Vi anlitade Besiktningsföretaget för en OVK-besiktning. De var snabba och tydliga i sin kommunikation med oss. Även själva besiktningen genomfördes på ett snabbt och bra sätt. Besiktningsföretaget r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Noggrann och professionell besiktningsman. Enkel och snabb bokning rent administrativt. Mycket nöjda och kommer anlita igen om det uppstår behov.
Unternehmen hat geantwortet
Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.
Fabrikstorget 1, 412 50, Göteborg, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ska köpa en villa och anlitade besiktningsföretaget och vi fick en riktig bra besiktningsman. Super trevlig, förklarade för oss vad som behövdes fixa i villan och gav oss även tips på hur vi kunde göra det. Rekommenderar verkligen företaget.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Besiktningsföretaget utförde ett proffesionellt arbete med utmärkt service till ett bra pris!
Jag kan verkligen rekomendera Besiktningsföretaget!

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Det var en besiktning med både jag som säljare tillsammans med köparen. Besiktningsmannen Andreas
gjorde ett väldigt proffsigt arbete. Han förklarade lugnt och pedagogiskt för köparen, vad kan hade kommit fram vid besiktningen.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Proffsig och smidig besiktning. Väldigt trevlig kille som kom

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Trevlig besiktningsman och visade mycket kunnighet.
Helheten kändes rätt och förklaringarna var enkla.
Även lyhörd på mina förklaringar.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Det var en lättsam, tydlig och informativ upplevelse.
Inledning, underlagsinhämtning och eftersnack var mycket bra.
Tacksam.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Mycket trevlig, kunnig och saklig besiktningsman. Förklarade relevans på brister på ett tydligt sätt.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Proffsigt och bra bemötande som lovade stor kunnighet.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Jättebra, pedagogiskt och enkelt att förstå allt som gicks igenom!

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Snabb tid för besiktning och upplevde besiktningsmannen som seriös och kunnig. Mycket nöjd.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Bokade en besiktning av fastighet på över 1500m2.
Besiktningsmannen gick runt och tog lite bilder i cirka 40-50 minuter och ansåg att det var tillräckligt.
Det fanns inget konkret i besiktningen om fukt i väggar fast än ett annat besiktningsbolag hittade det då vi var tvungna att ta in en annan firma då besiktningsföretaget inte gjort ett okej jobb ens.
Taket ingick tydligen inte i besiktningen då besiktningsmannen inte vågade upp sig på taket eller hade utrustning för det, men vi fick ändå betala det fulla beloppet.
Personalen är okunnig inom detta yrket, dem har varken erfarenhet eller kunskap.
Vi gjorde en reklamation men tyvärr godkände dem inte det.
Om ni behöver besiktning som ska ligga till grund för ett köp ni ska göra, använd då inte besiktningsföretaget för ert eget bästa.
Det enda man borde anställa besiktningsföretaget för borde vara för att andra firmor inom samma bransch ska visa anställda hur man INTE ska jobba.
Förfärligt!

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Mycket nöjd med bemötande och kommunikation. Noggrann och kompetent besiktningsman.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Vänlig och professionellt bemötande hela vägen igenom. Tydlig förklaring av vad som görs, varför, och vilken påverkan det har på protokollet.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Johan var mycket trevlig att ha att göra med och hade en hög kompetens.

Antwort von Besiktningsföretaget AB
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.