Hurtigt og effektiv service. Bestilte fredag og modtog allerede produktet mandag. Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, også med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sødt f... Mehr ansehen
Dejligt nem og overskuelig hjemmeside at navigere rundt i, med mange lækre produkter indenfor K- beauty til en fornuftig pris. Købte blandt andet en serum, som jeg er blevet helt vild med at bruge, da... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Beauty Kompas kombinerer vi vores dybdegående kendskab til koreansk hudpleje med en brændende passion for innovation og en dedikation til fremragende kundeservice. Udstyret med Jons baggrund i biokemi og Johns og Sofies erfaring fra Korea ser vi frem til at hjælpe dig på rejsen mod strålende hud med K-beauty. Vores mission er ikke blot at tilbyde effektive og populære koreanske hudplejeprodukter, men også at gøre dem overkommelige og let tilgængelige for alle. Vi forstår, at den komplekse verden af K-beauty kan være forvirrende, og vi er her som din pålidelige guide gennem junglen af produkter og rutiner. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren entusiast, er vores mål at gøre din rejse til smukkere og sundere hud så enkel og tilgængelig som muligt.
Dänemark
- beautykompas.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Super lækre produkter
Super lækre produkter! Vil helt klart anbefale Beauty Kompas 🌟
Great service
Great service, good prices and fast delivery. Also loved a little touch with a note inside the box’s. Small detail, but makes whole experience so much nicer:)
Hurtigt og effektiv service
Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, også med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sødt faktisk :)
God vejledning
God vejledning, godt produkt? God service. Rimelig pris. Vil klart anbefale det.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Købte to produkter fra hjemmesiden, som blev afsendt samme dag. Jeg benyttede deres funktion som anbefalede efter min hudtype, og de cremer jeg købte, en serum og en fugtighedscreme, er bare virkelig gode og gode for min hud.
Favorite store for kbeauty!
Excellent selection and great service. I love their products!
God hjemmeside
God hjemmeside med gode tilbud op til jul.
Har fået en mail om at vurderer
Har fået en mail om at vurderer, men jeg har stadig ikke modtaget min pakke efter 1,5 uge. Der er en efterlysning i gang men jeg får ingen opdateringer selvom jeg har skrevet til dem og står og skal bruges til en gave.

Antwort von Beauty Kompas
Skrev og fik fantastiske ærlige…
Skrev og fik fantastiske ærlige anbefalinger herfra til produkter, bestilte i går eftermiddags og fik allerede leveret i morges. Rigtig gode produkter og god service.
Pris og service i top
Stort udvalg, meget rimelige priser, hurtig ekspedition og top service,
De er suveræne
Jeg har flere gange bestilt hos beautykompas og med god grund, både større og mindre bestillinger. Denne gang har jeg skiftet produkter grundet graviditet som giver mere tør hud samtidig med at årstiderne skifter. Jeg valgte en pakke sammensat på forhånd og den er fuldstændig wonderful. De er suveræne i udvalget som lever op til forventningerne og produkterne kommer med lynets hast.
Lækre produkter til en god pris
Lækre produkter til en god pris. Også rigtig hurtig service :)
Best products
Quick, efficient and high quality. What else do you want?! This company has an amazing range of products for all skin types. The delivery is quick and the products are packaged safely with a cute note, love this company!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.