Besiktningsföretaget AB Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi anlitade Besiktningsföretaget för en OVK-besiktning. De var snabba och tydliga i sin kommunikation med oss. Även själva besiktningen genomfördes på ett snabbt och bra sätt. Besiktningsföretaget r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noggrann och professionell besiktningsman. Enkel och snabb bokning rent administrativt. Mycket nöjda och kommer anlita igen om det uppstår behov.

Unternehmensdetails

1. Baugutachten
  2. Geprüfter Sachverständiger

Vom Unternehmen geschrieben

Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.

Hervorragend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Toppbetyg

Liselott på Besiktningsföretsget var fantastisk. Kunnig och noggrann, men också väldigt trevlig och tog sig verkligen tiden att förklara resultat så man förstod.
5 stjärnor 🌟

Hej Susanna!

Stort tack för din underbara recension! Vi är glada att höra att Liselotte gjorde ett så bra intryck med sin kunskap och noggrannhet, samt att hon tog sig tid att förklara resultaten på ett tydligt sätt. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna.

Vi uppskattar verkligen dina fem stjärnor och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Saklig genomgång av kompetent person

Saklig genomgång av kompetent person.
Genomgången med våra köpare var också positiv.

Hej Mikael!

Tack så mycket för din feedback🤩! Vi är glada att höra att du upplevde en saklig och kompetent genomgång. Det är också fantastiskt att veta att mötet med era köpare var positivt. Vi strävar alltid efter att ge en bra service och säkerställa att alla parter är nöjda.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du varmt välkommen att höra av dig!

Noggrant

Noggrant, tillförlitligt och en genomgående bra konversation emellan besiktningsman och kund. Tack!

30. August 2024

Hej Magdalena!

Tack så mycket för din fina feedback🤩! Att skapa en öppen dialog är viktigt för oss, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din erfarenhet.

Om du har några fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att kontakta oss!

Professionell och duktig kille

Professionell och duktig kille

Hej Martin!

Tack så mycket för ditt omdöme🤩! Vi är glada att höra att du uppskattade vår medarbetares kompetens. Det betyder mycket för oss att leverera på en hög nivå.

Hör av dig om du behöver hjälp igen!

Hus besiktning

Arrival on time and kept to the schedule.
Knowledgeable person who explained to me all the steps and the findings. Very thorough and pleasant to talk to.
Goon English which was important to me.
Full Report delivered next day.

Hi Sorel!

Thank you so much for your review💫! We're pleased to hear that everything ran on time and according to schedule. It's great to know that our team member provided thorough explanations and made the process easy to understand.

If you need anything further, don’t hesitate to reach out!

Hej Tony!

Tack så mycket för din fina feedback💫! Vi är glada att höra att du uppskattade vår besiktningsteknikers kompetens och trevliga bemötande. Det är alltid vårt mål att ge både professionell och vänlig service.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om det skulle behövas!

Besiktning

Jag fick tydliga förklaringar under besiktningen och kunde ställa frågor. Det kändes tryggt.

3. September 2024

Antwort von Besiktningsföretaget AB

Tack så mycket för din recension💫! Vi är glada att höra att du kände dig trygg under besiktningen och att våra förklaringar var tydliga. Att skapa en öppen och trygg dialog är viktigt för oss.

Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp i framtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk man som var här

Fantastisk man som var här , svarade på mina frågor och förklarade en hel del som jag undrade om. Var mycket tillmötes gående då jag inte kunde svara på alla frågor som min man hade vetat , men som nyligen har avlidit då det gick väldigt fort

30. August 2024

Hej Eva-Lena!

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse🫶🏻. Vi är glada att höra att vår medarbetare kunde vara till hjälp och svara på dina frågor.

Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket kunnig personal och väldigt…

Mycket kunnig personal och väldigt trevlig

28. August 2024

Hej Anna Magdalena!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade både vår personal. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra gjort och trevligt bemötande.

Bra gjort och trevligt bemötande.

29. August 2024

Hej Gert Rune!

Vi är verkligen glada att du uppskattade vårt arbete och bemötande. Det är alltid vårt mål att ge både professionell service och en trevlig upplevelse för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver!

Hej Cadomir!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och rekommenderar oss. Det betyder mycket för oss att veta att vi levererar på en professionell nivå. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden!

Proffsig besiktning

Proffsig, nyanserad och kunnig besiktningsman, kan rekommenderas!

Hej Petter,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du upplevde besiktningsteknikern som proffsig, nyanserad och kunnig. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen vid behov.

Hej Kjell,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att du upplevde oss som kunniga. Det betyder mycket för oss!

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och proffsigt utförd besiktning.

Bra och proffsigt utförd besiktning.
Saklig och tydlig gentemot säljare och köpare, vid genomgång av protokollet.

20. August 2024

Hej Viola,

Tack så mycket för din positiva feedback🌟! Vi är glada att höra att du upplevde besiktningen som bra och professionellt utförd. Att vara saklig och tydlig gentemot både säljare och köpare är något vi alltid strävar efter, så det är fantastiskt att det uppskattades.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver!

Hej Max,

Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen att du upplevde oss som både trevliga och kompetenta. Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera service på högsta nivå.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller behöver vår hjälp framöver!

Proffsig och noggrann

Antwort von Besiktningsföretaget AB

Tack för din fina recension🤩! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde vår service som både proffsig och noggrann. Din feedback betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen.

Hej Bengt Åke,

Tack så mycket för din recension! Det gläder oss att du upplevde vår personal som kunnig och erfaren. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service genom att använda vår expertis.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mycket bra genomgång av huset och en…

En mycket bra genomgång av huset och en väldigt seriöst bemötande. Proffsigt!

17. August 2024

Antwort von Besiktningsföretaget AB

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade genomgången av huset och vårt seriösa bemötande. Att leverera professionella och noggranna besiktningar är alltid vårt mål, så det är fantastiskt att höra att du var nöjd.

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller behöver vår hjälp framöver!

Trevligt o proffsigt

16. August 2024

Antwort von Besiktningsföretaget AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du upplevde vårt arbete som trevligt och professionellt. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna.

Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden!

//Besiktningsföretaget

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr