Beep for Help Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service, at an extremely reasonable price, I'll definitely use them again for some more of the jobs around the house.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen groot klusje maar een goede gelegenheid om te ervaren hoe de aanpak van de helper is en bevalt dacht ik. Dat is op alle fronten goed bevallen: op tijd, prettige persoon, handige en doortasten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen 2 dagen na mijn verzoek stond de Superhelper voor de deur om te komen helpen mijn flat schoon te maken. Een bijzonder vriendelijk persoon, zodat het, los van al het werk dat zij heeft gedaan, e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer professioneel aan de telefoon, keurig op tijd, daadkrachtig schoonmaken. Er was nog tijd over en die werd toen in mindering gebracht. Ik heb alleen nog niet de rekening gehad.

1. Häuslicher Pflegedienst

Vom Unternehmen geschrieben

Beep for Help is er omdat er steeds meer vraag is naar hulp thuis, maar geen passend aanbod. Wij brengen iedereen die een handje kan gebruiken en iedereen die graag helpt bij elkaar, op een gemakkelijke en vriendelijke plek. Waarom we dit doen? Om mensen een steuntje in de rug te geven en ervoor te zorgen dat wie hulp nodig heeft, die ook echt krijgt ❤️

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Netjes gewerkt

Een aardige man/ jongen. Die netjes werk heeft geleverd.

8. Juli 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Ingrid, hartelijk dank voor deze goede beoordeling! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een eerste prima ervaring.

Een eerste prima ervaring.
Het was fijn om Ronald te ontmoeten en we hadden een goede samenwerking.
De klus is uitstekend verholpen.
Een vriendelijke klusser en goed in het klussen.
Kortom ik ben zeer tevreden en zal zeker nogmaals gebruik maken van deze hulp.

4. Juli 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Trisced, hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide recensie. Wat ontzettend fijn te horen dat Ronald je zo goed heeft geholpen. We zijn je graag in de toekomst weer van dienst. Vriendelijke groet Team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de werkzaamheden van…

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Jerry!
De wastafel was verstopt, en Jerry heeft de afvoer vakkundig vervangen – helemaal blij mee. Daarnaast had hij nog tijd over om een extra klus te doen: de schuifdeur sluitend maken. Ook heeft hij de mengkraan in de keuken weer goed geplaatst, iets wat de vorige monteur helaas niet goed had gedaan. Kortom, een vakman die meedenkt en goed werk levert!

19. Juni 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Monique, Dank voor de positieve en uitgebreide review, wij zullen dit zeker delen met de Superhelper die bij je langs geweest zijn! ❤️

Met vriendelijke groet Team Beep for Help

Uitermate efficiënt

Uitermate efficiënt, behulpzaam en sympathiek

3. Juni 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Anneke, dank voor je review! We hopen je in de toekomst weer dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig initiatief en een goede service

Geweldig initiatief en een goede service van het begin tot het einde. Sonia

20. Mai 2025

Antwort von Beep for Help

Beste Sonia, dank voor je mooie review! We zijn je graag in de toekomst weer van dienst! Groeten team Beep for Help

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met Beep for Help!!

Vriendelijke, behulpzame medewerkers! Al drie keer gebruik gemaakt van hun diensten.

4. Juni 2025

Beste Wil,

Dank voor de positieve review, wij zullen dit zeker delen met de Superhelpers die bij je langs geweest zijn! ❤️

Met vriendelijke groet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer professioneel aan de telefoon

1. Juni 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie,
punctualiteit en het resultaat van de schoonmaak.

Wat betreft de factuur: hebben wij een bericht gestuurd voor meer informatie. Bedankt voor uw vertrouwen, en graag tot een volgende keer!

Ja wel goed en behulpzaam

Ja wel goed en behulpzaam

30. Mai 2025

Antwort von Beep for Help

Vriendelijk dank voor de positieve beoordeling! ❤️

Warme groet,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik was zeer tevreden met Martin en ik…

Ik was zeer tevreden met Martin en ik zal hem zo weer bestellen. Werkt netjes en zal hem zo aanbevelen. Zeer vriendelijk in de omgang.

27. Mai 2025

Antwort von Beep for Help

Susan, goed om te horen dat je zo tevreden bent met de hulp van deze superhelper! We zullen je positieve bericht aan de betreffende collega doorgeven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ðe man die bij mij klusjes kwam die was…

Ðe man die bij mij klusjes kwam die was erg sympathiek , snel en kundig. Hij hing bijvoorbeeld mijn schilderijtjes op nadat hij perfect gemeten had dat ze netjes onder elkaar hingen. De bamboegordijntjes werden snel en goed opgehangen.

Beste Marijke,

Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over het resultaat. We geven het compliment zeker door aan onze handige Superhelper!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ze staan je erg aardig,behulpzaam te…

Ze staan je erg aardig,behulpzaam te woord

Beste Dewradjie,

Bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent. We zien dat je 2 sterren hebt gegeven, maar je review klinkt juist heel tevreden. Mocht dit per ongeluk zijn gegaan, dan kun je de beoordeling eventueel aanpassen. In ieder geval fijn om te horen dat je blij was met onze service!

snel geregeld

snel geregeld, aardige jongens, wisten van aanpakken... en je betaalt zeker niet de hoofdprijs

Antwort von Beep for Help

Wat fijn om te horen! Daar doen we het voor 💪 Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, we staan de volgende keer weer graag voor je klaar! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Availability, open to all kinds of jobs, good company.

25. April 2025

Hi Gerte,

Thank you so much for your kind words!
We really appreciate your feedback and are glad to hear you found us helpful and approachable. Looking forward to working with you again! ❤️

Warm regards,

Perfect schoongemaakt

Perfect schoongemaakt, snelle service

28. April 2025

Beste Wendy,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dank voor je review!
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. ❤️

Hartelijke groet,

Dankbaarbeid

Vanaf het begin aandachtig en invoelend geholpen.

Ook de match met Leonie voelde helemaal goed.
Haar hulp en aandacht gaf een meerwaarde aan de hulp vraag.
En ook heel eerlijk in geplande hulp tijd en werkelijke hulp tijd in geld uitgedrukt. Dus veel dank

30. April 2025

Antwort von Beep for Help

Wat een mooie en warme review,
heel erg bedankt daarvoor! ❤️

Hartelijke groet,

Speedy service.

Ze zijn nu een paar keer geweest. Aardige mensen, helpen snel.

14. März 2025

Antwort von Beep for Help

Wat fijn om te horen! We helpen graag.
Bedankt voor de mooie woorden! ❤️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr