Banner for Bedder

Bedder Bewertungen 148

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er werd goed rekening gehouden met het samenstellen van de hardheid van de matras met mijn persoonlijke klachten . (.Artrose in de rug en de schouders ). Goede duidelijke bediening van het bed.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede fijne uitleg in de winkel. Hele fijne verkoper. Afgesproken levertijd, iets eerder dan was gepland, super. Jonge nette medewerkers, die de bedden kwamen plaatsen. Pasten zich aan netjes aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastisch bedrijf is dit. In oktober 2024 hebben ze het bed van mijn man kosteloos naar beneden verhuisd. Na het overlijden van mijn man is dit ook kosteloos naar boven gebracht. Dit jaar be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig bedrijf, van eerste contact met de telefonische adviseur tot het laatste contact met de medewerkers van de klantenservice. Na een super fijn gesprek aan huis waar Bedder daadwerkelijk dingen... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Matratzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Bedder draait alles om één ding: de perfecte nachtrust. Wij bieden een uniek assortiment bedden, boxsprings en matrassen, volledig uit eigen productie. Zo garanderen we niet alleen topkwaliteit, maar ook een eerlijke prijs en uitstekende service. Onze bedden combineren een luxe uitstraling met optimaal comfort, zodat u elke nacht écht herstelt. Sinds de oprichting in 2013 door Martijn Prins is Bedder uitgegroeid tot een vertrouwd adres, met showrooms in Oldemarkt en Ede. Hier kunt u onze collectie zelf ervaren, maar we komen net zo graag bij u thuis voor persoonlijk advies. Wat Bedder onderscheidt, is maatwerk. Onze luxe boxsprings worden volledig afgestemd op uw wensen en zijn bovendien toekomstbestendig: eenvoudig aan te passen of uit te breiden met extra functies en hulpmiddelen. Zo groeit uw bed met u mee en geniet u jarenlang van maximaal comfort. Het aankoopproces is persoonlijk en eenvoudig. Tijdens een afspraak, bij u thuis of in de showroom, brengen we uw wensen in kaart en stellen we samen uw ideale bed samen. Vervolgens zorgen wij voor een zorgeloze levering en montage bij u thuis, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe slaapervaring. Bedder. Gemaakt voor beter slapen.

Ontdek jouw perfecte nachtrust

Vom Unternehmen geschrieben

Gratis slaapadvies van onze experts
Bij Bedder draait alles om jouw nachtrust. Met hoogwaardige materialen en persoonlijke service zorgen wij voor jarenlang slaapcomfort.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed bed met veel mogelijkheden waardoor goed nachtrustZowel bij de aankoop als bij de…

Zowel bij de aankoop als bij de installatie en een paar weken geleden bij gevraagde aanpassing van een van de twee bedden: deskundige- attente medewerkers die alle tijd leken te hebben.
Daardoor, maar vooral door de goede nachtrust, zijn wij zeer tevreden.

12. Juli 2024

Antwort von Bedder

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wat fijn dat u zo tevreden bent.

Komt afspraken na

Komt afspraken na, deskundige montage met goede uitleg. Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

11. April 2024

Antwort von Bedder

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Bedder!

Meer dan tevreden

We hebben een prettig adviesgesprek gehad, waarin alle tijd werd genomen in te informeren en vragen te beantwoorden. We hebben goed kunnen uitleggen waaraan het bed voor ons moest voldoen ivm extreme pijnklachten. Fijn dat er nog veel aangepast kan worden, mocht dat nodig zijn in de toekomst. We hebben wat langer over onze bestelling gedaan ivm persoonlijke zaken en toen we konden over gaan tot daadwerlijk bestellen is er nogmaals iemand langs geweest, die weer alle tijd nam om te checken of er nog zaken aangepast moesten worden.

De monteurs hebben het bed netjes gemonteerd en het oude bed meegenomen......zelfs nog even gestofzuigd voordat het nieuwe bed er in ging.
Service achteraf...er moest nog een extra lampje gemonteerd worden en daar is iemand speciaal voor langs gekomen. Geen omkijken naar....

Nu hebben we het bed een paar maanden en het bevalt super. Het ligt heel goed, is goed aan te passen naar eigen voorkeur en heel fijn dat het uit elkaar kan om goed op te maken en makkelijk te stofzuigen onder het bed. Kortom: wij kunnen het iedereen aanraden want we zijn meer dan tevreden.

1. Mai 2024

Antwort von Bedder

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Uw positieve feedback betekent veel voor ons.

Bedder is een bedrijf dat voor 100% zijn afspraken nakomt

Toen het nieuwe bed gemonteerd is een goede uitleg ontvangen van de betreffende monteur., Het oude bed is gedemonteerd en afgevoerd. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam .

13. Februar 2024

Antwort von Bedder

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Bedder. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering van uw bed!

Erg fijn bed

Een heerlijk bed waar ik de juiste slaappositie en ondersteuning kan vinden. Daarnaast goede service zoals je hoopt maar wat lang niet overal de standaard is.

28. Juni 2024

Antwort von Bedder

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u de perfecte slaappositie en ondersteuning hebt gevonden!

Seniorenbed

Nadat we diverse firma's hadden aangeschreven om informatie hebben we Bedder om een afspraak thuis gevraagd ivm de afstand naar de showroom.
De thuisafspraak verliep prettig en rustig. Er werd geen enkele druk op ons uitgeoefend. Na bestelling twijfelde ik toch nog over de kleur van de stof. Kosteloos werden alle stalen naar ons toegestuurd en werd de order on hold gezet tot ik een nieuwe keuze had gemaakt. Na een week of 5 werd het bed geleverd. Wederom werd alles rustig en netjes uitgevoerd.
Het bed is erg naar onze zin. We liggen er heerlijk in en behoefden geen aanpassing achteraf in de zones van de matras omdat we goed waren opgemeten.Het opmaken is zoveel makkelijker nu als het bed omhoog is. De uitstapverlichting is prettig en veilig.
Positief dus. Geen dag spijt.

27. Juni 2024

Antwort von Bedder

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn dat u het thuisadvies als prettig heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een nieuw bed is iemand…

Op zoek naar een nieuw bed is iemand van Bedder bij
ons thuis geweest voor het verzamelen voor informatie en wensen. Hierdoor beschikken we over een perfect aan ons aangepaste bedden. De service is prima en alles kon aangepast worden. Een firma om aan te bevelen.

19. Juni 2024

Antwort von Bedder

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de service die wij bieden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk ´s-morgens fit weer op!!

Onze bedden waren dringend aan vervanging toe. Wij wilden graag, gezien onze leeftijd van 67 en 74 jaar, een levensbestendig bed aanschaffen en kwamen o.a. bij Bedder uit. De verkoper Olaf Bikker van Bedder bezocht ons aan huis en nam alle tijd om onze eisen en wensen aan te horen en om ons uitgebreid over de mogelijkheden van de boxsprings te vertellen. Na enig wikken en wegen (ook vanwege de aanschafprijs) hebben we besloten tot aanschaf van twee boxsprings. De installatie had wat voeten in de aarde omdat de bedden binnenshuis niet over de trap vervoerd konden worden. Maar Bedder heeft dit feilloos opgelost. Inmiddels slapen al ruim twee maanden wij fantastisch goed op deze fantastisch mooie bedden. Hadden we veel eerder moeten doen! Alle lof voor het ontwerp, de verkoper en de installatiemonteurs. Zeer professioneel en optimale service!

13. Juni 2024

Uitstekend

Bedder zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Fantastisch geholpen door de verkoper, heldere communicatie, zowel levering als montage tip-top in orde en met de service zit het hier ook meer dan goed. Wat wil een mens nog meer?!
Ik ben al jarenlang een slechte slaper en dat is (nog) niet over, maar als ik nu lig te woelen denk ik elke keer: wat een heerlijk bed is dit!
Kortom: Bedder, for better beds.

12. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het advies en contact met de firma Bedder

Ons contact met Martijn was zeer prettig en het bezoek bij ons thuis was zeer professioneel en de informatie duidelijk en volledig. Wat ons ook aansprak is dat alle onderdelen incl. matrassen in Nederland worden gemaakt. De service thuis bij aflevering was prima, de monteurs zeer behulpzaam en de bedden slapen heerlijk. Firma Bedder wordt daarom ook zeker door ons aanbevolen.

27. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heerlijk bed voor een nette prijs

Het aankoopproces van ons nieuwe Bedder hoog/laag bed verliep plezierig bij ons thuis met voldoende informatie om een verantwoorde keus te kunnen maken. We zijn toch nog naar de fabriek gereden om een indruk te krijgen. Wat we aantroffen was zeer netjes en degelijk. Daarmee was de koop definitief. Het afleveren ging uiterst correct met alle uitleg hoe te gebruiken. We slapen er nu drie maanden op tot volle tevredenheid. Wij vinden de firma Bedder een aanrader.

10. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ga naar BEDDER voor een hoog/laag bed !

Na aangevraagde info kwam Martijn Prins bij mij thuis
langs en informeerde mij uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. Geen haastig verkoop-gesprek, geen opdringerige praat; nee, hij nam er alle tijd voor en dat wekte vertrouwen !
Dus bed besteld en heb ik geen moment spijt van deze aankoop gehad.
Communicatie en service uitstekend !
Na drie maanden werd ik gebeld om te vragen hoe het
bed beviel ; nou prima dus behalve misschien die moderne de afstandsbediening die af en toe lijkt te haperen ! Oh, dat is al bekend werd geantwoord, wij
komen zo snel mogelijk langs voor een andere afstands
bediening. En inderdaad, binnen een week kwam er een
monteur met een andere afstandsbediening (op batterijen). Dat werkt inderdaad makkelijker.
Dus al met al : ik ben super tevreden over het bedriif BEDDER en kan het dan ook iedereen aanraden!!!

29. Februar 2024

Heerlijk bed

Heerlijk bed. We waren al lange tijd aan het oriënteren en kijken bij grote en dure meubelzaken, maar kwamen er niet uit. Via internet kwamen we bij Bedder uit. Afspraak gemaakt voor een gesprek in Oldemarkt met Martijn. In een zeer prettig gesprek ons laten informeren. Geen haastig gedoe, er werd alle tijd genomen om ons alles te vertellen en op te meten. Behalve persoonlijke voorkeur voor harde-, of zachte matrassen, wordt d.m.v. kijken en meten van de lichaamshouding de matras ingedeeld. Het matras bestaat dus uit meerdere harde, medium en zachte samengestelde zones.
De bedden staan op wielen en als het bed van de rem wordt gehaald, kan je makkelijk het bed opzij schuiven om de vloer te stofzuigen of het bed op te maken. Tijdens het opmaken van het bed vinden we het prettig om de bedden helemaal omhoog te zetten waardoor je makkelijk kan werken.
De uitstapverlichting is natuurlijk een ding wat niet mag ontbreken bij een luxe bed. De USB poorten in het hoofdbord zijn ook erg handig om de telefoon bv op te laden.
Minpuntjes, tja... De (oplaadbare) afstandsbediening vind ik persoonlijk te glad en bedient niet lekker.
Ons eindoordeel; Het kost een paar centen, maar dan heb je echt een superbed! We slapen er nu een paar maanden op, maar wat kom je er heerlijk uitgerust uit!

21. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs hebben we bij de Firma Bedder…

Onlangs hebben we bij de Firma Bedder uit Oldemarkt 2 boxsprings gekocht.
Dit bedrijf kwam er zeer positief uit.
Bedder geeft een prima service.
De voorlichting is tot in de puntjes verzorgd
Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt
Bedder krijgt van ons een dikke 10
Bij Bedder lig je goed

Bedden krijgt van ons een dikke tien.
Bij Bedder lig je goed.

Fam van Loon-Wijnen. Roosendaal

16. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan me geen beter bed voorstellen

Allereerst,geweldige service. De uitleg bij het eerst gesprek was heel nauwkeurig. Alles werd prima uitgelegd. De levering ging ook perfect. In mijn oude bed had ik altijd veel pijn en werd vaak wakker. Nu slaap ik de hele nacht door en wordt uitgerust wakker.
Voor mij geeft het geen beter bed.
Bedankt Bedder, kan jullie maar aanbevelen

5. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr