Harm van Wijk Bewertungen 91

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben nu e 6 tal maand bezig met Harm & cie en ikvind uitleg en opvolging zeer goed. Vele economishe aspecten worden behandeld. Door de Iran crisis zitten we in een dip... Ik hoop met TN V18 mijn v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb sinds een halfjaar een koppeling met de Real Estate Investment Trust portefeuille van Harm van Wijk en ben hier erg tevreden over. Rendement is hoog en dividend wordt bij bereiken USD 1.000,-... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Je kunt de trading navigator een maand uit proberen, maar dat is natuurlijk een veel te korte termijn om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Om serieus een mening te kunnen vormen moet je dit syst... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben inmiddels een paar maanden lid van de community van Harm van Wijk en heb veel geleerd over beleggen. De uitleg is helder en toegankelijk, ook voor beginners. De tools zoals de modelportefeuille... Mehr ansehen

1. Investmentservice

Vom Unternehmen geschrieben

Beleggen in aandelen, opties, goud, Turbo's, Sprinters en Speeders. Alles over beleggen door Drs. Harm van Wijk.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

91 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het trading navigator systeem is voor…

Het trading navigator systeem is voor mij echt heel goed te volgen.
Het geeft goede koop en verkoopsignalen.
ik gebruik deze structuur voor het bouwen van mijn portefeule met daarin de aandelen waar ik veel toekomst in zie en het resultaat is tot nu toe goed.

28% rendement op mijn portefeule (start maart 2020) net na de dip.

7. Dezember 2020

Antwort von Harm van Wijk

Hartelijk dank Jaap en complimenten met het behalen van deze mooie resultaten! Hou vol (dat is het moeilijkste met beleggen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Harm heeft een prima systeem ontwikkeld…

Harm heeft een prima systeem ontwikkeld voor de (beginnende) belegger. Wat zijn de juiste momenten om te kopen en te verkopen om rendement te kunnen maken? Krijg je geen spijt van!

6. Dezember 2020

Antwort von Harm van Wijk

Dank je wel Wim! Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag.

Harm van Wijk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de WoW Zaterdagen in oktober?

WoW zo dankbaar en blij
Deze cursus te volgen!
Zelden zo’n complete cursus gevolgd
En ook zo menselijk onderbouwd gebracht
van toch wel een complexe materie!
Echt het aanraden zeker waard!
Van beginner tot gevorderde je leert er toch elk moment weer van met een zo’n menselijk gemak hoe het geprecedeerd word!
en de ondersteuning bij het zelf gaan doen natuurlijk🔝
Dank dat ik erbij mocht zijn!🤩

Vriendelijke Groet:
Desire.

4. Dezember 2020

Antwort von Harm van Wijk

Heel erg bedankt voor je mooie reactie Desire en het was erg leuk je te ontmoeten! Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen, laat het dan svp weten!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben tot nu toe zeer content met het aan…

Ben tot nu toe zeer content met het aan mij gepresenteerde. De maandag sessies om acht uur zijn uitstekend te volgen en Harm geeft hier duidelijke uitleg aan het door hem gestelde vragen. De doordeweekse lunch webbinar kan ik helaas niet volgen i.v.m. mijn werk en kijk deze in het weekend na. Met de meest vriendelijke groet, Henk H

27. November 2020

Antwort von Harm van Wijk

Heel erg hartelijk dank Henk. Graag dan tot maandagochtend 8 uur. Mocht ik je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!

Gids door de beleggingsjungle

Beleggen.com heeft voor mij een groot verschil gemaakt. Door de trainingen ben ik op een spoor gezet, welke ik niet had verwacht en wat ben ik daar blij mee !!!
Beleggen is géén tovenarij en kijken in glazen bollen. Ontnuchterend in positieve zin en gewoon gebaseerd op het gezonde verstand!!! Onder de bezielende coaching van Harm van Wijk hebben we geleerd om te handelen volgens een beproefd systeem en om daar ook een plan van handeling aan te koppelen, waardoor ik mij in ieder geval gecoacht voel in de grote beleggingsjungle!

Daarbij wordt iedereen professioneel bijgestaan op het Beleggen.com-platform met achtergrondinfo over de beurswereld en zijn er legio ondersteunende hulpmiddelen op het forum aanwezig inclusief divers studiemateriaal!!!
Ik kan hier nog lang over uitweiden, maar het is het beste om het zelf te gaan ondervinden.
Alle lof voor de experts van Beleggen.com !!!

Reginald Smit

27. November 2020

Antwort von Harm van Wijk

Wauw!! Dank je wel Reginald. Fantastisch om te horen dat je zeer tevreden bent. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr