BELEVENISSEN.NLBewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een uitgeprinte voucher cadeau gekregen. Uitje geboekt, tot dan alles prima. Tot de dag van het uitje, voucher zoek. Bellen met belevenissen.nl en kunnen ze “vanwege de AVG” niets delen. Dat is nonsen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben de slipcursus gedaan. Het was een hele leuke en leerzame ervaring. Iedereen met een rijbewijs zou dit eens moeten doen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij Belevenissen.nl beloven ze gouden bergen, maar als je de voucher gaat verzilveren bij 1 van hun partners, betaal je standaard en steevast meer dan je tegoed. Slim marketing trucje van het niet zo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De gekregen voucher kan niet ingewisseld worden omdat het bedrijf elke reservering wijzigde of cancelde. Ondanks overmacht werd de voucher niet verlengd. Ik moest maar wat anders kiezen of hem weg... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cadeau voor Hem of Haar nodig? Bij Belevenissen.nl vind je voor elke gelegenheid een passend en persoonlijk cadeau!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

een HELE snelle review :-)

Mij wordt nu gevraagd een beoordeling over een ervaring te geven die ik nog niet heb (vogelexcursie). Alleen nog maar met het bestelproces. Dat is prima in orde: snel, overzichtelijk en plezierige website. Nu de excursie zelf nog :-)

8. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geslaagd met het bestellen van cadeau

Geslaagd met het bestellen van cadeau. Fijn dat de kaart zo lang geldig is in tegenstelling tot andere kaarten. Had wel gehoopt dat ik ook iets thuis zou ontvangen dus dat is een tip omdat misschien als optie aan te bieden? Blijf ons verrassen met leuke cadeaus.

7. August 2022

Minder sterren lukt niet .1 ster is nog veel te veel

Minder sterren lukt niet . Wat een waardeloos kadobon. Niet te verlengen na verval datum . Maar zo te lezen bij de andere reviews is dit voor hun normaal . Oplichters zijn het . NOOIT MEER EEN “ BON “ AANSCHAFFEN .
Ook reageren ze nooit op een klacht , zij voelen zich koning en jou stront . Waardeloze bedrijfsvoering.

10. Juli 2022

PAS OP! Oplichterij.

Door corona kon de activiteit Offroad rijden niet doorgaan. Ik heb de activiteit 3 keer moeten verzetten. Bij de vierde keer verzetten kreeg ik geen reactie terug en is mijn bon blijkbaar "verlopen". Ik vind het schandalig. Ik heb 78 euro betaald voor Offroad rijden en door corona moest het steeds worden verzet. Ik vind de service ontzettend slecht dat er niet met coulance naar de situatie wordt gekeken. Daarnaast belachelijk dat jouw geïnvesteerde geld kan "verlopen" alsof het niets is. Voor mij was dit een hoop geld. Wat een slecht bedrijf. "We kunnen je nog wel korting geven op een volgende aankoop" ... De dame die ik aan de telefoon had was negatief en kortaf. Ik ben echt geschokt door de manier waarop ze hiermee omgaan.

9. Juli 2022

criminelen zijn het....

criminelen zijn het....

Vorig jaar 6 juli een voucher van 100 euro gekregen. Met 1 jaar geldigheid. Wilde hem vandaag, precies een jaar later, inwisselen of verlengen. Belevenissen.nl doet geen enkele moeite om je (betaalde) voucher alsnog te kunnen benutten. Jouw geld/voucher/kado is als het ware een donatie aan deze boeven als je niet goed op let. Bizar en schandalig dat een bedrijf op deze manier beslag kan leggen op jouw geld/voucher zonder maar iets van een dienst of service te hebben geleverd.

6. Juli 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unieke belevenis, met een kanttekening

Ik heb een unieke, creatieve belevenis bon gekocht voor een verjaardag.
Wat het voor mij vijf sterren zou maken: stuur de bon ook naar de afzender. Nu moet ik het zelf uitprinten en geven. Voor het bedrag dat ik betaald heb, vind ik het passend wanneer dit vanuit het bedrijf verzorgd wordt.

5. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen leuk cadeau voor mensen met een kleine beurs

Een van mijn kinderen heeft een tegoedbon van €25 voor Belevenissen gekregen van het werk. Die belevenissen zijn niet toegespitst op mensen met een kleine beurs, maar zijn eerder bestemd voor mensen die veel geld aan luxeproducten, luxe-uitjes en luxe-evenementen kunnen uitgeven. Bovendien moet je minimaal €10 bijbetalen of nog meer. Wat moet mijn kind met zo'n bon waar het niets aan heeft?

1. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op de kleine lettertjes

Voor kerst een cadeau voor mijn man gekocht; rijden in een Aston Martin. Toen mijn man de tegoedbon wilde inwisselen bleek dat er allerlei extra kosten bijkwamen die niet stonden vermeld op de site van belevenissen. Contact opgenomen, nul medewerking van belevenissen want zij gingen er niet meer over. Maanden gewacht op een plekje, krijgt mijn man een paar dagen van te voren een mail dat hij om 17:30 uur mag komen rijden. Mijn man had die dag vrijgenomen want je verwacht dat dit toch onder werktijd plaatsvindt. Dus direct gemaild om de boeking om te boeken. Wordt hij dagen erna gebeld dat hij 25 euro moet betalen voor het omboeken omdat het nu binnen 48 uur was. Dus omdat zij hun mail dagen niet lezen moet mijn man betalen? Wtf! Belevenissen doet wederom helemaal niks. De tegoedbon hebben we inmiddels doorgescheurd. Zonde van het geld maar nooit zullen we hier nog iets kopen. Eén grote oplichterij. Dit bedrijf hanteert een dropshipping concept met diensten en nemen na de koop geen enkele verantwoording meer.

28. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schijtziek word ik hiervan.

Schijtziek word ik hiervan.
Eerst een bon voor een helikopter vlucht geboekt, doet het bedrijf geen zaken meer met Belevenissen.nl.
Dus de bon omgewisseld voor een high tea sky high in Den Haag. Nog 2 maanden voor de vervallen datum willen boeken. Is het restaurant gesloten ivm verbouwen. En in het sky high bar kan je alleen wat drinken.
Niks high tea!!!
Wat krijg je als antwoord:" u kunt de bon ook inwisselen....om gek van te worden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door corona zijn wij niet aan een…

Door corona zijn wij niet aan een activiteit toe gekomen. Helaas moet je voor het verlengen betalen. Wil je een activiteit plannen met kinderen dan betaal je de volle pond! Kortom koop hier nooit een belevenis!!!!!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Met Corona konden we geen gebruik maken…

Met Corona konden we geen gebruik maken van de belevenis. Wij hadden een helicopter vlucht willen boeken, maar die bleven uitstellen. Aanvankelijk, kreeg ik een mail dat er helaas niets aan te doen was pech, jammer joh.
Vervolgens heb ik een redelijk boze mail terug gestuurd, ik had echt niet de bon gewoon laten verlopen, ik had echt mij best gedaan er nog iets van te maken.
N.A.V. Deze mail werd mijn vrouw gebeld door belevenissen en pas begrepen hoe de vork in de steel zat.
Nu een nieuwe bon ontvangen met excuses.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een half jaar lang konden we een bon…

Een half jaar lang konden we een bon voor circuitracen niet verzilveren en nu het wel weer kan, zijn alle data volgeboekt. De data die nog openstaan, zijn incourante tijden waarop een normaal mens moet werken. Medewerker van de organisatie zegt dat het niet zijn probleem is dat wij niet kunnen.

8. Juni 2022

Koop hier niks!

Koop hier niks!! Super slechte service, nog bijbetalen om te verlengen, door Corona niks met die bonnen kunnen doen dus geld kwijt, waardeloos😡

30. Mai 2022

Per ongeluk een belevenis 2x besteld

Per ongeluk een belevenis 2x besteld, maar met geen mogelijkheid mijn bestelling kunnen aanpassen naar 1x. Voor de €118 die ik nu te veel heb betaald moet ik maar een andere beleving uitkiezen, mijn geld krijg ik niet terug. Slechte service wat mij betreft.

13. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr