Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten Bewertungen 52

TrustScore 4.5 von 5

4.5

De Ee 6, 8253 RB Dronten, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Afgelopen week zijn bij ons kunstoframen en buiten deuren geplaatst door Ronald en Tyler van Belisol Dronten. Zij hebben dit Met heel veel vakmanschap gedaan. Hele aardige kerels, en harde werkers. W... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met onze nieuwe voor pui. Vakkundig de oude weg gehaald en snel weer de nieuwe geplaatst. In 1 dag weer waterdicht. Dag later alles afgetimmerd op professionele manier. Toppers als... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen vrijdag is onze schuifpui geplaatst door Belisol Dronten. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de schuifpui En niet in de laatste plaats het vakkundige werk van de monteurs (volg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belisol Dronten heef bij ons een oude en slechte achterdeur vervangen door een moderne en geisoleerde nieuwe deur. Tyler en Ronald hebben de deur vakkundig geplaatst en afgewerkt. Ze hebben de boel oo... Mehr ansehen

1. Fensteranbieter
  2. Türengeschäft
  3. Türenlieferant
  4. Lieferant von PVC-Fenstern

Vom Unternehmen geschrieben

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Prima ervaring

Vanaf de eerste kennismaking met adviseur Haci al een goed gevoel.
Belisol was de laatste van 4 bedrijven die wij om offerte hadden gevraagd.
Ze waren niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.
Doorslag gaf hoe het product er uit zag en de recenties.

Op de eerst montagedag waren de monteurs wat aan de late kant maar het zijn harde doorwerkers.
Dus niet ieder uur pauze maar lekker doorgaan.
Alles keurig afgewerkt en precies naar wens.

Kortom aanrader!

14. Februar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze adviseur en de montage van je product. Het is fijn te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en de inzet van onze monteurs. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nette plaatsing schuifpui …

De monteurs hebben netjes en secuur gewerkt.
De monteurs wisten waar zij mee bezig waren en hebben goed overleg gepleegd wanneer er twijfel was of extra hulp nodig was.

7. Februar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service van onze monteurs. Mvg, Belisol Dronten

Goed

Prima,goed gemaakt en heel netjes afgewerkt, een tevreden klant

10. Februar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en afwerking van ons product. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zie net een reclame van Belisol

Zie net een reclame van Belisol. Ik heb al meer dan 15 jaar kozijnen en een voordeur van Belisol. Kan alleen maar zeggen 100% tevreden, nooit een probleem gehad.

9. Februar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw kozijnen en voordeur. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 28 januari 2025 zijn kozijnen…

Op 28 januari 2025 zijn kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen
De heren Ronald en Tyler die het geplaatst hebben, hebben hun werk heel netjes en naar behoren gedaan. Heel vriendelijk en alles heel netjes en schoon achtergelaten
Complimenten voor deze heren Ronald en Tyler krijgen van mij een pluimpje. Zou ze van harte aanbevelen bij anderen

28. Januar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Dag Helga, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vervanging van uw kozijnen. Het is fijn om te horen dat Ronald en Tyler hun werk zo goed hebben gedaan. We zullen uw complimenten graag met hen delen. Mvg, Belisol Dronten

Ik heb 2 schuifpuien laten vervangen

Ik heb 2 schuifpuien laten vervangen. De klus werd in 2 dagen tijd geklaard. Jet waren vakmensen die precies wisten wat ze deden. Dank.

4. Februar 2025

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vervanging van uw schuifpuien. Het is fijn om te weten dat onze vakmensen u een positieve ervaring hebben bezorgd. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nieuwe kozijnen met ramen.

Wij hadden voor dat belisol kwam enkel glas. Met de nieuwe ramen merkte ik gelijk verschil! Bij binnenkomst voorgesteld aardige mannen! Werken nauwkeurig en netjes, geen vraag is teveel deze worden ook beantwoord. Kreeg te horen dat er een breuk in het raam zit dit is keurig opgelost. Advies gekregen om 48 uur niet de ramen te wassen heel fijn om te weten.

Wilde ook er aan toevoegen dat ik vooraf tijdens het meten en advies ook super geholpen ben door belisol! Echt een aanrader voor wie ook nieuwe kozijnen en glas nodig heeft om je te verduurzamen.

3. Dezember 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de nieuwe ramen en de service die u heeft ontvangen. Het is fijn te lezen dat u de mannen als vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We zijn trots op ons team en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Mvg, Belisol Dronten

Review Belisol

Belisol is iets later begonnen dan initieel afgesproken, maar wel binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Wij hadden alleen verwacht dat aan het einde vd werkdag iets netter werd achtergelaten, en dan het kozijn helemaal af zou zijn (incl. afwerking). Er had wel iets beter gecommuniceerd mogen worden over hoe de rest van de werkzaamheden zouden verlopen na de dag uitstel. Maar voor de rest is het top opgeleverd, personeel heeft goede humor en humeur en is de boel netjes achtergelaten bij het opleveren. Vandaar ook de 4-sterren

15. November 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Dank je wel voor de mooie 4-sterren review. We nemen je feedback zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Mvg, Belisol Dronten

Indien je kwaliteit wilt kom je naar Belisol Dronten

Indien je kwaliteit wilt kom je naar Belisol Dronten. Niet alleen de producten maar ook de heer Haçi Akça weet met elk aspect qua advies, ontwerp, productkennis alles af. De heer Akça is niet alleen klantvriendelijk maar ook komt hij na wat hij zegt is duidelijk en servicegericht. Zeer tevreden over communicatie, montage en afwerking en uiteraard mijn nieuwe kozijnen .. wat een plaatje

2. September 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling, fijn om te lezen dat Haçi jullie naar wens heeft kunnen verder helpen. Veel plezier met jullie Belisol kozijnen ;-) Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Belisol staat voor kwaliteit!

Goede communicatie,vriendelijke & professionele uitstraling en benadering, meedenken met de klant, keurig op tijd geleverd en de ramen zijn prachtig afgewerkt.

Wat wil je nog meer?

Belisol staat voor kwaliteit!

8. November 2024

Dank je wel Marieke voor deze uitstekende aanbeveling. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kozijnen vervangen en heel netjes alles…

Kozijnen vervangen en heel netjes alles afgewerkt. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Ziet er fantastisch uit. Een topper voor het maken van montage afspraken, de levering en de montage.

19. September 2024

Dank je wel, erg leuke feedback. Mvg, Belisol Dronten

Goed adviesgesprek!

Afgelopen week een adviesgesprek gehad met Marco van Belisol Dronten. Aangenaam gesprek. Alle keuzes doorgenomen en overal eerlijk advies op gekregen. Uiteindelijk voor de aluminium schuifpui gekozen. Benieuwd naar het resultaat!

29. August 2024

Dank je wel Roxanne, fijn dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie!

Slechte communicatie!
Schuifpui bestelt 15 juli 2024
18 juli ingemeten.
de tekeningen van schuifpui en voordeur en voorraam nooit ontvangen.
Na de bouwvak contact opgenomen met de verkoper.
We kregen allerlei verhalen te horen van de verkoper;(zal zijn naam er niet bij zetten.)
bouwvak,geen aannemer kunnen vinden voor de voorbereidingen,lange levertijd schuifpui,enz.
Tot vrijdag 30 augustus nog steeds geen schuifpui bestelt!
Zijn we 7 weken verder .
Krijg je als antwoord van de verkoper dat hij geen geschikte bouwbedrijf kon vinden voor de schuifpui.
Wij hebben alles afgezegd.
Voor ons nooit geen Belisol Dronten meer!

30. August 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Beste heer Klaassen, wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad naar aanleiding van deze review. Helaas is niet alles verlopen zoals gewenst in uw dossier, waarvoor onze excuses nogmaals. Echter proberen we er alles aan te doen onze klanten naar tevredenheid verder te helpen. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn contact en goed geholpen met plan opstellen

Marco was al een keer eerder geweest en het plan meerdere keren gewijzigd. Maar hij kwam even opgewekt binnen en luisterde goed en deed zijn werk vlot. Fijn contact!

12. Juli 2024

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Totale ontzorging en een fantastisch product.

Totale ontzorging en een fantastisch mooi product. Vandaag opgeleverd en in 2 dagen geplaatste openslaande buitendeuren en een keukendeur alles van aluminium. Uitzoeken in de showroom en geholpen door Akci, daarna bezoek aan huis waarbij alles wordt nagemeten door Luuk. Alles klopt en boven verwachting, goede communicatie. Mannen die plaatsen gaan snel maar ook zorgvuldig te werk, echte vaklui Echte aanrader dit Drontense bedrijf.

9. Juli 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Dank je wel, Harry! Mooie aanbeveling over ons geleverde werk. Mvg, Belisol Dronten

Zeer tevreden

Zeer tevreden, van eerste gesprek t/m installatie.

3. Juni 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Dank je wel, Léon! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Aangepast 1->3 ster. communicatie, afspraken en vervolging

Aangepast:
Inmiddels zijn ze langs geweest en hebben ze de laatste puntjes op de i gezet. Ze vroegen ook om deze review te verwijderen daar voel ik niet veel voor.

In het voortraject hadden we al enkele communicatie problemen, waarbij ik mijn uiting deed van wantrouwen. Dit kwam omdat er blanoc mails verstuurd werden, maar ook mail met verkeerde aanhef en nog diverse situaties.

Bij oplevering is er erg slecht gecommuniceerd over de betaling en de regels hierin. Ook als ik dat netjes vooraf per e-mail kenbaar maak. Dat is blijkbaar over het hoofd gezien, gemist.

Inmiddels zit onze nieuwe schuifpui erin maar heeft deze op diverse plekken schade of in ieder geval plekken welke niet zo 1, 2, 3 op te lossen zijn. Dit heb ik netjes aangegeven met de vraag hoe hierin te handelen maar nu blijft het stil vanuit Belisol.

Al met al ben ik dus niet tevreden voor een bedrijf wat zo goed aangeschreven staat.

Ik hoop dat ze de volgende dingen gaan leren;
* Goede communicatie en acties vast leggen
* Goede mail omgeving inrichten zodat mails niet in 'SPAM' terrecht komt en daardoor mails, klachten en facturen gemist kunnen worden.
* Verder zou antwoorden binnen redelijk termijn wel netjes zijn. Want nu ben ik 5 dagen verder en heb nog geen antwoord op schade/ plekken.

12. Juni 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Beste Dennis, wij hebben jouw review in detail doorgenomen en gaan hier asap mee aan de slag. Onze excuses mocht niet alle communicatie helder en transparant zijn doorgekomen tot op heden. U hoort snel van ons. Mvg, Belisol klantendienst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een positieve ervaring en een prachtig resultaat.

Een prachtig, nieuw kunststof kozijn geplaatst gekregen vanuit locatie Dronten. Mooi resultaat. Goede kleuren. Goed sluitwerk. Vriendelijk personeel. Zeer netjes gewerkt ook. Wij zijn dik tevreden!

3. Juni 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Mooi zo! Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie review. Mvg, Belisol Dronten

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er valt wat te verbeteren!

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe schuifpui. Daarvoor een dikke 10. Maar in de communicatie kan Belisol nog een aanzienlijke verbeterslag maken. Zo was de bereikbaarheid van onze verkoper slecht, werd niet gereageerd op terugbelverzoeken en vond intern geen goede informatie-uitwisseling plaats. Ook vinden wij het slordig dat er in de standaard communicatie constant wordt gesproken over onze “nieuwe deuren en kozijnen”, terwijl het in ons geval alleen een schuifpui betreft.

7. Juni 2024

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren - Dronten

Beste Wim en Lia, onze excuses mocht u onze communicatie als teleurstellend ervaren. Zoals destijds besproken hebben wij uw eerste mailtje niet ontvangen. Daarna werd er bij het telefonisch contact door jullie aangegeven dat een offerte niet meer nodig was. Als we alsnog wat kunnen betekenen, kan u altijd terecht in onze showroom te Dronten. Mvg, Belisol klantendienst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr