Coach Benni Bravo Bewertungen 329

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etter å ha trent i over 10 år så var det på tide å legge egoet på hylla og investere i en coach. Da ble det fort Benny siden han virket som en relatable type, og produserte gode resultater. Etter 5 u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Benni er en coach som virkelig hører og ser DEG som menneske. Benni er ikke som andre coacher som kommenterer på hva du spiser. Benni lar deg spise hva du vil og ønsker så lenge du holder deg innen ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnist... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Personal Trainer

Vom Unternehmen geschrieben

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Han har alltid vært veldig…

Han har alltid vært veldig forståelsesfull uansett om jeg har hatt en bra eller dårlig dag. Og jeg ville avslutte tidlig men det var fordi jeg ikke var helt klar mentalt. Og det fikk jeg forståelse på. Matplanen og treningsplanen er lagt til rette til meg. Så anbefaler veldig

6. Februar 2026

Veldig fornøyd hittil

Veldig fornøyd hittil, får matplan og treningsplan tilrettelagt for meg, og er det noe jeg ikke er fornøyd med blir det endret på.

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opplevelsen min samsvarte ikke med…

Opplevelsen min samsvarte ikke med forventningene ved oppstart.

Selv om jeg fikk raske resultater i starten, opplevde jeg etter hvert at oppfølgingen ikke var den personlige coachingen jeg trodde jeg skulle få. Kommunikasjonen foregikk via en teamkonto, og det var uklart for meg hvem som faktisk fulgte meg opp. Først etter at jeg spurte direkte, fikk jeg vite at flere var involvert, og at jeg i praksis hadde betalt for oppfølging fra en coach jeg ikke visste hvem var.

Jeg hadde kun kostholdsoppfølging, men dialogen dreide seg ofte om trening og økter, noe som skapte uklarhet rundt hva slags oppfølging jeg faktisk fikk.
Jeg har også delt innsjekksbilder og informasjon om helseutfordringer. Når man deler så private opplysninger, er tydelighet rundt hvem som har tilgang viktig, og dette opplevde jeg ikke som godt nok avklart fra start.

Jeg ble bedt om å legge igjen Trustpilot anmeldelse tidlig i forløpet, da resultatene var på sitt beste. Over tid ble likevel helhetsopplevelsen en annen for meg.
Prisen var høy, og sett i lys av opplevelsen underveis sto den ikke i forhold til det jeg opplevde å få igjen.

1. November 2025

10av10 Coach

Holder på med han nå, han er veldig på, svarer så raskt han kan på meldingene han tilrettelegger til hvordan du vil ha det og spør deg jevnlig hvordan det går og om det er noe du vil han skal endre. Holdt på med han i 2 uker nå og på den tida har jeg allerede gått opp 2kg og fortseter å gå opp i vekt og muskelmasse. Hade anbefalt han 10av10 ganger om du vil gjør en endring med kroppen din.

5. Februar 2026

Veldig god opplevelse

Veldig god opplevelse! Benni svarer raskt og følger opp på en profesjonell og motiverende måte. Matplanen er både gjennomtenkt og skikkelig god, og treningsplanen er enkel å følge med nyttige videoer som viser hvordan øvelsene skal utføres. Kommunikasjonen er god hele veien, og man føler seg virkelig ivaretatt. Anbefales på det sterkeste! 💪

5. Februar 2026

Supert mat og treningsprogram

Supert mat og treningsprogram.
Hjelper veldig på motivasjonen videre når jeg så resultater etter bare et par uker.
Ser frem til trening og å få et sunnere liv som jeg ikke hadde klart på egen hånd.

31. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg har fått hjelp av Benni her jeg endelig gjort det jeg ikke har fått til før!

Siden jeg har begynt med å få hjelp av Benni så har jeg endelig klart å få kontroll på både mat inntaket mitt og pushet meg til nye høyder hver trening! Det å vite at man har noen som følger med å heier på deg hele veien er helt fantastisk! Allerede etter 2/3 uker ser jeg forskjell på hvordan kroppen min ser ut og det gir meg så mye mer motivasjon til å se slutt resultatet! Anbefaler på det sterkeste å teste ut coaching med benni for han sier det som det er og hjelper deg!🤩

30. Januar 2026

Så glad jeg startet😃

Fra første dagen så har jeg følt at jeg har noen som kan hjelpe meg med det jeg synes er vanskelig. Jeg merker at jeg har en som virkelig kan dette og som støtter og heier på meg. Jeg synes det er utrolig trygt og godt å få hjelp av noen som jeg kan tørre å gi dumme spørsmål. Jeg føler jeg får veldig god veiledning og hjelp. Hadde ikke tenkt en gang ar jeg kunne spise så mye godt selvom jeg skal ha mindre mat. Har allerede merket meg lettere og mindre oppblåst bare etter 2 uker! Er så glad jeg startet😃

22. Januar 2026

God coaching

God coaching, bra oversikt i appen. Blir man lei av fks maten, så sier man i fra og han legger til noe mer. Er veldig lettvint å holde seg til planene, da det også er motiverende å se at vekta flytter på seg

21. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syns det eren god opplevelse på… treninga, matplan å hvor fort ma fakktisk forandrer seg bare ved å endre kostholdde en stor grad:)

Jeg syns det eren god opplevelse på hvor raskt lage til Benni responderer å hvor bra å god mat plan de fakktisk legger opp til deg!
Å ikke minst en enkel å grei treningsplan med vedlagte video filer som viser hvordan man skal gjøre øvelsene hvis ma ikke vet hvordan eller hva det er.:)
Å ma holder bra kominikasjon hele tiden å følger opp veldig bra, so keep up the good work!

18. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Benni er veldig hyggelig å snakke med

Benni er veldig hyggelig å snakke med! Å han er veldig forståelig på at folk har forskjellige hverdager! Han er veldig tilstrekkelig med planer som blir han ordner, om noe ikke er helt til mitt like så bytter han på det! Eneste jeg egentlig kan «pirke» litt på er at det blir som oftes 1 samtale hver dag som kan ta litt tid, men han å har en travel hverdag så det er 100% forståelig at det blir sån

17. Januar 2026

Fantastisk!!!

Veldig snill, motiverende og flink coach! Han skjønner hvilket ståsted du er på, og tilpasser opplegget deg og din kalender

14. Januar 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr