Betsson Bewertungen 87

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kan bra varna er, spelar ej här på bettsson om du inte vill kastar dina pengar i avloppet! För min del är dom beträgare, spelar man på slots med 1 kr insats vinner du hela tiden, men höjer man... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

otroligt dåligt företag och servicen va ännu värre, som att prata med en vägg tanten i service började på b och dom stänger mitt konto utan anledning innan jag ens fått börja spela. paragraf 8:1 är de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AKTA dig för "Välkomstbonus". Sätter du in 200kr så får du 200kr i bonus. Detta innebär att du behöver vinna/omsätta 12.000kr på casino eller 2400kr på betting med odds över 1.8 (läs det fintstilta)... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjuvar!!!! De snodde alla mina pengar och hävdade att det var deras bonusprogram som jag hade fått. Jag satte in 1000kr och fick 1000kr kr i bonus. Nu hade jag 1800kr och de tog allt och hävdade att... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielkasino
  2. Wettbüro
  3. Spielbank
  4. Glücksspielanbieter
  5. Online-Casino oder -Buchmacher

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sign up now and double your first deposit. Play with over 800 casino games, or place a bet on your sports matches using your favourite device. Start playing now!

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

ESTAFADORES

Les pongo una estrella por qué no puedo menos ...unas ratas de alcantarilla...tenía unas freebet para la Eurocopa ...cuando las voy a gastar ( aún no ha empezado la Eurocopa) me dicen que han espirado ....hace unos días ..las quería gastar ..y me dicen que aún no están disponibles ..por qué sin para la Eurocopa y aún faltan unos días ....unos auténticos HDLGP ...Y UNAS RATAS DE ALCANTARILLA

14. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TOP SERVICE

Kunne ikke tilgå min konto ved Betsson da jeg fik en fejlmelding: 400 Bad Request...

Deres chat fungerede perfekt, og efterfølgende fik jeg en mail, hvor Filip tilbød, at jeg kunne kontakte ham, så han eventuelt kunne være mig behjælpelig med at løse problemet...

Så tak for god service......

5. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oprettede en konto i sidste uge og jeg…

Oprettede en konto i sidste uge og jeg fik min spille-bonus og kort tid efter ramte jeg et par gevinster, og efter 2 timer kunne jeg udbetale 2x.xxxx kr ud. Jeg fik hurtig hjælp til at få min konto verificeres af kundeservice over e-mails så jeg har kun positive ting.

31. Mai 2024

HORRIBLE

HORRIBLE, NO METAN SU DINERO, SON ESTAFADORES, PUBLICIDAD ENGAÑOSA, MANIPULAN EL DINERO, SI TE QUEJAS TE LIMITAB LA CUENTA, YA NO PUEDO APOSTAR SIQUIERA MI DINERO ESTA ATRAPADO, NO PUEDO SACARLO.

10. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I placed in a cash competition and they…

I placed in a cash competition and they now are saying they will not honour it and have said I am a risky player, they happily let me invest in the promotion and once it finished said that I cannot qualify. Absolute scandal and daylight robbery. Im extremely appalled by this site. Customer service is terrible and they just pass the book and say that it is not their department. There is no area to make complaints either conveniently

7. Mai 2024

Horrible el casino

Horrible el casino , dijo casa de estafadores , manipulan sin escrúpulos todos los juegos y te roban el dinero muy facil, jamás habrán una cuenta en el o si la tienen es lejos que la termine . Aquí solo les robaran el dinero muy rápido y nunca ganarán nada .

16. April 2024

No es azar!!

Pésimo este sitio de juego, la peor experiencia, ni siquiera disfrutas de jugar, perdés rapidísimo, aunque deposites un monto alto, vengo jugando hace un mes diariamente, no gané nada, esta ala vista que azar no es!

14. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lita inte på denna sidan!!!

Lita inte på denna sidan!!!! Det är bedrägeri när man får bonus så aktiverades inte min bonus gav den en till chans rundor och fick bonis symbolerna men inget bonus aktiverades då jag spelade på jazz of new orleans det försöker dum spela en när man kontaktar dem RENA FUSK SIDAN

18. Februar 2024

Betsson roba descaradamente

En fútbol no hay problema, en poker la maquina analiza al jugador que más a ganado para no darle las cartas, con el 99% de probabilidades de ganar te buscan la forma de hacer perder el 100% de las veces y en casino lo mismo, si tu apuesta es menor a 10 soles ganarás y cuando la maquina ve que ya vas ganando 3 rondas seguidas lo que hace es robar, si le pones a todos los números y dejas solo 1 número, es capas de repetirte el mismo número hasta 8 veces seguidas sin descaro con tal de no darte premio, la ruleta rápida de betsson es la que más roba y de una manera deacarada

24. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortjener ingen stjerner da dette…

Fortjener ingen stjerner da dette datterselskab af Nordicbet er lige så rigget som moderselvskabet.....danske spil er hundred gang mere realistisk at spille på
Det er utroligt de skriver rtp på over 90 procent er jo markedsføring der vildleder hvilket iflg ombudsmanden er hamrende ulovligt men desværre betales de også for at kigge den anden vej til fordel for dyre middage og rejser betalt af casino industrien

7. Januar 2024

Begrænset uden at have spillet

Begrænset uden at have spillet

Jeg opretter mig, indbetaler 500 for er benytte en kampagne for et freebet på 500 ved at spille 500,- på odds 1,8. Jeg kan ikke få lov til at smide 500,- på et odds 1,8.

De fortæller, at jeg er blevet begrænset, men jeg er helt ny kunde på siden og har ikke placeret et eneste bet???

herefter skal jeg til at indsende bankinformationer for at få pengene ud, da man ikke kan udbetale penge på kreditkort, som man lige har indbetalt

bøvl og svindel

27. Dezember 2023

PUBLICIDAD ENGAÑOSA Y MAL SERVICIO AL CLIENTE

Al registrarme recibí un correo indicando que tenía 50 giros gratis en el casino, el link para hacer uso de ellos abrió sin problema y el juego se ejecutó; sin embargo luego de hacer los supuestos giros gratis resultó que el saldo que había recargado en mi cuenta fue descontado, al comunicarme con servicio al cliente indicaron que la promoción había expirado y que por ello en compensación habían cargado un bono a mi cuenta (por valor inferior al descontado).

Le comuniqué a soporte que al abrir el link no aparecía un aviso de expiración y que del bono proporcionado nunca se me informó para haber hecho uso de él, aunque para activar dicho bono tenía que hacer apuestas por varias veces su valor, lo cual no tiene sentido; finalmente no solucionaron nada.

Es una empresa deshonesta que maneja publicidad engañosa y con un servicio al cliente deficiente.

11. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umulligt at sætte et bet

Jeg lavede glad en indbetaling og ville bette. Men hver gang jeg sætter er bet, vil den ikke acceptere det. Og deres kundeservice eller hvad man skal kalde det fis. Den består af en Bot of det er umuligt at få dem i tale. Holdjer langt væk

22. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du kan ikke få din penge udbetalt

Pas på.
Vinder i penge, kan i ikke få jeres penge udbetalt. De tvinger jer til at spille pengene op igen fordi de ikke kan udbetales. Feks vandt kjeg 4700kr men kunne kun få lov til at udbetale 3000kr.
Selvom jeg har endda har brugt to kredit kort så vil de have man udbetaler med bank overførsler.:/ pas på

20. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr