvt år er, at jeg ikke halter mere, mit venstre knæ har ikke fået styrke som tidligere endnu. Men det er helt klart mere mobil og styrken skal nok komme, når jeg forsætter mine øvelser.

Tak for hjælpen Thomas, du har gjort en kæmpe forskel for mig 🙏🙏🙏

5. Juni 2025

Træningsforløb.

Jeg havde ikke researchet ordentlig på hvad Thomas tilbyder, og da jeg henvendte mig med henblik på hjælp, havde jeg forestillet mig et par ganges fremmøde og hjemmeøvelser til selvtræning. Derfor var jeg lidt skræmt af den høje pris og større forpligtelse til hans 12 ugers forløb. Jeg havde tilbagevendende skuldersmerter og hold i nakken, som langsomt er blevet værre over 10-15 år (jeg er nu 37).

Jeg har dog al ros til overs for Thomas' koncept, for min individuelle plan blev lagt så jeg fik daglig træning i korte intervaller. Dette passede perfekt til min dagligdag og mit engagement. Der gik mange uger før jeg følte en bedring, men hold nu op hvor kan jeg mærke forskel i dag. Jeg skriver denne anmeldelse 2,5 måned efter afslutningen af forløbet - fordi jeg har kunnet holde ved og stadig træner en lille smule dagligt er jeg stadig smertefri og uden behov for kiropraktik til min stive nakke.
Stor anbefaling fra mig.

11. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I godt et halvt år døjede jeg med…

I godt et halvt år døjede jeg med smerter i venstre skulder og overarm, hvor jeg havde svært ved at placere armen uden smerter, lige meget om jeg sad eller lå ned.
På den baggrund søgte jeg hjælp hos to, uafhængige af hinanden, fysioterapeuter, som mere eller mindre overfladisk vurderede hvad problemet var. Kun ud fra hvad jeg kunne/ikke kunne med armen.
Den ene gav mig en øvelse med hjem og fulgte op med 2 efterfølgende korte behandlinger.
Den anden sendte mig hjem med en elastik (til 50 kr) og 3 øvelser og uden overhovedet at foretage en behandling.
Det hele virkningsløst og spild af penge.
Heldigvis blev jeg tilfældigt anbefalet til Thomas.
Efter en times grundig undersøgelse af skulder, arm og nakke, var han ikke i tvivl om hvor smerterne stammede fra.
Så med 5 videoer, hvor han selv grundigt viser nogle øvelser, som jeg ved ihærdig selvtræning og 3 opfølgende grundige behandlinger af Thomas’ hænder, har jeg nu fået løsnet bevægdelene omkring skulder, nakke og arm så meget, at jeg kun har få smerter og sjældent tænker over det.
Og jeg er sikker på, at med aktiv fortsættelse af øvelserne, får jeg det helt på plads.
Jeg kan på den baggrund, af min oplevelse med Thomas, varmt anbefale ham, da han går langt grundigere og interesseret og med langt større viden, fornemmer jeg, til opgaven, end hvad jeg har oplevet hos andre behandlere.

18. April 2025

Natulig Fod forløb

Jeg fik kontakt til Thomas Pretsch, på et tidspunkt hvor jeg havde allermest brug for det - at få hjælp til en overbelastnings skade i anklen.
Skaden opstod for godt et år siden, efter en lang vandretur i Nordjylland, hvor vi gik i klitterne og på stranden.
En belastende tur og mere end hvad min fod kunne klare. Jeg fik smerter i anklen og havde svært ved at gå.
Efterfølgende opsøgte jeg lægen, fodfyssen, fik laserbehandling og speciallavet indlæg.
Intet hjalp varigt.
Heldigvis fik jeg kontakt til Thomas Pretsch og alt hvad han stod for, gav så god mening for mig, jeg skulle ikke mere læne mig op af en passiv behandling, men skulle selv igang.
Jeg har gennem godt tre måneder, lavet øvelser hver dag - det har været en udfordring, men også et fantastisk forløb og jeg er nu meget mere opmærksom på, hvad min krop kan klare og især hvad min fod kan klare.
Det går langsomt fremad, der er dage, hvor der går rigtig godt og dage, hvor jeg har lyst til at give op, men Thomas har været der, når jeg havde brug for det, med positive ord og stor opbakning.
Jeg er endnu ikke i mål og fortsætter med øvelserne, men er overbevist om, at jeg til foråret igen kan tage på længere Vandreture.
Jeg gir alle mine bedste anbefalinger til Thomas Pretsch.

Hilsen⭐️eva

26. Februar 2025

Bedre mobilitet i knæ og hofter

Bedre mobilitet i knæ og hofter
Det har været et super forløb, med god støtte fra Thomas, hvor vi er kommet vidt omkring, både ting der rører sig i sindet og ikke mindst at sætte ord på smerterne og finde ud af at den her smerte er en der bliver bedre når jeg gør mere af denne øvelse. Jeg har ofte stoppet lige så snart mit knæ at sagt en lyd. Det fik vi også sat ord på. Og nu snakker mine knæ sjældent til mig fordi øvelserne hjælper.
Jeg har sendt beskeder og videoer og har fået hurtigt kommentarer og spørgsmål til at tænke over.
Det er dejligt med en tilgang for det hele menneske.
Jeg har i hele mit voksenliv været udfordret med smerter og stive knæ. Tidligere håndboldspiller og mange skader i knæ, 5 operationer i det højre knæ. De mange smerter, har gjort mig bange for at komme ud i ydere stillingerne og så er jeg blot blevet mere og mere stiv i knæene.
Jeg mødte Thomas på Outdoor festival i Silkeborg og var med på hans workshop og blev nysgerrig på hvad hans tilgang til krop, smerter og træning kunne gøre for mig.
Efter en screeningsamtale gik jeg i gang med et 3 måneders forløb, med øvelser som matchede min udfordring.
Jeg har virkelig mærket stor fremgang, selvom jeg ikke er kommet helt i mål endnu, men det er også for meget at forvente at 40 års smerter og stivhed kan forsvinde i løbet af 3 mdr.
Jeg har fået meget mere mobilitet og balance
Jeg kan nu gå op ad trapper uden at holde ved gelænder.
Jeg kan gå en god rask tur uden at få smerter i knæene
Jeg kan komme ud af min bil, på en parkeringsplads, hvor andre biler holder tæt på.
Jeg kan gå ned af nogle bestemte trapper. Målet er alle trapper.
Jeg kan komme ud af min bil uden at være bange for at mine knæ ikke holder.
Jeg kan gå ned af bakker, uden at få smerter i knæene.
Jeg kan gå på ujævn grund uden at falde (f.eks. i skoven)
Og de bedste er at jeg har fået motivation til at gøre mere og et håb på at det kan lade sig gøre.

4. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom til Thomas med en skulderskade…

Jeg kom til Thomas med en skulderskade for nogle måneder siden. Thomas var meget grundig i sin undersøgelse og tog mig alvorligt. Han lavede et træningsprogram til mig som vi gennemgik sammen hvorefter jeg fulgte det program. Undervejs havde jeg hele tiden løbende sparring med Thomas og jeg følte virkelig at han var engageret i min rehabilitering. Efter et par måneder var jeg fuldstændig smertefri og jeg tilskriver det Thomas’ behandling og vejledning. Thomas er topprofessionel og ved virkelig hvad han snakker om. Jeg giver ham min varmeste anbefaling.

1. August 2024

Mine varmeste anbefalinger

Jeg fik rigtig god vejledning/behandling af Thomas, og det lykkedes ved hjælp af en grundig screening og et veltilrettelagt program at gøre min skulder helt smertefri, og desuden opbygge mere styrke i det hele taget. Thomas har mine varmeste anbefalinger.

13. November 2024

Workshops i naturlig bevægelse

Jeg har deltaget i flere af Thomas' workshops med fokus på naturlig bevægelse. Det er tydeligt at mærke at Thomas er en erfaren fysioterapeut, der arbejder med helheden, fremfor blot en isoleret problematik og hvordan vi kan blive mest frie og harmoniske i vores krop. Han bryder med begrænsende overbevisninger, vi har fået med os i forhold til bevægelse og viser os, hvor det rent faktisk er muligt at bevæge sig hen. Workshoppene gav en god kropskontakt, viden vi kunne tage med os i det daglige, samtidig med at det var legene og sjovt. Varm anbefaling herfra, jeg deltager gerne igen🌟🙏

31. August 2024

Forløb

Jeg har længe døjet med rygsmerter - og derudover har jeg gerne villet komme mere igang med at få smidiggjort og mobiliseret min krop.
I forhold til mine smerter har jeg prøvet mange ting; fysioterapi, kiropraktik, styrketræning, elastikøvelser, KST og meget andet. Intet af det har kunnet hjælpe på mine smerter.
Jeg har taget et forløb over tre måneder hos Thomas, og har på den måde fået nye indsigter om min krop. Vi prøvede flere forskellige øvelser og teknikker af, både med henblik på smertelindring og generelt mere mobilitet i min krop.
Det fungerede rigtig godt med at sende videoer af træningen og få feedback på øvelserne.
Forløbet har givet mig flere forskellige ting:
- Jeg er kommet i gang med en træningsrutine jeg evner at holde fast i.
- Jeg har lært om smerter (og den bagvedliggende betydning af dem)
- Jeg har fået en bedre intuitiv fornemmelse af min krop, som jeg nu også bruger i min hverdag.
- Jeg har fået mere bevægelighed i min krop og generelt bevidsthed omkring hvordan jeg reagerer på smerter, og hvordan jeg skal håndtere dem.
Jeg er super tilfreds med mit forløb og føler mig klædt på til at forsætte rejsen✨

23. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling til nakke/skuldre, knæ, fødder

Klar anbefaling, har rykket min krop og videns niveau drastisk. Den eneste der går mod "root cause", sammenlignet med de sidste 10 fys jeg var været ved, siden ca 2000.

Længere forløb mellem 2021 feb og nov, varrieret stor og lille pakke. Stor pakke med videooptagelse og feedback på alle øvelser, lille pakke kun video når noget ændres (mere vægt på) så teknikken sikres.

Har haft udfordringer med knæ, skuldre/nakke samt fødder. I opstartsanalysen fik vi kigget kroppen igennem og tilføjet et par ekstra svagheder jeg med fordel kunne arbejde på. Thomas lagde et program, som over perioden gradvist ændrede sig, da mit niveau ændrede sig eller jeg begyndte at kede mig. Der er mange alternative øvelser.

Ud over hans sparring har hans delte "bøger"/dokumenter samt anbefaling til læsestof (e.g. Katie Bowman) gjort meget for mit vidensniveau, især omkring smerter og det er noget man skal bevæge sig ud af. Super brugbart.

Jeg opnåede at komme af med mine nakke skuldre problemer, og har nu værktøjer til at sikre de holder sig væk, eller få dem til at gå væk hvis jeg har stresset for meget på jobbet / siddet for længe foran PC'en.

Knæet er en +20 år gammel skade, her er jeg blevet meget mere stabil og har mod på mere. Har ikke været så stærk siden før min skade! Så fedt at opleve.

Fødder/ankler er blevet meget stærkere, og ubehagen er væk. Når jeg får overbelastet de gamle "svage punkter" så har jeg også her værktøjer til at håndtere dem.

Overordnet, har jeg fulgt hans program i det omgang jeg kunne. Har været uden træning i min datters første leveår, men er nu begyndt langsomt igen. Dejligt med materiale og øvelser som jeg kan tage fat på, og Thomas har også været flink til at hjælpe et par gange indenfor de sidste 6md.

Klar anbefaling, men det koster. Mener dog alligeve det er det værd. Hvis man virkelig ønsker at gøre noget ved ens fysiske skavanker, så er prisen meget fornuftig, ift de resultater man kan forvente - antager man giver den gas selvfølgelig :)

1. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr