Ordentlighed, empati og nemme at komme i kontakt med om stort og småt. Bagsværd Begravelsesforretning var det helt rigtige valg, da vores mor pludseligt døde. De tog en masse opgaver af vores skuldre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der var god tid til at tale om bisættelsen Præst og restauranten blev booked med det samme. Meget professionelt personale med hjerte varme.
Unternehmen hat geantwortet
Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Dänemark
Meget behjælpelig dels med deres hovedformål men også behjælpelig med at reservere efterfølgende aramgement.
Stor ros.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Der var styr på det hele og vi blev mødt med en omsorgsfuldhed og en overordentlig hjælpsomhed, der gjorde processen tryg.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Der blev taget hånd om alt på en fin og ordentlig måde, ingen uklarheder og god vejledning

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Følte mig på alle måder tryg og godt vejledt. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Når man kommer i ærinde som handler om døden og den dermed efterfølgende afvikling af en begravelse, kunne håndteringen hos Bagsværd Begravelsesforretning ikke være bedre. En fornuftig rolig samtale uden at blive påduttet dyrere ydelser end dem man anmodede om. Tværtimod og som eksempel, kom medarbejderen med forslag til ændring af kistepynten, så det blev lidt billigere.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg blev guidet igennem hele processen med empati for min situation
Behjælpelig med at få styr på gravsten mm

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Det var en god og fin behandling vi fik,tak for det

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
God oplevelse i en svær tid, med grundig gennemgang og hjælp til de valg der skal træffes i en svær situation.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
En varm og tryg oplevelse i en ellers svær tid. Vi blev guidet og “taget i hånden” på den mest respektfulde vis. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Bagsværd Begravelsesforretning 🫶🏼 Pernille & Karina

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun er meget forstående i en svær tid for de efterladte. Hun udstråler tryghed, varme og positiv energi. Mine allerbedste anbefalinger.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Meget professionel og personlig behandling. Meget lyttende og hjælpende. Vil til hver en tid vælge dem.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Hurtig og kvalificeret rådgivning og hjælp. Meget behagelig kommunikation og omgangsform.

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Bagsværd Bedemand var dybt proffetionelle i forbindelse med min far's bisættelse.
De modtog os uden af vi havde meldt vores ankomst på forhånd.
Hjalp os med ALT i forbindelse med de forskellige ting, som vi mødte undervejs. Og ja det betalte vi jo også for MEN alligevel var de super søde.
Ville til enhver tid bruge dem igen, hvis det skal til.
Mvh
Susanne B. Forup

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Tusinde tak for god service og for at vi kunne føle os trygge hele vejen igennem tak🙏🙏

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set frem til.
bosiddende i udenfor danmark. vi havde fejret hans foedseldag fredag og soendag morgen da jeg lande fik jeg beskeden om at ogsaa min far var taget paa sin sidste rejse. Alt skulle organiseres inden min retur til Danmark. Han blev meget hurtigt reduceret til et CPR nr, og diverse problemer med ferie loeste I ogsaa.
Det blev saa flot et farvel lige efter hans sind,med naboer, venner,kollegaer og familien og for mig en solskinsdag selvom det regnede.
igen mange tak til jer.
kenneth

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Vi var meget tilfredse med alt hjælp fra Bagsværd begravelsesforretning.
Meget venligt personale

Antwort von Bagsværd Begravelsesforretning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.