Goede service. Snelle afhandeling. Snelle bezorging Goed betaalbaar. Vriendelijk personeel. Goed geholpen met de bestellingen. Kortom zeker een aanrader voor als je een bed of matras zoekt.... Mehr ansehen
Delivery time on point. Even though processing the order took a while, Nick updated me on the status of the order continuously. Communication is just as good after the delivery as well. 5 stars.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij van bedden-lease.nl bieden slaapabonnementen aan tegen een eerlijke prijs. Bij ons lease je jouw droom boxspring al vanaf 29,95 euro per maand.
Kanaal van Steenenhoek nz 4, 4203 NR, Gorinchem, Niederlande
- +31 6 45707383
- info@bedden-lease.nl
- bedden-lease.nl
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Werken niet volgens de wet
Ik heb een boxspring besteld en als aanbetaling de eerste termijn betaald. De boxspring is nog niet geleverd maar men gaat al wel de 2e termijn afschrijven. Dit mag dus helemaal niet. Gemeld dat ik deze betaling niet ga doen omdat het nog niet geïnd mag worden en krijg als antwoord dat ze dan mijn bestelling annuleren.
Ik hoef niet te betalen voor iets wat ik nog niet geleverd heb gekregen. Trap hier niet in mensen. Deze werkwijze mag wettelijk namelijk niet. Er bestaan genoeg aanbieders die wel volgens de normale regels werken dus deze zou ik overslaan
Aanrader.
Goede service.
Snelle afhandeling.
Snelle bezorging
Goed betaalbaar.
Vriendelijk personeel.
Goed geholpen met de bestellingen.
Kortom zeker een aanrader voor als je een bed of matras zoekt.
Ik ben al vier maanden aan het wachten…
Ik ben al vier maanden aan het wachten op de levering van Een cinematic bed We gaan nu de vijfde maand in en ik vind het absurd dat ik moet betalen ondanks dat ik niks heb ontvangen betalen is niet mijn probleem maar er moet wel Duidelijke leveringstijd zijn ze zeiden twee maanden Levertijd dat is al lang we zijn inrussen bijna vijf maanden verder En nog steeds geen concrete datum ik begin het gevoel te krijgen dat ik word opgelicht en dat dit een oplichterij is Zijn er andere mensen met soortgelijke ervaring?

Boxspring
Wij hebben ons bed donderdag bezorgd gekregen en we slapen er nu 4 dagen.
Is effe wennen om op een boxspring te slapen,maar wat ligt dat lekker.
Vooral dat ik heel veel pijn heb aan mijn lichaam.
Dus met al geen spijt van

Antwort von Bedden-lease.nl
Nu al bijna 3 jaar 2 matrassen van…
Nu al bijna 3 jaar 2 matrassen van 80x200. Nog steeds even stevig en we slapen er heerlijk op. Het leasen is handig. Het contact is snel en persoonlijk.

Antwort von Bedden-lease.nl
Ons bed was geleverd met een te grote…
Ons bed was geleverd met een te grote maat 210 ipv 200
Maar we hadden er geen probleem mee
En kregen het voor dezelfde prijs .
Prima geregeld
Fijn bedrijf erg behulpzaam.
Fijn bedrijf erg behulpzaam.
In het begin ging er iets mis maar dat werd heel fijn en snel opgelost.
Het bed ligt echt geweldig en is van super kwaliteit.
Mocht ik ooit weer een ander bed nodig hebben dan zal ik zeker weer bij hun aankloppen.
Professionele service
Professionele service, zeer goed vakmanschap, comfortabele bedden, professionele assistentie
Prima bed en makkelijk geregeld.
Inmiddels lease ik nu 4 jaar een bed van bedden-lease.
Het bed bevalt nog steeds goed. Makkelijk geregeld ook, zeker als je na een scheiding zonder bed zit!
Helaas hoor je de vering
Helaas hoor je de vering in onze boxspring, nadat we al een nieuwe hebben gehad die doorgezakt was. Kwaliteit van de bedden is matig helaas.
De service van dit bedrijf is gewoon…
De service van dit bedrijf is gewoon goed en ik wordt altijd goed geholpen. Helaas ben ik minder blij met het bed, ondanks dat denken ze met mij mee en zoeken we een oplossing. Echter blijf ik helaas slaap klachten houden en zit ik wel vast aan het abonnement en kan ik nu niet kijken voor een ander passend bed.
Fijne boxspring
Ik ben erg tevreden met de boxspring. Ik lease nu al ongeveer een half jaar de boxspring en deze ligt geweldig. Levering en montage ging ook soepel.

Antwort von Bedden-lease.nl
Goede service en lekker slapen
Ik ben ontzettend tevreden over deze website voor het leasen van een bed! Het hele proces was super eenvoudig en duidelijk. De website is overzichtelijk, met veel keuze.
De levering was stipt op tijd en het bed werd netjes gemonteerd. De kwaliteit van het bed is top en ik slaap er heerlijk op.
Ik was al niet blij met dit bedrijf…
Ik was al niet blij met dit bedrijf heel moeilijk te bereiken en totaal niet meedenkend met klanten,ik had hier 2 bedden besteld waaronder de cinema bed die zou in de week van 4 november(toevallig op mijn verjaardag
)dus dat kwam goed uit,ik belde die maandag zelf om te vragen wat de status was van mijn bestelling,na wat zoeken werd de jongeman steeds nerveuzer in zijn stem en gaf uiteindelijk toe dat er iets fouts was gegaan,het bed die ik had besteld(de cinema) was nog niet geleverd en dat ging nog wel een tijdje duren,maar aangezien ik al die maanden op mijn bank had geslapen vroeg ik toch maar wat nu verder de opties zijn dan nog langer wachten,jongeman kwam uit eindelijk met dat ze nog wel een cinema hadden alleen een slag kleiner die zou ik wel kunnen krijgen maar dat zou nog 3-4 weken duren(laat staan als ik wel op mijn eerste bed zou wachten) goed heel vervelend allemaal! Maar dat je mij achterna gaat lopen en berichten over een betaling die ik terug heb getrokken voor die maand na jullie fout en manier van omgaan met jullie klanten! Mensen nogmaals kijk uit of je met deze bedrijf in zee wil,wanneer ze geld van je moeten krijgen weten ze je wel telefonisch te vinden maar als je hun nodig hebt dan kan het zo weken duren voordat je überhaupt iemand te pakken krijgt! Zo een spijt dat ik met hun zee ben gegaan!!! Let op
Mensen wil je je 2 tot 3/4 maanden wachten op je bed,wil je betalen voor iets wat je niet hebt,wil
Je graag weken achter dit bedrijf aan bellen en dan hopen dat je ooit iemand spreekt nou dan raad ik je zeker dit bedrijf aan👍🏾

Antwort von Bedden-lease.nl
Ik wacht al ruim 3 maanden op mijn…
Ik wacht al ruim 3 maanden op mijn matrassen. Ondertussen moet je wel betalen maar krijg je niks geleverd . Bereikbaar is erg slecht op heden krijgt ik niemand te pakken en word er niet gereageerd .
Omdat het handig is een een bed te…
Omdat het handig is een een bed te lease heel fijn en dan nog een heerlijk bed top 👍🏼

Antwort von Bedden-lease.nl
Ik had wat problemen met het bed het…
Ik had wat problemen met het bed het is netjes opgelost dus waneer er problemen zijn worden ze snel en vakkundig opgelost
Staat altyd te woord niets is teveel…
Staat altyd te woord niets is teveel altyd vriendelijk

Antwort von Bedden-lease.nl
Heel erg fijn bedrijf en matras is TOP
Ik was sceptisch in het begin maar de service is top echt erg snel en toen het matras er was wat trouwens geleverd werd door hele aardige mensen en we hem uitrolden verbaasde ik me over de dikte waw dit matras is echt goed mijn dochter slaapt er heerlijk op en als ik straks een nieuw matras nodig heb zal ik dezelfde nemen ook!

Antwort von Bedden-lease.nl
Bed was geleverd binnen de afgesproken…
Bed was geleverd binnen de afgesproken termijn. Claudia heeft me ook goed geholpen met mijn vragen, top service!

Antwort von Bedden-lease.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.