Bagsværd Begravelsesforretning Bewertungen 308

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordentlighed, empati og nemme at komme i kontakt med om stort og småt. Bagsværd Begravelsesforretning var det helt rigtige valg, da vores mor pludseligt døde. De tog en masse opgaver af vores skuldre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var god tid til at tale om bisættelsen Præst og restauranten blev booked med det samme. Meget professionelt personale med hjerte varme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... Mehr ansehen

1. Bestatter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Den bedste service

Super service, imødekommenhed, 100% forståelse for en vanskelig situation ... alt er bare klaret til vores fulde tilfredshed. Og der var mange særlige ønsker og behov!

30. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var anden gang at vi har brugt…

Det var anden gang at vi har brugt Bagsværd Begravelsesforretnig inden for 2 år
Fra først kontakt til selve begravelsen begge gang i Skovlunde kirke en helt fantastisk og imødekommen bedemand,vi følte os trykke og i gode hænder.
kan helt klart anbefale Bagsværd Begravelsesforretning

31. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var anden gang,vi benyttede os af…

Det var anden gang,vi benyttede os af Bagsværd bedemandsforretning.kompetent hjælp og smuk arrangement i Gladsaxe kirke.vi håber ikke at få brug for jeres hjælp i den nærmeste fremtid,men vi vil gerne benytte dem igen.
Lise Østergaard og familie.

15. März 2024

Anbefaling

Liselotte og de andre får mine største anbefalinger. Jeg har altid kunnet ringe og spørge og fakturaen skulle først betales når vi fik adgang til boet.

De har været sympatiske, professionelle men alligevel hjertevarme.

31. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi giver vores allerstørste anbefaling!

Vi har nu for 2.gang på ca. 1 år fået hjælp af Annemarie fra Bagsværd Begravelsesforrretning. Hendes empati og professionalisme har endnu engang imponeret os. Tak for at hjælpe os i en svær situation! Vi giver vores allerstørste anbefaling.

18. Januar 2024

Bedemanden vi altid vælger

Vi har brugt Bedemanden Bagsværd og Værløse i mere end 20 år. Vi får altid en professionel, imødekommende og omsorgsfuld behandling, så vi står tilbage med en tryg oplevelse i en svær tid.

2. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for super god behandling og service

Tak for en god samtale og rigtig god rådgivning ifb. med vores mors bisættelse. Liselotte var bare super fantastisk. Meget hjælpsom. Tak for at formidle kontakten til præsten, så min mor fik lige nøjagtig den præst hun havde ønsket sig. Og tak til Ole for meget fin service ved kirken i Værløse.

Vi kan varmt anbefale Bagsværd Bedemandsforretning

Venlig og professionel

Venlig, professionel og forstående.
Det er nu (desværre) 3. gang vi har benyttet os af deres service og har alle gange været yderst tilfredse

28. November 2023

Utrolig profesionel og empatisk

Bagsværd Begravelsesforretning var yderst professionel, hjælpsom og empatisk i forbindelse med vores mors bisættelse. Vi kan kun anbefale dem, når man skal sige farvel til én af sine kære.
Tusind tak for jeres fantastiske hjælp.

Bagsværd Begravelsesforretning er…

Bagsværd Begravelsesforretning er dygtige og professionelle og vi blev imødekommet på den allerbedste måde.
Vi fik den vejledning vi havde brug for og alt var i orden og gennemskueligt fra starten af.
Både priser og ydelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den hjælp man har brug for

Vi stod i en svær situation da vores mor gik bort, endnu mere fordi hun var bosiddende i Sverige, men aldrig har jeg været så tryk. Kommunikationen, hjælpen og planlægningen, blev en positiv oplevelse, midt i en meget svær tid.
Et kæmpe tak skal lyde her fra og den største anbefaling.

1. Dezember 2023

Min varmeste anbefaling

God og empatisk vejledning ifm planlægningen af min mors bisættelse. Der var fuldt styr på alle detaljer før, under og efter bisættelsen, der blev afviklet så fint. Det kunne ikke gøres bedre!

14. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr