Tres bon produit. Mais si vous faite une erreur à la commande. Impossible de corr Impossible de les contacter. Pas de reponses à mes 3 mails. Numero de telephone ne repond pas coupe apres un cou... Mehr ansehen
J’utilise différents compléments de la marque Benfida que j’ai découvert il y a peu.J’ai été impressionnée par la qualité des produits ( les gélules à la curcumine sentent littéralement le curcuma fra... Mehr ansehen
Ik heb het boek ‘autisme anders bekeken’ besteld, ik vind het geweldig dat er in dit boek verder wordt gekeken dan het etiket/dsm en de gangbare aanpak, en alles is goed onderbouwd. Ik hoop dat steeds... Mehr ansehen
Super kwaliteit van supplementen. Als ouder wordende hardloper verg ik wel wat van mijn lichaam, de curcuma zorgt voor minder ontstekingen in mn gewrichten en de multi vitamines houden me gaande. Ik m... Mehr ansehen
- Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
Benfida is een toonaangevend Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in de productie van hoogwaardige voedingssupplementen. Opgericht met een missie om het welzijn van mensen te verbeteren, houdt Benfida zich bezig met het creëren van supplementen die uitzonderlijke kwaliteit en concentratie bieden.
Ten Beukeboom 13, 9400, Ninove, Belgien
- support@benfida.com
- benfida.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle en correcte service
Amélioration de l'état général.
Prenant plusieurs compléments alimentaires de votre marque en ce moment, je ne saurais pas dire lesquels me font du bien mais je ressens beaucoup moins de fatigue, plus de capacité de concentration et d'attention, moins de douleurs ostéo-tendineuses.
Zeer correcte snelle service
Zeer correcte snelle service, zeer professioneel!
1 tip telefoon nr bij op mail zetten dit is soms makkelijk voor info .
Lichaam in balans
Ik neem de supplementen van Benfida nu een tweetal maanden. Mijn neuroloog raadde ze heel sterk aan. Als migrainepatiënt heb ik voor de eerste keer het gevoel dat mijn lichaam in balans is. Ik heb voorlopig geen nieuwe migraineaanval gehad, dus wat mij betreft is dit nu al een succes.
dank voor uw antwoord meer dan 2 maand na mijn vraag!!!!!....
je dankt mijvooreen aankoop, alhoewel ik niets, maar dan ook helemaal niets bestelde. Gelieve na te kijken en me op de hoogte te houden !!! Een beloning???? Heb ik echt niet nodig, steek hem in.......

Antwort von Benfida
Zeer interessante boeken
Ik heb een aantal boeken van deze website gekocht en het boek 'autisme anders bekeken' uitgelezen. Het is een heel interessant boek vol met bruikbare tips over gezonde voeding in de eerste plaats en bijkomend indien nodig over supplementen. Het boek staat vol met links naar wetenschappelijke studies en artikels en is heel objectief. Er wordt op geen enkele manier reclame gemaakt voor (hun eigen) supplementen. Ik ben zelf verpleegkundige en studeer orthomoleculaire gezondheidszorg en ik kan me alleen maar vinden in deze boeken! Ik ben momenteel het addendum voor artsen en zorgverleners aan het lezen en ook dat is een hele boeiende aanvulling, ook voor wie niet medisch geschoold is raad ik aan om ook deze te lezen.
Heel goede kwaliteit, transparantie en kennis.
Rapide et conforme à la commande.
Zeer snelle en correcte levering
Service Rapide
Livraison très rapide et produits très…
Livraison très rapide et produits très efficaces. Je ressens déjà un bien être digestif après deux semaines d’utilisation de Floragest plus. Je recommande vivement!
Alles super ok
Alle leveringen zijn steeds correct en snel. De producten voldoen aan de opgeven normen.
Just started
I have received these supplements via a friend as a gift. I have ovarian cancer and apparently with the supplements and camfida boek recipes I might be able to keep the cancer under control! if this is true I do not know, but I have nothing to loose by trying, I have tried all the chemo treatments Sinds 2020 and the cancer just keeps returning.
When I talked about maybe changing my food intake my oncologist said there were no conclusive studies... She says it isn't necessary... I personally think and hope she is wrong as I know that if one has liver problems, diabetes or high cholesterol as well as kidney problems that food Is the first thing to adres... So I am hopeful... I am not expecting a cure. I am not sure which would be the best supplements, but have started with omega 3,multi nutrient and resveratrol... My next dr appointment is on 20th July for blood work hopefully there is a beter result as at the moment my ovarian cancer has spread to my liver. Josie