Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben. De haarkleuringen e... Mehr ansehen
Geweldige producten. Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee be... Mehr ansehen
Ik heb de wimperserum gebruikt en ben helemaal verliefd. Ik heb dit inmiddels aan iedereen in me omgeving cadeau gegeven want het is een top product. Geloof me heb verschillende producten geprobeerd e... Mehr ansehen
Een tijdje geleden besteld en zat aan week 2 toen ik wegens omstandigheden moest stoppen. Ik zag echter onmiddellijk verschil: mijn inhammen zijn gevuld met babyhaartjes terwijl ik de kuur niet eens... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Belqis botanical biedt haaroplossingenvoor gezonder, sterker, voller en langer haar Belqis Botanical is opgericht in 2020 met als kernwaardes effectiviteit, innovatie en passie. Dit vertaald zich terug naar ons assortiment; effectief herstellende producten voor het haar, die vanuit passie innovatief zijn samengesteld. Al onze producten zijn 100% natuurlijk.
Niederlande
- info@belqisbotanical.com
- belqisbotanical.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Product doet wat beloofd
Product doet wat beloofd. Geen haaruitval meer!!!
Top producten raad ik iedereen aan!
Waauw dit product is geweldig.
Waauw dit product is geweldig.. het heeft mijn haar een mooi kleur gegeven Boven mijn blond plukjes . Voor mij niks anders meer geen kapper meer nodig voor kleuring. Je hebt er zeker een nieuwe trouwe klant bij. En gauw de kuur in scha Allah de kuur behandeling nemen
Zeer goede resultaat
1kuur gedaan en zeer goede resultaat. Dikkere haarstructuur en geen haarverlies meer...
Nu 2de kuur bezig en idem. Top product gewoon!
Wonderkuur!
Wonderkuur!
Na vele andere middeltjes tegen haaruitval te hebben geprobeerd , zonder resultaat.
Deze botanical kuur tegen gekomen.
En meteen resultaat, minder haaruitval, dikker en gezonder haar!
Voor het eerst iets gevonden dat je haar 100% goed zal doen!
Nu nog een kuur besteld!
Probeer zelf en je zult zien!
Resultaat na de 1ste kuur
Ik deel graag met plezier deze ervaring, enkele weken geleden ben in met een 5 weken kuur gestart van Belqis Botanical, ik kan jullie vertellen dat ik daar zeer te vreden over ben. Na na mijn bevalling ben in heel veel haar verloren en heb ik verschillende oliën en noem maar op gebruikt zonder al te veel resultaat. Ik had toen een live bijgewoond van u en soubhana Allah die avond met een promotiecode heb ik het besteld ik ben zo blij dat ik het heb gedaan, ik kan jullie vertellen dat al mijn inhammen gedekt zijn en voller haar. Al hamdouliah belangrijkste bijna geeen haaruitval🥰🤍ik raad elke vrouw aan die met het probleem kampt van haaruitval of beschadigd haar.
Henna
Ik was wanhopig opzoek naar natuurlijke haarverf, totdat Belqis op mijn pad kwam. Ik ben zeer tevreden, en mijn haar heeft de juiste kleur. Belqis je service is top!
Top producten!
De kuur heeft mijn haar super veel geholpen, na COVID te hebben gehad is me haar enorm uitgevallen. Super tevreden ermee en super goede service. Reageert altijd super snel als je een vraag of opmerking hebt. Allahumma barik❤️!
Gun jezelf dit cadeau!
Geweldig product allahoema bareek. Mijn haar werd dun, mijn inhammen waren erg zichtbaar en mijn haar voelde droog aan. Ik durfde het risico te nemen, omdat ik dacht: baadt het niet dan schaadt het niet. Op een of ander manier straalt dit bedrijf vertrouwen uit. Dus ik zei: bismillah. Ik merkte halverwege de kuur al resultaat! Mijn haar werd steeds sterker. Als eerste merkte ik meer volume en glans. Nu ik verder in het proces zit, merk ik dat ik nu ook babyhaartjes begin te krijgen bij mijn inhammen (hetgeen wat ik voornamelijk wil aanpakken). Door meer volume zijn mijn inhammen ook meer gedekt. Aangezien ik als man zijnde kort haar heb, kan ik langer met de kuur door, waardoor ik het proces van 5 weken vaker kan herhalen. De combinatie met de olie is top. Het kost even moeite, maar je krijgt er steeds meer handigheid in.
Verder wil ik benadrukken dat het je geld dubbel en dwars waard is. Dit product toont echt aan dat het van hoge kwaliteit is en de resultaten zullen je niet teleurstellen. Je voelt dat je haar echt als het ware opnieuw tot leven komt. Tot slot ben ik ook te spreken over de service. Pakket werd op tijd geleverd. Eigenaresse staat je netjes en goed te woord. Maar is ook snel bereikbaar, denkt graag met je mee en geeft advies op maat. Dus: gun jezelf dit cadeau!
Enorme goede ervaring met de haarkuur!
Enorme goede ervaring met de haarkuur!
Ik had last van psoriasis zelfs dat was verdwenen tijdens de kuur.
Ik had de hoop opgegeven
Ik had de hoop opgegeven. JARENLANG last v an haaruitval door onverklaarbare redenen en toen was daar Belqis Botanical!!! Na de 2e week merkte ik al dat mijn haaruitval veeeel minder was! Mijn haar voelde zachter, glanste meer en voelde dikker!
Na de kuur was mijn haaruitval gewoon gestopt!
Ik ben zeeeeer kritisch als het gaat om producten, maar deze kuur is echt geen hype. Het doet wat het beloofd! En is het geld meer dan waard!!!
Verder een top service! Als je vragen hebt, kan je ze altijd stellen. Je krijgt super snel antwoord.
Een oprechte en lieve vrouw!
Mn haar is echt gezonder geworden
Mn haar is echt gezonder geworden. Minder gespleten haar punten, veel minder haar uitval. Mijn haar is oook echt dikker en mijn inhammen zitten nu ook vol babyharen. Overall voelt m’n haar echt zo gezond aan en het is ook echt lang geworden 😍
Mijn haar is net zo gezond als toen t was voor ik t had geverfd!
Waar voor je geld! Top product & service!!
Ik heb net kuur 3 gehad en moet zeggen dat ik na de 2de kuur al een grote verandering zag. Minder haaruitval (na corona), schonere hoofdhuid en zachter glanzend haar. Ik merk ook dat ik kleine babyhaartjes krijg bij mijn inhammen. De combinatie van de maskers en olie is top!
Heb in het verleden vaker maskers en een botox behandeling gehad maar die gaven mij niet zulke resultaten. Ik doe niet mee met de hype of wat dan ook. Ik geef echt eerlijk mijn mening. Je krijgt echt waar voor je geld. Daarnaast ook een top service. Hele oprechte lieve vrouw die je alleen maar het beste wenst.
Hele fijne service..en het product…
Hele fijne service..en het product heeft bij mij geholpen met vermindering van haar uitval..ik heb een tweede keur gekocht en hoop dat dit de haar groei stimuleert. Bij vragen ontvang je heel snel bericht.
Fantastische producten en service
Op advies van een kennis, kwam ik bij Belqis Botanical in maart 2022. Ik had enorme haaruitval als gevolg van de nasleep van Corona en niets leek te helpen. De haargroeiolie en 5 weekse haarmaskers ben ik gaan gebruiken, evenals de hoofdhuid massage borstel en na 2 weken merkte ik dat de haaruitval stopte. Sindsdien ben ik blijven gebruiken en mijn haar is nog nooit zo sterk geweest. En heb geen haaruitval meer! De producten zijn op natuurlijke basis en heerlijk in het gebruik. De service is super en de bestelling snel binnen. Heel blij mee!
Dit is gewoonweg wat je nodig hebt als…
Dit is gewoonweg wat je nodig hebt als je af wil zijn van haaruitval. Ik had letterlijk kale plekken gekregen na bevalling en als je mijn haren nu ga zien ga je u ogen niet geloven ..zoveel nieuwe haren bijgekregen, mijn haren zijn dik en glanzend geworden.. echt een top product!
Top producten
Ben super tevreden met de producten van belqis. Ik ben pas begonnen met de haarmaskers en ben nu al tevreden over t resultaat. M’n haar voelt na 6 weken zon en chloor water zacht en gezond aan. Kan niet wachten om ze alle 5 te gebruiken .
Mijn haar is zachter, voller en glanzender dan ooit
Ik ben belqis gaan proberen na het zien van vele goede reviews. Ik was eerst een beetje sceptisch omdat ik al van alles had geprobeerd waaronder supplementen en haarinjecties. Na het eerste masker was ik heel erg verbaasd. Mijn haar voelde zo zacht en schoon aan. Nu heb ik de kuur af en zie echt verschil. Mijn haar is veel voller en zachter en wordt niet meer snel vet en ook heb ik geen haar uitval meer. Ik krijg veel complimenten over mijn haar de laatste tijd. Ik heb inmiddels de kuur ook voor mijn nichtje gekocht en ga er nu weer 1 voor mijzelf bestellen. Dit omdat ik wat dunne plekken aan de voorkant heb wat al jaren niet groeit en wil kijken of het nu wel gaat groeien. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
Top producten met top resultaat
Top producten met top resultaat, je krijgt er een mooie roosvrije hoofdhuid ervoor terug.
De healthy hair kuur
De healthy hair kuur, Ik moet je eerlijk waar bedanken voor deze kuur !!! macha allah🤲 deze kuur doet 100% zijn werk nogmaals een dikke cokran
Bijna geen haaruitval meer en ik heb dik haar gekregen hierdoor
Ik ga weer een bestellen!❤❤❤
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.