Vi havde fornøjelsen af at have Beer Me ude til en ølsmagning til vores julefrokost, og det var en virkelig fed oplevelse! Masser af gode historier, god stemning og ikke mindst fantastiske øl 🍻 De... Mehr ansehen
Har nu haft deres ølabonnement i over et år. Altid er pakken kommet til tiden og med meget spændende og varieret indhold. Meget fornuftige priser Hurtig og præcis levering og ikke mindst godt pakke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde arrangeret ølsmagning som gik helt perfekt. Et spændende og lækkert udvalg med en masse viden inden for hvert bryggeri. Beer me var også fleksible og nemme mht placering og tid, så det hele f... Mehr ansehen
Har bestilt øl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode øl! Drengene er sindsygt gode til at sammensætte en lækker kasse af øl. Klar anbefaling... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Beer Me er en online special øl shop, som udvælger mixer og blander specialøl fra danske og udenlandske mikrobryggerier.
H.C. Andersens Boulevard 41 st.mf, 1553, København V, Dänemark
- cheers@beer-me.dk
- beer-me.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Forskellige gode øl hver gang!
Forskellige gode øl hver gang!
Jeg har benyttet Beer-me's abonnement siden oktober 2023. Inden har jeg haft abonnement ved To Øl.
Jeg må være ærlig at sige at da jeg så reklamen "Beer-me.dk" på facebook, var min første tanke at det navn var scam og var et for godt navn til øl abonnement. Men jeg tog fejl, heldigvis :)
Personligt kan jeg godt lide at blive præsenteret for forskellige smags oplevelser i forhold til øl. Det må man sige at jeg oplever ved Beer-me.
Da jeg havde To Øl, var det meget IPA eller samme øl jeg fik. Jeg kan godt lide IPA, så det var ikke et problem. Men jeg prøvede bare ikke noget nyt.
Ved Beer-me får jeg nye øl hver måned. Siden oktober 2023, har jeg fået mange øl jeg aldrig selv havde tænkt på at købe, eller viste fandtes.
Det er fra forskellige lande, forskellige typer osv.
Jeg får 6 forskellige øl hver måned til 298 kr (inklusiv fragt) i min optik er det Value for Money.
En klar anbefaling herfra!

Antwort von Beer Me ApS
Great selection of beers for a good…
Great selection of beers for a good price. I love that they offer an IPA pack, because this is what I am mostly interested in 🙂
Only thing that can change: please find a transport box suitable for 6 beers, the one we got now is too big and beers move around.

Antwort von Beer Me ApS
Købte 3 måneders ølkasser som gave til…
Købte 3 måneders ølkasser som gave til min mand. Jeg spurgte, om se ikke kunne sende den første kasse afsted før, og det var intet problem.
De svarede super hurtigt. Så må vi se om det smager manden 😉

Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Jeg er glad for at være en del af deres øl verden

Ølsmagning i privat hjem
Ølsmagning i privat hjem. Vi har lige haft Beer Me på besøg. Fantastisk oplevelse. Historier og anekdoter til hver øl, og bryggeri. Jeg bestiller Ølsmagning herfra igen 🔥

Antwort von Beer Me ApS
Lækre øl fra øverste hylde.
Der var opstået en forglemmelse i…
Der var opstået en forglemmelse i ordren
Jeg kontaktede Beer Me, som øjeblikkeligt udbedrede forglemmelsen👍

Forkæl dig selv
Beerclub er til dig som elsker gode øl, men ikke har tiden til at undersøge, finde og købe de øl som gør dig glade. Jeg elsker selv at få en gave til mig selv hver måned! Og da jeg er flyttet til landet er der langt til den nærmeste ølspecialist! Derfor er det perfekt at Beerme kan hjælpe mig med mit IPA fix ;)
10 stjerner her fra :)
Jeg har været beer-club medlem i snart 3-4år hos beer-me, har været glad for det siden Day one! Jeg har beer-club kassen med 6 blandet øl.. super god service, mega spændende øl, alt er i tip top, syntes det er mega spændende øl hver måned.. så overvejer du at være medlem eller bare shoppe øl, så kan jeg kun sige, GO FOR IT!! Kæmpe anbefaling her fra.
Venlig og familiær ølshop
Har nu haft deres ølabonnement i over et år. Altid er pakken kommet til tiden og med meget spændende og varieret indhold. Meget fornuftige priser Hurtig og præcis levering og ikke mindst godt pakket ind.
Altid en venlig og familiær tone hvad enten jeg har skrevet til dem eller mødt dem ude i ølverden
Mange velsmagende anbefalinger herfra

Antwort von Beer Me ApS
Vi havde arrangeret ølsmagning som gik…
Vi havde arrangeret ølsmagning som gik helt perfekt. Et spændende og lækkert udvalg med en masse viden inden for hvert bryggeri. Beer me var også fleksible og nemme mht placering og tid, så det hele forløb perfekt
Jeg er normalt kun til almindelig øl
Jeg er normalt kun til almindelig øl, Tuborg, Carlsberg etc.
Jeg prøvede beer-me's ølsmagning, og det har i den grad åbnet et ny verden for mig!
Og har nu prøvet mange forskellige øl fra dem og vil fortsætte med at smage endnu flere nye!
Lækker ølsmagning!
Utrolig lækker ølsmagning med bred viden og gode historier om øllene. Kan klart anbefales! 💪
Det er absolut første og sidste gang…
Det er absolut første og sidste gang jeg køber øljulekalender hos Jer. Øllene var pakket ind i røde papirsposer med et påklipset nr på. Nogle af flaskerne var højere end poserne og stak derfor op over poserne. Alle poserne var sat i en papkasse..... absolut et tarveligt syn
Der var INTET julekalender over det
Hurtig levering og stort udvalg!
God og overskuelig hjemmeside. Stort og godt udvalg og desuden hurtig service! Beer-me kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang, at jeg har købt mine øl hos dem 😊
Virkelige gode øl og top service!
Har bestilt øl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode øl! Drengene er sindsygt gode til at sammensætte en lækker kasse af øl. Klar anbefaling herfra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.