Begravelse Roskilde Jernbanegade 23 B Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk firma. På trods af omstændighederne har vi haft en rigtig god oplevelse med Begravelse Roskilde. Fra første dag har alt været tip top. Efter bisættelsen var alle der så den måde bloms... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pletfri optakt og gennemførelse før og efter kirkehøjtidelighed. Vi havde ikke set det komme mht. kranse og blomster som I havde lagt som et stort anker på Sankt Jørgensbjerg kirkegård, lige ved mon... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Bestattungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Begravelse Roskilde er en af de lokale bedemandsforretninger i Roskilde. Vi hjælper borgerne i Roskilde og omegn når der er dødsfald eller spørgsmål til døden. Det er derfor for os helt naturligt at involvere os i det lokale samfund, og deltager i frivilligt arbejde, samt sponsorere forskellige sports foreninger / klubber. Vi mener det er vigtigt at støtte op omkring de lokale sportsforeninger med alle de mange unge talenter vi har i Roskilde og omegn. Hos Begravelse Roskilde finder du certificeret bedemænd, bosiddende i Roskilde, med uddannelse der med til at sikre viden om relevante love og retningslinjer, Vores arbejde udføres på et så højt etisk og fagligt niveau som muligt. Vi har indgående lokal kendskab til Roskilde og omegn. Vores kendskab til alle kirkerne og præsterne gør os kompetente i forbindelse med rådgivning og vejledning om muligheden for bisættelse og begravelse i Roskilde og omegn. Hos Begravelse Roskilde er vores mål, at give jer den vejledning, som passer i jeres situation, med dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Vi er klar over at du/i har tusinde tanker og spørgsmål, men du kan være tryg ved at, du er i gode og erfarne hænder. Vi har hjulpet mange familier før dig med at få den sidste afsked. Vi lægger stor vægt på en troværdig og god service, og derfor udarbejder vi altid et skriftligt overslag i forbindelse med en samtale med dig. Prisoverslaget indeholder ca. priser på udlæg og er uforpligtende. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et prisoversalg på de samlede udgifter, som er aktuelle i din situation. En afsked er aldrig nemt, men lad os hjælpe dig med at sige ordentligt farvel – et farvel der skaber mere end minder.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk firma

Fantastisk firma.
Fra første dag har alt været tip top.
Efter bisættelsen var alle der så den måde blomsterne var arrangeret på på gravstedet dybt betaget.
Tak for fantastisk samarbejde.

24. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pletfri optakt og gennemførelse før og…

Pletfri optakt og gennemførelse før og efter kirkehøjtidelighed.
Vi havde ikke set det komme mht. kranse og blomster som I havde lagt som et stort anker på Sankt Jørgensbjerg kirkegård, lige ved monumentet for de ukendte.Det var flot tænkt og udført - stor tak for det.
Christian Koue

16. Juni 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffelser

Jeg havde mange skuffelser i min sorg da der var en del misforståelser. Først da Kurt skulle afhentes kommer de hjem privat og Kurt er på plejehjemmet lig vognen holder foran min dør. Misforståelse omkring blomster jeg have valgt hjerte i blomster fik en krans forkert skrift på bånd. Jeg havde valgt roser vi skulle lægge på kisten spurgte hvor de var fik svaret ved ikke. De var allerede lagt på kiste. Blomsterne på fællesgraven var lagt en bunke så man ikke kunne skelne buketterne fra hinanden. Ja så for mange skuffelser vh pia

3. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En positiv oplevelse i en svær stund

Valget af Begravelse Roskilde til at forestå min mors bisættelse, har været en rigtig god oplevelse i en svær stund. Evan Møller er virkelig kompetent, behagelig og empatisk. De spørgsmål og udfordringer jeg stødte på i processen blev løst på professionel vis. Jeg kan klart anbefale Evan og Begravelse Roskilde.

10. April 2021

Evan Møller

Når man står og har mistet en af sine nære, er der mange ting som virker uoverskuelig, men så er det godt der findes en person som Evan Møller. der kan hjælpe en igennem det, på en rigtig behagelig måde

Kan varmt anbefalde Evan til at stå for alle de praktiske ting som man skal have styr på i sådanne en situation.

6. Dezember 2020

Super professionel

Super professionel
Når alt er hårdt og svært er det dejligt at få besøg af Evan
Man kan trygt overlade det hele til ham
Kun ros herfra
Hilsen Peter

30. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God til prisen

God, men bedemand gav ikke meget tid efter roser var lagt på kisten i rustvognen.
Han kørte lige efter og gav ikke mulighed for et par minutter stilhed.

14. Oktober 2020

Meget tilfreds

Tak for jeres gode behandling af min mors begravelse jeres venlighed og håndtering af begravelsen og urnen kh arne og joan

14. Oktober 2020

Imødekommende

Imødekommende, svarer hurtigt, vejleder og tager sig af alt det praktiske (og får alt til at forløbe på bedste måde).

7. Oktober 2020

Tak for

Tak for, at det lykkedes at arrangere min mors begravelse på 3 dage, så det blev på den dag vi ønskede (min mors fødselsdag, som hun ikke nåede pga pludselig død) og i den kirke vi ønske.

5. Dezember 2019

Evan

Evan, vores bedemand var professionel og empatisk. Vi var meget trygge ved ham og han imødekom alle vores ønsker omkring begravelsen, som vi havde.

28. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr