Beautywaxbar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kære Beautywaxbar Jeg accepterer, at jeg har taget fejl af datoen, og jeg skal nok betale gebyret på 469 kr. Når det er sagt, synes jeg, at jeres håndhævelse er meget kortsigtet. Jeg f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet øjenbryn, negle og ansigtsbehandlinger hos BeautyWaxBar, og jeg er super tilfreds! Rani er meget dygtig, grundig og imødekommende..man føler sig altid i trygge hænder. Mine bryn bli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The best threading in town. Rani is very reliable, consistent and kind. Would highly recommend 🌸♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse hos Beauty Wax Bar har været helt fantastisk. Jeg blev mødt af et imødekommende og venligt personale, der sørger for, at jeg følte mig godt tilpas fra start til slut. Deres hjemmeside... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schönheitssalon
  2. Schönheitssalon für Augenbrauenbehandlungen
  3. Studio für Haarentfernung
  4. Hautpflegeklinik
  5. Zahnaufhellung
  6. Wellness-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Beauty Wax Bar – Professionel skønhedsklinik i Sydhavn, København Beauty Wax Bar er en moderne og hyggelig skønhedsklinik beliggende i hjertet af Sydhavn, København. Vi er specialiserede i hårfjerning med både sugaring (sukkervoks) og klassisk voksbehandling, samt ansigtsbehandlinger, bryn- og vippebehandlinger. Vores klinik henvender sig til både kvinder og mænd, og vi tilbyder skræddersyede behandlinger med fokus på kvalitet, hygiejne og kundens individuelle behov. Hos Beauty Wax Bar er alle behandlere faguddannede og har mange års erfaring i skønhedsbranchen. Vi lægger vægt på professionalisme, tryghed og en personlig tilgang – uanset om det er din første voksbehandling, eller du besøger os regelmæssigt. Vi guider dig gennem hele behandlingen med respekt og omsorg, så du altid føler dig i trygge hænder. Vi arbejder udelukkende med nøje udvalgte produkter, der er skånsomme mod huden og velegnede til selv den mest sensitive hud. Vores behandlinger foregår i en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og fokusere på velvære og selvforkælelse. Vores mest populære behandlinger inkluderer: • Sugaring (sukkervoks) til hele kroppen – skånsom hårfjerning uden kemikalier • Voksbehandlinger – hurtig og effektiv hårfjerning med varmvoks • Ansigtsbehandlinger – dybderens, glød og hudpleje tilpasset din hudtype • Bryn og vipper – retning, farvning og lash lift for et naturligt og velplejet look Vi har mange tilfredse og loyale kunder, som vender tilbage igen og igen – noget vi er meget stolte af. Din oplevelse hos os er altid i centrum, og vi gør os umage for at skabe resultater, du både kan se og mærke. 📍 Du finder Beauty Wax Bar i Sydhavn – tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik – hvor skønhed, tryghed og faglighed går hånd i hånd.

Hervorragend

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A+ service and good price

Rani is fast, thorough, and fun to chat with. I’ve tried many businesses closer to home but this one is worth the commute!

17. September 2025

Antwort von Beautywaxbar

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you enjoy both the service and the company, and that the commute is worth it.

Intet mindre end fantastisk 🤩

🤩❤️ Fantastisk sted, fantastisk personale og en fantastisk dejlig, skøn og behagelig oplevelse. Har allerede booket en ny tid. Jeg fik rettet bryn, farvet bryn, fjernet hår på hage og overlæbe og en klassisk ansigtsbehandling, massagen var himmelsk.

22. August 2025

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for de fantastiske ord! Det glæder os meget, at du har haft en dejlig og behagelig oplevelse hos os.

Lovely experience all around

I had a lash lift done at the clinic. The result was beautiful, the surroundings were elegant, and the staff was really sweet and welcoming. I’ll definitely be coming back again! <3

22. August 2025

Antwort von Beautywaxbar

Thank you so much for your lovely feedback! We’re thrilled to hear you enjoyed your lash lift and felt welcomed by our team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gået hos Rani i flere år og har…

Jeg har gået hos Rani i flere år og har altid været meget tilfreds. Anbefaler hende også til alle jeg taler med.

16. August 2025

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for din loyalitet og anbefaling! Det betyder rigtig meget for mig, at du har været tilfreds gennem årene, og at du vil anbefale mig videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionelt sted

Har været hos beautywaxbar flere gange, og har altid været godt tilfreds med deres behandlinger (lash lift). Har bestemt også planer om at komme igen!

31. August 2024

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores lash lift-behandlinger, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen :-)

Professionel og rar behandler, Mana

Er i længere tid kommet hos Mana, som er den skønneste og blideste behandler. Hun er dygtig og meget grundig. Dertil er hun også godt selskab og husker én fra gang til gang.
Jeg kan varmt anbefale Mana.

14. Juli 2025

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for de fine ord om Mana! Det glæder os, at du føler dig godt behandlet og husket hos hende. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens bedste til lashlift og farvning

Tre gange har jeg været nede forbi og fået lash lift og farve og jeg er super glad for resultatet <3

6. Mai 2025

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit lash lift

For the past 6 months

For the past 6 months, I’ve always chosen them to take care of my eyebrows. I highly recommend them – super professional!

11. Juli 2025

Antwort von Beautywaxbar

Thank you so much for your continued trust and kind recommendation! We’re thrilled to hear you’re happy with our eyebrow care. Looking forward to seeing you again soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god sted og rigtig god service

Rigtig god sted og rigtig god service! De er virkelig dygtige og søde
jeg kommer altid her for at få rettet mine øjenbryn og anbefaler det altid til min familie og venner

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for din anbefaling! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og behandling, og det betyder meget, at du anbefaler os til familie og venner. Vi glæder os til at se dig igen!

Tryg og professionel behandling

Rani er både dygtig, erfaren og får en til at føle sig tryg og rigtig godt behandlet. Tak 🙏

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder mig meget, at du føler dig tryg og godt behandlet hos mig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt vidunderligt sted at komme

Helt vidunderligt sted at komme - Føler mig i komplet trygge rammer mht faglighed. Ydermere er her en venlig atmosfære.
Jeg kan kun anbefale at komme her næste gang man ønsker en lille “forbedring “ 😊

1. Juli 2025

Antwort von Beautywaxbar

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt tilpas hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Excellent

Excellent service by Rani and very good work everytime! Highly recommend

Antwort von Beautywaxbar

Thank you so much, Birna! I am so happy to hear you’re pleased with my work. We really appreciate your recommendation and look forward to seeing you again!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Beauty Wax…

Fantastisk oplevelse hos Beauty Wax Bar! Professionel, grundig og utrolig venlig service. Altid rene omgivelser og høj kvalitet i behandlingerne. Kan stærkt anbefales!

9. Juli 2025

Antwort von Beautywaxbar

Hej Mona-Lisa, tak for dine søde ord. Vi er glade for du har haft gode oplevelser, og vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er kommet hos Rani siden hun startede…

Er kommet hos Rani siden hun startede sin klinik, det har både været til sugaring og ansigtsbehandling og har altid været tilfreds :-)

28. Juni 2025

Antwort von Beautywaxbar

Hej Anita, Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at have haft dig i klinikken i mange år, og nyder de mange forskellige behandlinger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilfreds kunde gennem mange år

Jeg er kommet i klinikken de sidste mange år og har været meget tilfreds med mine behandlinger (negle, øjenbryn mm) og med den gode service de giver. Stor anbefaling herfra.

21. Juni 2025

Antwort von Beautywaxbar

Hej Dorrit, Tak for din søde besked, Vi er glade for at du nyder vores forskellige behandlinger :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været hos Beauty Was Bar i…

Jeg har været hos Beauty Was Bar i København et par gange nu – og jeg bliver imponeret hver gang! Personalet er så søde og imødekommende, og man føler sig virkelig i trygge hænder fra start til slut.

Behandlingen bliver altid lavet med stor omhu, og resultatet er lige i øjet – både professionelt og med et øje for detaljen. Der er en dejlig rolig stemning i salonen, og man kan virkelig mærke, at de går op i deres arbejde og i at give en god oplevelse.

Det er blevet mit go-to sted, når jeg vil forkæle mig selv lidt. Kan kun anbefales!

17. Juni 2025

Antwort von Beautywaxbar

Kære Jennifer, Mange tak for din søde besked. Vi sætter stor pris på dig i klinikken, og vi glæder os til at se dig igen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr