Besiktningsföretaget AB Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi anlitade Besiktningsföretaget för en OVK-besiktning. De var snabba och tydliga i sin kommunikation med oss. Även själva besiktningen genomfördes på ett snabbt och bra sätt. Besiktningsföretaget r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noggrann och professionell besiktningsman. Enkel och snabb bokning rent administrativt. Mycket nöjda och kommer anlita igen om det uppstår behov.

Unternehmensdetails

1. Baugutachten
  2. Geprüfter Sachverständiger

Vom Unternehmen geschrieben

Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tydlig och noggrann rapport

Tydlig och noggrann rapport! Inte en mängd brödtext utan saklig konkret information om gjorda iakttagelser.

5. August 2024

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme! ⭐️
Vi uppskattar verkligen att du värdesätter vår tydliga och noggranna rapportering. Vårt mål är alltid att ge konkret och saklig information utan onödiga utsvävningar, så det gläder oss att höra att vi lyckats med det.

Vi önskar dig en trevlig helg och välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsigt och bra kommunikation om vad…

Proffsigt och bra kommunikation om vad som var problematiskt

26. Juli 2024

Hej Majlis,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!
Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår service som proffsig och att kommunikationen kring eventuella problem var tydlig. Vi sätter stort värde i att våra kunder känner sig välinformerade och trygga under hela besiktningsprocessen.

Välkommen åter om du har frågor eller behöver vår hjälp i framtiden!

Trevlig helg!

Toppen!

Bra bemötande och smidig besiktning

25. Juli 2024

Hej Veronica,

Tack snälla för stort ditt omdöme!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och att besiktningen gick smidigt. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och behaglig som möjligt för våra kunder.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra besiktning av vårt hus.

Besiktningsmannen var kunnig och höll oss informerade. Vi kände att det var en bra dialog och att han kunde sitt arbete.

Hej Ann-Britt,

Stort tack för ditt positiva omdöme! 💫
Vi är glada att höra att ni kände er väl informerade och att dialogen med vår besiktningstekniker fungerade bra. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och att vi förmedlar vår kunskap på ett tydligt sätt.

Tveka inte att höra av er om ni har fler frågor framöver eller om vi kan hjälpa er med något annat!

Trevlig helg!

Lätt

Allt fungerade bra, besiktningsmannen berättade vad han skulle göra och gick sedan igenom allt i efterhand.

Hej Per,

Tack så mycket för ditt omdöme!
Det gläder oss att höra att allt fungerade smidigt och att vår besiktningstekniker kunde förklara processen tydligt både före och efter besiktningen. Vi strävar alltid efter att göra besiktningen så informativ och enkel som möjligt för våra kunder.

Välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden!

Trevligt bemötande och komptetent

Trevligt bemötande och komptetent, förtroendeingivande personal.

31. Juli 2024

Hej Urban,

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande som trevligt och att vår personal förmedlade den kompetens och det förtroende vi strävar efter. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera service av högsta kvalitet.

Välkommen åter när du behöver oss igen!

Värdefull besiktning!

Besiktningsmannen Johan Sjögren var väldigt trevlig, noggrann och gav konkreta förslag på hur man kostnadseffektivt kunde åtgärda de brister som fanns på huset.

26. Juli 2024

Hej Jannice,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår besiktningstekniker Johan 🤩. Vi strävar alltid efter att erbjuda en positiv upplevelse genom noggrant utfört arbete och är glada om vi kan lämna värdefulla tips och råd.

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Vi önskar en fortsatt fin sommar!

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal!

Hej Ulla-Britt,

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi är verkligen glada att du upplever vår personal som både trevlig och kunnig. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder bästa möjliga service, och din uppskattning betyder mycket för oss.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

Höll vad de lovade

Höll vad de lovade. Snabbt, proffsigt och utförligt.

Hej Catrin,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att vi levde upp till dina förväntningar.

Att kunna erbjuda snabb, professionell och utförlig service är vårt mål, och det är fantastiskt att få bekräftelse på att vi lyckades 💫.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffesionellt bemötande och saklig…

Proffesionellt bemötande och saklig besiktning.

Hej Amy,
Tack så mycket för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du uppskattade vårt professionella bemötande och noggranna besiktning. Vi strävar alltid efter att leverera pålitlig och högkvalitativ service, och din feedback betyder mycket för oss, tack!

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig och kompetent…

Mycket trevlig och kompetent besiktningsman.

Hej Jessika,

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du uppskattade vår besiktningsteknikers trevliga och kompetenta bemötande.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga service och expertis, och det är kul att få bekräftelse på att vi lyckas med det ⭐️.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andreas var väldigt förtroendeingivande…

Andreas var väldigt förtroendeingivande och bra! Kunnig i sin rådgivning vilket fick mig att känna mig trygg.

22. Juli 2024

Hej Julia,

Tack så mycket för din fina feedback!
Vi är glada att höra att Andreas gjorde ett så bra intryck och att du kände dig trygg med hans kunniga rådgivning.

Din positiva upplevelse betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till dig och våra andra kunder.

Kunnig personal

Trevligt bemötande och kunnig besiktningsman

23. Juli 2024

Hej Simon,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår besiktningsteknikers expertis. Din feedback är viktig för oss och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Bo,

Tack för din feedback. Vi beklagar att det har uppstått fördröjningar i ditt ärende. För att klargöra orsaken till fördröjningarna rekommenderar vi att du stämmer av med din fastighetsmäklare.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att undvika sådana situationer i framtiden. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att bli bättre.

Tack för att du tar dig tid att dela dina upplevelser med oss.

Splendid service

Splendid service, fast & professional

10. Juli 2024

Hi Patrick,

Thank you so much for your fantastic review!
We are glad to hear that you are satisfied with our service.
Our aim is always to provide fast and professional assistance, and it's wonderful to receive confirmation that we are succeeding.

We look forward to assisting you again in the future!

Best regards,

Hej Kennet,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår besiktningstekniker som både kunnig och trevlig.

Din feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick skicka Mail för att få protokoll…

Fick skicka Mail för att få protokoll och de anmärkningarna som finns i detta protokoll är ej relevanta då man bland annat skrivit att lägenhet ej tillgänglig trots att man har haft nycklar även att vindsutrymme ej tillgängliga man hade en kontaktperson på plats denna kontaktades inte om dessa problem det står också att tilluft fungerar ej vilket man kan ifrågasätta en av lägenheterna där vi vet att anläggningen inte fungerar alls nämns inte i protokollet över huvudtaget

11. Juli 2024

Bästa besiktningsföretaget!

Väldigt trevliga, punktliga och noggranna! Lätta att ha att göra med och väldigt bra kommunikation innan, under och efter besiktning.

17. Juli 2024

Hej Karl,

Tack så mycket för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga, punktliga och noggranna. Vi lägger stor vikt vid att ha en bra kommunikation genom hela processen, så det gläder oss att det märktes.

Om du har fler frågor eller behöver vår hjälp igen i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var en bra kompetent inspektör

Var en bra kompetent inspektör. Frågor samt svar på en relativ komplicerad värld, genomfördes utan frågetecken!

17. Juli 2024

Hej Magnus,

Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du var nöjd med vår besiktning och att vi kunde besvara dina frågor tydligt och begripligt.

Om du har fler frågor i framtiden eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig!

Med vänlig hälsning,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt och professionellt bemötande…

Trevligt och professionellt bemötande både från kundservice och besiktningsman. Kunde erbjuda en tid trots kort varsel. Snabb leverans av besiktningsprotokolll. Rekommenderar!

6. Juli 2024

Hej Malin,
Tack så mycket för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande från både kundtjänst och tekniker som trevligt och professionellt.
Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden!

// Besiktningsföretaget

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr