Benitech Kozijnen Bewertungen 176

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs nieuwe kozijnen met triple glas laten plaatsen door Benitech en ben zeer tevreden over het gehele traject. Het adviesgesprek met Mark was deskundig en transparant. Er werd een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer nette plaatsing en afwerking van een groot raamkozijn met drie ruiten. En ook het opruimen hoort erbij voor Benitech. Vooraf goede afstemming over de planning. Top bedrijf!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en slecht opgeleid personeel ,ik spreek uit ervaring.Het was een zeer slechte ervaring; helaas heb ik veel geld 35k verspild. Dit is de eerste keer dat ik zie dat kunststof kozij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het eerste contact was al positief en alles ging naar wens. De medewerkers werkten zeer netjes, waren vriendelijk en alle vragen werden duidelijk beantwoord. Het bedrijf heeft alles goed op orde.... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Benitech Kozijnen is specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, openslaande deuren, voordeuren, schuifpuien en kunststof gevelbekleding aan particulieren. Wij regelen uw renovatie met aandacht en perfectie en kunnen u daardoor ontzorgen tijdens het traject.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

op 19-5 en 20-5 zijn de kozijnen bij…

op 19-5 en 20-5 zijn de kozijnen bij ons geplaatst,
wij zijn zeer tevreden met de geplaatste kozijnen.
de monteurs waren vriendelijke en vak bekwaam.
alles is netjes geplaatst.

20. Mai 2025

Beste heer/mevrouw H. Dekker,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over zowel het eindresultaat als ons team.

We wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe kunststof kozijnen!

Top kozijnen

Top kozijnen. Snelle service en laten alles netjes achter!

15. Mai 2025

Beste mevrouw Lutgendorp,

Hartelijk dank voor uw review! Mooi om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met zowel het eindresultaat als onze werkwijze.

Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met uw nieuwe kunststof kozijnen!

In 3 dagen kozijnen

In 3 dagen kozijnen, ramen en deuren gemonteerd. Wij zijn er heel blij mee. Alles heel vakkundig gedaan, Robert, Haiko, Arno en Martijn bedankt voor alles, het was heel gezellig.

1. Mai 2025

Beste meneer Struik,

We vinden het fijn om te lezen dat u zo blij bent met het resultaat én de monteurs! We zijn trots op ons team en waarderen het enorm dat u dit benoemt. Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met uw nieuwe kunststof kozijnen!

Goede afspraken

Goede afspraken, nette plaatsing en snel klaar, perfect team monteurs ook

Beste meneer van den Bosch,

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We geven het compliment zeker door aan onze monteurs. Bedankt voor het vertrouwen in Benitech en geniet van uw nieuwe kunststof kozijnen!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte prijs/kwaliteit verhouding/slechte service

Gezien de prijs van de kozijnen voldoet het eindresultaat helaas niet aan mijn verwachtingen. De kwaliteit is gemiddeld, terwijl ik op basis van de investering aanzienlijk meer had verwacht. De afwerking laat te wensen over: er is slordig gewerkt, er is veel rommel achtergelaten en op meerdere plekken zit overtollige kit. Klachten en serviceverzoeken worden traag opgepakt. Zo voelen de vensterbanken goedkoop aan en laten zijstukken spontaan los.
Daarnaast was de houding van de monteurs zorgwekkend. Zij uitten openlijk kritiek op Benitech, met name op het management. Dit draagt niet bij aan het vertrouwen in het bedrijf. Al met al is het een teleurstellende ervaring. Ik heb niet de kwaliteit gekregen waarvoor ik, naar mijn mening, heb betaald. Het idee dat een ander bedrijf dit beter had kunnen uitvoeren, overheerst – en dat is zonde, want het had wél goed kunnen gaan.
Update 31 juli
We zijn inmiddels maanden verder, maar de problemen zijn nog steeds niet opgelost. Ongeveer twee weken geleden is er opnieuw een afspraak geweest (na meerdere keren herplannen), maar vanwege regen kon het werk niet worden afgerond. Er zou een nieuwe afspraak worden ingepland, maar tot op heden heb ik niets meer vernomen. We zitten nu op acht maanden na installatie, en de situatie is nog steeds niet opgelost. Ik heb nog een bericht gestuurd naar de eigenaar, maar vermoed dat hij met vakantie is. De service is ronduit slecht.
Update 20 augustus
Een aantal zaken zijn inmiddels opgelost. Positief was dat de monteur de tijd nam en goed begreep wat er mis was. Echter, bij de montage van een raam is het stucwerk zodanig beschadigd dat het elk moment kan loskomen. De monteur gaf aan dat dit nog opgepakt zou worden, maar sindsdien is het stil gebleven vanuit Benitech.
Vraag
Wat is in deze situatie wijsheid? Klachten indienen lijkt weinig effect te hebben. Is het tijd om juridische stappen te overwegen?

9. Dezember 2024

Beste Peter,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. We vinden het oprecht jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet heeft voldaan aan uw verwachtingen. Uw opmerkingen over de afwerking, service en communicatie nemen we zeer serieus.

We willen dit graag verder met u bespreken. Helaas kunnen we op basis van uw voornaam niet achterhalen om welke opdracht het precies gaat. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Dan nemen we dit graag met u door.

09/05: Bedankt voor uw bericht naar info@benitech. We hebben gisteren telefonisch contact met u gehad om uw feedback te bespreken. De benodigde servicepunten zijn in gang gezet en we doen ons best om dit zo netjes mogelijk met u af te ronden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vanaf het eerste contact was er een…

Vanaf het eerste contact was er een prima verstandhouding. Heldere afspraken die allen keurig zijn nagekomen.
Inmeten van de ramen en voordeur ging zeer snel.
Plaatsing door de installateurs gebeurde snel en netjes. Alle veroorzaakte rommel door de werkzaamheden werd netjes aan het eind van de dag opgeruimd.
Wij zijn zeer blij met het eindresultaat van de geplaatste kozijnen.

Kleine tegenvaller is dat een van de te plaatsen schotten een heftrucklepel ontmoet heeft tijdens het vervoer. Deze wordt z.s.m. vervangen en geplaatst.

22. April 2025

Beste meneer Mulder,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over het traject en het resultaat!

Vervelend van het beschadigde schot, maar we zullen er inderdaad voor zorgen dat dit netjes opgelost wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en veel woonplezier en wooncomfort gewenst!

Super nieuwe kozijnen

Super snelle levering, netjes tewerk, vertellen precies wat ze gaan doen. En super snel gemonteerd!!!
Ben er super blij mee. Ziet het veeeeeel beter uit dan hoe het was

Beste Malouke,

Wat een fijne review, dank u wel! Super om te horen dat u zo tevreden bent over het hele proces én het eindresultaat. Geniet van de nieuwe uitstraling van uw woning en veel plezier met de nieuwe kunststof kozijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben hun werk netjes gedaan

Ze hebben hun werk netjes gedaan, alles mooi afgewerkt. Na 4 dagen zat alles er in. Geen haast of broddelwerk. Netjes alles uitgelegd.

24. April 2025

Beste meneer van de Kamp,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen en u tevreden bent met de afwerking.

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor kwaliteit en duidelijke uitleg en zijn dan ook blij om te horen dat u dat zo heeft ervaren.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort met uw nieuwe kunststof kozijnen!

1e klas kwaliteit en ditto service

1e klas kwaliteit en ditto service! Komt afspraken na en ook de klantenservice is zowel goed bereikbaar en doet wat ze beloven. We hebben nu 3x gebruik van hun diensten gemaakt en zouden dit zonder blikken of blozen weer doen. Als er nog iets te doen was voor hen...

Beste meneer Leetink,

Wat een prachtige review, dank u wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als de service. Geweldig dat we al drie keer iets voor u mochten betekenen – hartelijk dank voor het vertrouwen.

We wensen u veel woonplezier en comfort toe met uw kunststof kozijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes en snel gemonteerd.

Netjes en snel gemonteerd.
Controleerden alles goed na en gingen zelf opzoek naar dingen die niet goed of netjes waren en loste dat ook direct op. Nee ze zijn niet de goedkoopste maar maken dat op andere manieren dus goed.. ken iemand die goedkope (ish) had gebruikt met veel ellende en na werk dus was prijsverschil dik waard..

Beste meneer Gerrijts,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het proces én het eindresultaat. We gaan altijd voor kwaliteit en service en het is mooi dat u dat verschil merkt. Bedankt voor uw vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goed contact gehad alles goed geregeld.

goed contact gehad alles goed geregeld.
verder alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten
goed personeel en een leuke stagiere

7. April 2025

Beste meneer van den Top,

Wat een mooie terugkoppeling, bedankt! We doen ons best om alles soepel en netjes te laten verlopen. Mooi dat u dat zo heeft ervaren.

We wensen u veel woonplezier en wooncomfort met uw nieuwe kunststof kozijnen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel ellende

In de eerste week van december 2024 heeft Benitech bij ons drie kozijnen vervangen. Het kitwerk vanuit binnenhuis zag er netjes uit, maar aan de buitenkant was bij alle kozijnen sprake van zwevende compribanden. Daarnaast had Benitech twee kozijnenvleugels in de verkeerde kleur geleverd.
Twee dagen later begon het te regenen, en vanaf dat moment hadden we bij elke regenbui last van lekkage. Dit probleem bleef aanhouden tot afgelopen vrijdag, toen er na vier maanden wachten eindelijk een andere montageteam langskwam om het op te lossen. Nu afwachten of er bij de volgende regenbui geen lekkage is.
De kozijnvleugels in de juiste kleur zijn inmiddels ingeleverd, maar de problemen met de compribanden van andere kozijnen nog steeds niet opgelost door gebrek aan effectieve interne communicatie en onderlinge afstemming binnen het bedrijf.

In die vier maanden hebben we meerdere keren flinke regenbuien gehad, waardoor we handdoeken op de vensterbank moesten leggen om het binnenstromende water op te vangen. Op nachten met hevige regen moesten we zelfs opstaan om doorweekte handdoeken te vervangen wat onze nachtrust ernstig verstoorde.
Omdat we deze situatie zo snel mogelijk opgelost wilden hebben, vroegen we om een gesprek met de leiding van Benitech over het herstellen van de lekkage. Dit gesprek verliep echter allesbehalve prettig. In plaats van een oplossing aan te bieden, liet hij ons vier maanden lang met zorgen en stress achter bij elke slecht weervoorspelling.
Wat een waardeloze ervaring.

Na vijf maanden ondernam Benitech alsnog een poging om de overtollige combribanden te verwijderen, zonder gebruik te maken van een ladder of steiger. De medewerker werkte hangend vanaf de eerste en tweede verdieping- een onveilige werkwijze die resulteerde in een rommelige en onvolledige afwerking. Desondanks blijft het bedrijf beweren het zijn clienten serieus neemt en streeft naar een zo hoog mogelijk serviceniveau..

Veel beloftes, maar weinig daden. In mijn ervaring was er geen sprake van zorgvuldige of gelijkwaardige behandeling. Ik heb inmiddels een formele klacht ingediend bij een officiële instantie.

6. Dezember 2024

Beste Mehdi,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het oprecht vervelend dat het traject rondom uw kozijnvervanging zo is verlopen. Dit is absoluut niet het niveau van service waar wij als Benitech voor staan, en we begrijpen dat dit u en uw gezin onnodige zorgen heeft gebracht.

Hoewel het langer heeft geduurd dan gewenst, is het belangrijk voor ons om te benoemen dat onze collega’s – zowel binnen als op locatie – zich steeds hebben ingezet om dit voor u op te lossen. Uiteindelijk is het werk opnieuw uitgevoerd en netjes afgerond, wat u bij oplevering gelukkig ook als positief heeft ervaren.

Dat neemt niet weg dat dit voor u een vervelende situatie is geweest, en dat betreuren we. We hebben intern al verbeteracties ingezet om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Bij Benitech zetten we ons dagelijks in voor kwaliteit en tevreden klanten. Gelukkig blijkt dat ook uit de vele positieve ervaringen die we mogen ontvangen. In uw geval is dat helaas niet gelukt zoals we hadden gewild.

Mocht u nog iets willen bespreken, dan staan we uiteraard open voor contact.

Top service

Top service
Top ploeg team Fredy 💪🏻💪🏻

26. März 2025

Beste Jamie,

Wat een mooie review, bedankt! We geven de complimenten door aan Fredy en het team.

Geniet van uw nieuwe kunststof kozijnen!

Een goede ervaring

Tijdens de bouw is het team goed te benaderen bij vragen die wij ontwikkelden. Er wordt goed en rustig doorgewerkt.
Vermoedelijk is er een flinke voorjaars bouwdrukte aan de gang waardoor de afronding wat stroever in uitvoering blijkt te zijn. Dit heeft tot opheden echter nog geen voortgang mogen vinden.

Nog voor alles dus is afgerond zijn wij ook aangenaam verrast door de actie om een kunstwerk op afspraak te mogen gaan uitzoeken ter waarde van 500 euro.

3. Februar 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review! We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en inzet van ons team. We begrijpen dat de afronding iets langer duurt en doen ons best om dit zo snel mogelijk op te pakken.

Fijn dat u enthousiast bent over de actie – hopelijk vindt u een prachtig kunstwerk dat bij uw huis past! Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met uw nieuwe kunststof kozijnen.

Top monteurs

Het is een zeer goed bedrijf netjes en vriendelijk en ze komen hun afspraak na er waren drie monteurs Heiko Martijn en rob deze monteurs was zeer vriendelijk en behulpzaam deze monteurs zijn vakbekwaam geen woorden voor het zijn toppers

25. März 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat een fantastische review! Geweldig om te horen dat Haiko, Martijn en Rob zo'n goede indruk hebben achtergelaten. We geven de complimenten met veel plezier aan hen door.

Bedankt voor het vertrouwen en veel woonplezier en wooncomfort gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het offerte-gesprek t/m de uitvoering en levering

Vanaf het offerte-gesprek t/m de installatie super verlopen. Communicatie prima: je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vaklui die het werk hebben uitgevoerd. Netjes gewerkt en alles werd aan het einde van een werkdag opgeruimd. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Benitech is een aanrader.

25. März 2025

Beste meneer Donga,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat het hele proces van begin tot eind zo goed is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat ik te vrede ben werkzaamheden en…

Omdat ik te vrede ben werkzaamheden en de kozijnen

13. März 2025

Beste meneer Karatas,

Wat leuk om te horen dat u tevreden bent, bedankt voor uw review. Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met uw nieuwe kozijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne service, zelfs als het even tegenzit

Ondanks wat tegenslagen na het plaatsen is alles netjes opgelost en zijn we heel blij met onze kozijnen! De communicatie verliep soepel en vlug.

We raden Benitech absoluut aan!

6. März 2025

Beste Ann Lee,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost en dat u blij bent met uw nieuwe kozijnen. We waarderen uw aanbeveling en wensen u veel woonplezier!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De vaklui zijn vakkundig en snel

De werkers hebben goed werk geleverd. Ze waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. Mvg Frans van de Kuinder.

15. März 2025

Beste meneer van de Kuinder,

Wat een fijne terugkoppeling, bedankt voor uw review! We geven uw complimenten door aan ons team. Veel woonplezier gewenst en bedankt voor uw vertrouwen in Benitech!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, plaatsing zonder problemen, kleine schoonheidsfoutjes werden snel opgelost.

24. Februar 2025

Beste meneer Paap,

Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u onze kwaliteit en service waardeert. Een nette plaatsing staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk om eventuele schoonheidsfoutjes snel te verhelpen. Fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Veel woonplezier en wooncomfort gewenst met uw nieuwe kozijnen!

Team Benitech Kozijnen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr