Excellent service, at an extremely reasonable price, I'll definitely use them again for some more of the jobs around the house.
Geen groot klusje maar een goede gelegenheid om te ervaren hoe de aanpak van de helper is en bevalt dacht ik. Dat is op alle fronten goed bevallen: op tijd, prettige persoon, handige en doortasten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Binnen 2 dagen na mijn verzoek stond de Superhelper voor de deur om te komen helpen mijn flat schoon te maken. Een bijzonder vriendelijk persoon, zodat het, los van al het werk dat zij heeft gedaan, e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer professioneel aan de telefoon, keurig op tijd, daadkrachtig schoonmaken. Er was nog tijd over en die werd toen in mindering gebracht. Ik heb alleen nog niet de rekening gehad.
Vom Unternehmen geschrieben
Beep for Help is er omdat er steeds meer vraag is naar hulp thuis, maar geen passend aanbod. Wij brengen iedereen die een handje kan gebruiken en iedereen die graag helpt bij elkaar, op een gemakkelijke en vriendelijke plek. Waarom we dit doen? Om mensen een steuntje in de rug te geven en ervoor te zorgen dat wie hulp nodig heeft, die ook echt krijgt ❤️
Zeilstraat 46 H, 1075 SJ, Amsterdam, Niederlande
- 085-0000833
- klantcontact@beepforhelp.nl
- beepforhelp.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Netjes gewerkt
Een aardige man/ jongen. Die netjes werk heeft geleverd.

Antwort von Beep for Help
Een eerste prima ervaring.
Een eerste prima ervaring.
Het was fijn om Ronald te ontmoeten en we hadden een goede samenwerking.
De klus is uitstekend verholpen.
Een vriendelijke klusser en goed in het klussen.
Kortom ik ben zeer tevreden en zal zeker nogmaals gebruik maken van deze hulp.

Antwort von Beep for Help
zeer goed geholpen met mijn klusjes
zeer goed geholpen door Ronald met mijn klusjes en snel, zeer blij mee zeker niet de laatste keer dat ik hier gebruik van maak.
Zeer tevreden over de werkzaamheden van…
Zeer tevreden over de werkzaamheden van Jerry!
De wastafel was verstopt, en Jerry heeft de afvoer vakkundig vervangen – helemaal blij mee. Daarnaast had hij nog tijd over om een extra klus te doen: de schuifdeur sluitend maken. Ook heeft hij de mengkraan in de keuken weer goed geplaatst, iets wat de vorige monteur helaas niet goed had gedaan. Kortom, een vakman die meedenkt en goed werk levert!

Uitermate efficiënt
Uitermate efficiënt, behulpzaam en sympathiek

Antwort von Beep for Help
Geweldig initiatief en een goede service
Geweldig initiatief en een goede service van het begin tot het einde. Sonia

Antwort von Beep for Help
Super blij met Beep for Help!!
Vriendelijke, behulpzame medewerkers! Al drie keer gebruik gemaakt van hun diensten.

Antwort von Beep for Help
Zeer professioneel aan de telefoon

Antwort von Beep for Help
Ik was zeer tevreden met Martin en ik…
Ik was zeer tevreden met Martin en ik zal hem zo weer bestellen. Werkt netjes en zal hem zo aanbevelen. Zeer vriendelijk in de omgang.

Antwort von Beep for Help
Ðe man die bij mij klusjes kwam die was…
Ðe man die bij mij klusjes kwam die was erg sympathiek , snel en kundig. Hij hing bijvoorbeeld mijn schilderijtjes op nadat hij perfect gemeten had dat ze netjes onder elkaar hingen. De bamboegordijntjes werden snel en goed opgehangen.

Antwort von Beep for Help
Ze staan je erg aardig,behulpzaam te…
Ze staan je erg aardig,behulpzaam te woord

snel geregeld
snel geregeld, aardige jongens, wisten van aanpakken... en je betaalt zeker niet de hoofdprijs

Antwort von Beep for Help
Availability, open to all kinds of jobs, good company.

Perfect schoongemaakt
Perfect schoongemaakt, snelle service

Dankbaarbeid
Vanaf het begin aandachtig en invoelend geholpen.
Ook de match met Leonie voelde helemaal goed.
Haar hulp en aandacht gaf een meerwaarde aan de hulp vraag.
En ook heel eerlijk in geplande hulp tijd en werkelijke hulp tijd in geld uitgedrukt. Dus veel dank

accurate in time and friendly
accurate in time and friendly

Speedy service.
Ze zijn nu een paar keer geweest. Aardige mensen, helpen snel.

Antwort von Beep for Help
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.