Werd heel vriendelijk ontvangen,er werd ook naar mij geluisterd. Meneer r. Burgers heeft mij heel goed en correct geholpen . Dankzij zijn ervaring en goede hulp kan ik weer goed horen. Alle dank voor... Mehr ansehen
Boogstede 15, 3431 HH Nieuwegein, Utrecht, NL
Unternehmen hat geantwortet
Na 5 jaar weer toe aan nieuwe toestellen. Het hele proces keurig verricht en begeleid door beter horen. Vanwege mijn gehoor tussendoor onderzoek gehad bij Pento, maar Beter horen had de toestellen zo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otoplastiek laten aanmeten in Nieuwegein. Dat ging goed. De medewerker vertelde me,als je ze ophaalt ,dan krijg je uitleg hoe te plaatsen. Echter,bij het ophalen was een andere mede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Omdat ik twee modellen heb kunnen testen, om daarna mijn keuze te mogen bepalen, die ik voor mij het beste vond.
Boogstede 15, 3431 HH, Nieuwegein, Utrecht, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Ben zeer teleurgesteld in de behandeling bij Beter Horen in Nieuwegein, ging een ComPilot kopen, maakte de audicien die duidelijk de bokkepruik op had en zeer onvriendelijk was. Maakte mijn gehoorapparaat stuk en wilde me niet verder meer helpen.
Gelukkig was er een mevrouw die me wel hielp en mij apparaat repareerde.
Ik vind het heel erg jammer dat de winkel in IJsselstein gesloten in, want daar waren ze altijd heel erg vriendelijk en behulpzaam,.
Ik heb geen contact gehad met de winkel in Nieuwegein!
Dinsdag 11juni2024 om 17.12uur

Antwort von Beter Horen - Nieuwegein
Goed contact met de adviseur heeft kennis van zaken legt alles rustig uit. Neemt de tijd zodatnikzelf een en ander kan uitproberen.
ja niet goed, personeel niet veel ervaring. veel terug komen en nog steeds niet goed

Antwort von Beter Horen - Nieuwegein
ik ben prima behandelt, al mijn vragen zijn goed beantwoord.
men had alle geduld met mij.
omdat ze je vriendelijk en goed helpen .in de winkel.
De begeleiding en de expertise van de medewerkster alsmede de vriendelijke behandeling tijdens het gehele proces. Vanaf aanmeten tot de levering en het plaatsen van de gehoortoestellen.
Duidelijke uitleg over het gebruik.
Nieuwe hoor apparaten gekregen
Goed uitleg en service
Mijn apparaten vielen steeds uit.
Het gevoel wat het personeel mij gaf was heel onprettig.
Paar keer opgestuurd.
Paar keer doorgemeten.
Mevrouw ze doen het hoor.
Als ze weer uit waren gevallen.
Werd er op een wel heel arrogante manier gereageerd.
Voelde mij zelfs als leugenaar uit gemaakt.
Geld terug was geen optie.
Ik heb mijn geld op den duur wel terug gekregen. Mijn dochter is op het laatst mee gegaan. En zij laat het kaas niet van haar brood eten.
Heel triest dat het niet op een normale manier alleen op kan lossen.
De arrogantie spatte eraf. Ook voor de dame achter de balie.

Antwort von Beter Horen - Nieuwegein
Maanden moeten wachten om een afspraak te krijgen voor nieuwe gehoorapparaten. Gehaast personeel, zeer slechte bereikbaarheid per telefoon voor een vraag of afspraak.
Amplifon app werkt slecht, wordt geen uitleg/ oplossing voor gegeven, alleen dat je het via instellingen telefoon ook kunt regelen.
Slechte nazorg/service, telefoon wordt niet opgenomen in de winkel, klantenservice zegt dan dat er het hele jaar geen tijd meer is voor een afspraak. (in dit geval een 5 minuten klusje)
Uiteindelijk is het gelukt, maar het ging moeizaam en niet klantvriendelijk.

Antwort von Beter Horen - Nieuwegein
De goed ervaring is de uitstekende uitleg en begeleiding van degene die mij geholpen heeft.
Goed geholpen duidelijke informatie en goed afgesloten
Slechte ervaring met Beter Horen Nieuwegein. Nadat ze mijn gehoorapparaat bij een reparatie verder stuk hadden gemaakt, is er een nieuw apparaat gemaakt dat niet goed past. Vele malen terug geweest en het commentaar dat ze geven is: meneer uw oor is veranderd. Ze houden vast aan een vast proces en luisteren niet naar de wensen van mij als klant. Jammer, ik had een goed werkend en passend gehoorapparaat dat door Beter Horen stuk gemaakt is en moet het nu doen met een niet goed passend en niet lekker zittend gehoorapparaat. Erg jammer, voor mij geen Beter Horen meer.
En dan krijg je een paar dagen later een reactie dat het personeel mij heeft geholpen en dat het jammer is dat ik mijn hoortoestel niet kan dragen en dat ik altijd een afspraak kan maken. Daar gaat het niet om. Beter Horen heeft een vast proces en daar wordt in mijn geval aan vastgehouden. Wensen van mij als klant zijn niet bespreekbaar. Beter Horen hoort mijn klacht wel maar Luistert niet. Er wordt in ieder geval niets mee gedaan. En, ik ben pas 4 maanden bezig…..

Antwort von Beter Horen - Nieuwegein
De deskundigheid. Het vertrouwen dat je krijgt over het gebruik. De duidelijkheid waarop alles uitgelegd
Mijn nieuwe hoortoestel kreeg ik wat langer op proef, omdat ik niet eerder op de afspraak kon komen.
Na goedkeuring van het apparaat
Heb ik meteen betaald.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.