Unternehmen hat geantwortet
Tilbagemelding på tidligere anmeldelse da jeg ikke kan slet-rediger ( trustpilot er ind over ) Jeg blev kontaktet af Martina som har startet Besporty. Hun fik hurtigt styr på hele sagen og min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Head trainer at Be Sporty Denmark…
I was a trainer at Be Sporty Denmark for 2 whole years and through those years I have been following every rule and been a great head trainer. Be sporty Denmark is closing now and all the trainers got that message months before. None of the trainers though have gotten paid for their months worth of work and was not even informed that we would not get paid. This situation show the trainers that be sporty does not value our work or all the hours we work so the kids can have a fun and great class, as be sporty themselves expect of us.
Pure money machine
Pure money machine, learning so litteratur and amateuer. Not the money value.
Har tilmeldt min søn flipkidz gymnastik…
Har tilmeldt min søn flipkidz gymnastik og har efter mere end en måned stadig ikke modtaget, tøj, pose, klistermærke bog mm. Har spurgt om det flere gange uden nogen tager handling.. synd
SPAM! Hold jer væk!
Virksomheden sender reklame-spam til din fysiske postkasse med adressering for at omgå reglerne om "Reklame - nej tak". Her er ingen, og har aldrig været, børn i husstanden, og vi kender intet til denne virksomhed.
Eftersom dette er måden, denne virksomhed generelt tænker og handler, så er jeg nu sikker på aldrig at ville have noget med dem at gøre.
Jeg vil nu huske, at advare mine bekendte mod Be Sporty.

Amazing Concept
Amazing Concept
Really love the Concept, to bring children into movement and creating the Highlight of the week.
I highly recommend it.
Spild af penge
Vores datter har gået til én sæson fodbold og to sæsoner gymnastik hos Besporty, og her er en liste over de store svagheder ved dem:
De sender en mail en måned før holdstart og flytter dagen fra søndag til lørdag. Dette skete i alle sæsoner.
Deres kontingent stiger konstant, mens kvaliteten bliver dårligere. Første sæson kostede 990 kr., men nu koster det 1445 kr. efter blot 1½ år. Det er fuldstændig urimeligt.
Min datter havde sidste dag i går, men fik ikke diplom, medalje eller en gave, som man normalt får, når man afslutter sæsonen.
Begge trænere i denne sæson var useriøse og uerfarne.

Hurtig og god service!!
Hurtig og god service!!
Jeg kan varmt anbefale.
Leder for Flipkidz
Jeg har arbejdet for Be Sporty i et år nu, både i Sverige og i Danmark. Det, jeg elsker allermest ved jobbet, er at se glæden i børnenes ansigter, når de lykkes med noget, de sagde, de aldrig ville være i stand til. Her presser vi børnene til at udvikle sig på en stille, rolig og sjov måde.
Træner hos BeSporty
BeSporty er et super B-job :) Jeg har været Flipkidz træner i et sæson nu og glæder mig til næste starter her i februar. Administrationen er meget hjælpsom med diverse spørgsmål man har som træner og børnene er SÅ sjove og dejlige at være med! Det er et meget givende arbejde og jeg anbefaler det hvis man vil gerne bevæge sig lidt mere!!
min datter elsker flipkidz
min datter elsker flipkidz, det er sjov gymnastik med sådan en fantastisk leder!
Meget tilfreds
Meget tilfreds med dette kursus. Fantastisk leder.
My kid had a great time at Funkykidz.
Great gymnastics for kids
My son (4 y/o) really enjoys his gymnastics class! Fun obstacle course combined with technique training on the mat, all led by sweet trainers. Especially fun times when Flip the cat comes to visit.

Antwort von Be Sporty
Underviser hos Be Sporty (Funkykids)
Jeg arbejder som underviser og instruktør på Funkykids hold hos Be Sporty og det er jeg super glad for! Et godt og sundt arbejdsmiljø og de sødeste børn og deres forældre. Jeg bliver fyldt op med energi og livsglæde efter hvér time!

Antwort von Be Sporty
Spild af penge og dit barn lærer intet.
Jeg fatter ikke det her koncept? Der er ingen rød tråd i noget af det der foregår. Jeg har selv dyrket elite sport og trænet børn, unge og voksne på elite niveau. Det er bare fest og ballade og har intet med at lære fodbold at gøre.
Der har været 3 instruktører på det hold som min søn går på og ingen af dem har hverken fodboldbaggrund eller noget pædagogisk baggrund. Jeg ved godt at de selv er mellem 16-18 år, men BeSporty burde klæde sine instruktører på til opgaven.
Der er ren forvirring og kaos og jeg har flere gange haft lyst til at hjælpe med at tilrettelægge en god og hyggelig træning for børnene, så de rent faktisk lærer noget med fodbold. Det her er i hvert fald under al kritik.
Spar dine penge og træn dit eget barn i haven eller gården. Det eneste positive er, at der er andre børn.

Antwort von Be Sporty
Tilbagemelding på tidligere anmeldelse…
Jeg blev kontaktet af Martina som har startet Besporty.
Hun fik hurtigt styr på hele sagen og min datter fik sin tshirt og en bamse.
Sætter stor pris på hendes hjælp og hun gjorde min datter glad..

Dårlig oplevelse.
Min datter blev meget ked af det da vi, på lokationen, finder ud af at de har annulleret holdet grundet manglende tilmelding.
De havde godt nok skrevet en mail 56 minutter før start, på en søndag….

Flipkidz for 4-5 åringer
Vår 4åring går på Flipkidz i Bærum. Vi har foreløbig bare vært på en´ trening. Det var kjempe stas. 4 åringen vår elsket det. Han spørr hver dag om det er Flipkidz idag. Han var litt sjenert, men treneren tokk veldig godt vare på han. Hinderløype var kjempe gøy. Vi gleder oss til neste "trening" på onsdag.

0 stjerner er desværre ikke en mulighed
Lad være med at forudbetale en (dyr) delbetaling for at "beholde" din plads på holdet (du beholder den anyways) for skulle du blive forhindret 2 måneder senere, når holdet starter op, så får du ikke delbetalingen retur- ej heller selvom der er venteliste på holdet og de derfor er garanteret fuld betaling for pladsen.
Simpelthen bondefangeri.

Antwort von Be Sporty
Min datter havde det meget sjovt
Min datter havde det meget sjovt. God leder. Vi har registreret hende igen!

Antwort von Be Sporty
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.