Det er altid en fornøjelse at ligge i Lan’s meget kompetente hænder, man kan let ligge sig til rette på brixen, under et dejligt tæppe og lukke øjnene i mens hun arbejder. Hendes bedøvelse virker så g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun varmt anbefale Lan Hun er det mest behagelige mennesker og være kunde hos jeg følte mig klædt på fra start til slut og hendes arbejde er så vildt flot og hun er mega dygtigt til og lave... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop fået lavet bryn hos Lan og jeg er utrolig glad for resultatet. Lan er meget professionel, grundig og utrolig dygtig til sit håndværk. Hun tog sig god tid til at f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik lavet bryn i slut marts og fik forklaret behandler at jeg ikke ville ha sådan et par “skovsnegle” men blot ha fyldt lidt op med fine streger. Vedkommende lyttede overhovedet ikke og jeg var cho... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Beauty Brows – én af Danmarks førende inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn. Mit navn er Lan Vu, og jeg er uddannet microblading Royal Artist hos Phibrows Academy, som er den største organisation for microblading og 3D bryn i verden.
Tagtækkervej 8, 1 sal, 5230, Odense M, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg er bare SÅÅÅÅ glad for både mine bryn og læber🥰Lan er en helt fantastisk pige, hun får en til at føle sig hjertelig velkommen, fra det øjeblik man træder ind af døren!!
Jeg var med under hele processen, hun fortalte hvad hun lavede, og forklarede hver en ting - så jeg vat 100% tryg hele vejen🥰.
Lan gjorde også meget ud af informere mig om processen efterfølgende, i forhold til hvordan en del af farven på både læber og bryn ville aftage, men at jeg ikke skulle bekymre mig, for det er jo nettop derfor at der ALTID skal en opfyldning til, og der var det også muligt at rette lidt i brynene, hvis der var noget jeg ikke var helt tilfreds med, og når de 4 uger så var gået, så tog vi en snak om det.
Og der var noget jeg synes at der skulle rettes lidt i, og det gjorde Lan uden at brokke sig det mindste - hele tiden gjorde hun sit ALLER BEDSTE!!
Jeg har nogle rynker ved mund og det ene bryn som drillede meget, men Lan gjorde sit yppereste - MEN vi skal jo huske at det her IKKE er en operation, og selvom Lan ALTID gør sit BEDSTE, kan der jo være noget som hun ikke er herre over - og kan man ikke forstå og acceptere det, så skal man IKKE få lavet permanent makeup, men i stedet gå til en læge, og blive strammet op INDEN man besøger en som Lan!!!
Fra mig kan der KUN komme de ALLER BEDSTE anbefalinger🥰🥳🥳Lan er klart en af de dygtigste, og jeg vil til hver en tid, besøge hende igen uden den mindste tøven - rigtig god fornøjelse🥰!!!!!
De varmeste tanker
Betina🌸

Antwort von Beauty Brows
Jeg kan varmt anbefale Lan, hun er simpelthen så sød og imødekommende og giver sig rigtig god tid til at informere om hvad hun gør så man ikke er i tvivl om noget, og så giver hun sig rigtig god tid til behandlingen der bliver målt og tegnet bryn op i et roligt tempo, man føler sig virkelig tryk og tilpas, og så er hendes klinik virkelig så hyggelig og flot, jeg glæder mig allerede til at komme tilbage igen når jeg skal have en opfyldning, jeg har fået de flotteste bryn 😀😍
Jeg fik i november 2022 lavet øjenbryn.
Det er det værste klamphuggeri, jeg nogensinde har været udsat for.
Du ville slet ikke lytte til mine ønsker, for du vidste alt om, hvordan de skulle være. Og det var både med hensyn til farve, men især formen.
Dit ’arbejde’ ser ganske enkelt forfærdeligt ud og er overhovedet ikke ens på højre og venstre bryn.
Du kræver betaling, før arbejdet er udført og mener oven i købet, at du kan kræve en anden betaling, end den du har reklameret med på FB.
Du begyndte du bare at kigge på din telefon, for at finde tilbuddet – åbenbart uden held. Heldigvis havde jeg selv skrevet det ud.
Jeg undrede mig undervejs over, at du brugte mere end dobbelt tid på venstre bryn – hvilket også ses meget tydeligt. Og forsøgte også at bilde mig ind, at jeg havde et ar på det ene bryn, hvilket IKKE er sandt.
At man også skal underskrive en erklæring om, at reklamationer ikke modtages, burde have fået mig til at gå min vej, med det samme.
At du oven i købet kalder dig 'Danmarks førende artist inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn', kan kun skyldes din egen selvoptagethed. Det kan enhver jo kalde sig.
Ikke engang hendes egne øjenbryn er pæne.
Jeg føler mig i den grad snydt af, hvad jeg kalder en amatør.
Du har heller ikke selv haft lyst til at lægge billeder af mine øjenbryn op på din hjemmeside. Hvilket er helt forståeligt, da de øjenbryn du har lavet på mig, er rigtig dårlig reklame.
Billederne er sendt til dig.
Jeg har overhovedet ikke fået, hvad jeg har betalt for, derfor denne anmeldelse.
Så nu er jeg spændt på, om du vil lægge min anmeldelse ud også!!

Antwort von Beauty Brows
Flot arbejde, laver øjenbryn meget naturtro og til en fornuftig pris. Kan kun anbefales.

Antwort von Beauty Brows
En fantastisk oplevelse med grundig og kyndig vejledning og udførelse af behandling af mine bryn. En meget behagelig oplevelse og kæmpe anbefaling af Beauty Brows herfra 🙏

Antwort von Beauty Brows
Jeg er så glad ved mine øjenbryn😍👌🏻
Lan er super dygtig og sød, som kunde er man i virkelig gode hænder!

Antwort von Beauty Brows
Lan er dygtig og professionel
Jeg vil til en hver tid anbefale hende.
jeg er så glade for mine bryn og jeg vil komme detr til de kommende opfyldninger af mine bryn hvert år

Antwort von Beauty Brows
Så dygtig og professionel.
Jeg kan kun anbefale Lan. Hendes arbejde er så godt. Jeg elsker mine bryn nu. Lan gør det virkelig godt ❤️

Antwort von Beauty Brows
Lan Vu får min varmeste anbefaling, hun er utrolig professionel og man er meget tryg i hendes hænder, hun laver de smukkeste naturlige bryn. 🙏🏽🌸🌸🌸👌🏽✨...

Antwort von Beauty Brows
Beaty Brows v. Lan Vu får ganske enkelt min allervarmeste anbefaling!
Lan er meget grundig, dygtig, omsorgsfuld og det har været en meget tryg oplevelse.
Hun skaber de smukkeste bryn (og nu ser det ud som jeg har hårstrå i brynene igen) og sørger for at pålægge creme der bedøver huden, inden hun tatoverer.
Faktisk gør det så lidt ondt, at jeg flere gange under behandlingen døsede hen ☺️
Vælg trygt Lan hvis du vil have de smukkeste og holdbare bryn og en dejlig tid i hendes smukke klinik i Odense.

Antwort von Beauty Brows
Lan Vu er meget kompetent og jeg er utrolig glad for resultatet. Her efter 3. Opfyldning ser det stadig rigtig flot ud. Jeg kan varmt anbefale hende.

Antwort von Beauty Brows
Jeg kom til Lan for at få lavet bryn da jeg efter en kosmetisk behandling var efterladt med kemiske brændar på benene og derfor knap nok havde bryn.
Hun var så skøn og lod mig være med i processen om alt da det kom til mine bryn.
De healede rigtig pænt efter første gang og jeg var så glad og kunne få steder hen uden makeup. Nu har jeg så fået 2. behandling og jeg er endnu mere glad nu. Folk tror ikke på de er "tatoveret" da de ser så naturlige ud - og jeg har selvtillid som aldrig før.

Antwort von Beauty Brows
Kan varmt anbefale at gå til Beauty Brows. Lan gennemgår meget grundigt proceduren før hun går i gang med selve behandlingen. Hun arbejder meget professionelt, er omhyggelig, har respekt for hendes arbejde og er perfektionist. Lan stopper ikke med behandlingen før hun er 100% tilfreds med resultatet, De bedste anbefalinger fra mig!

Antwort von Beauty Brows
KAn på det varmeste anbefale Lan
Til at få lavet øjenbryn
Lan er pertentlig og meget om hyggeligt.

Antwort von Beauty Brows
Jeg har netop fået lavet mine bryn hos Lan og er tilfreds med resultatet. Jeg er spændt på at se det endelige resultat når de heler op. Forløbet var super. Lan er meget grundig, dygtig og professionel. Varme anbefalinger herfra.

Antwort von Beauty Brows
Lan er super dygtig og meget grundig til at lave bryn. Har fået lavet bryn x 2 hos hendes og et meget flot resultat hver gang. Kan virkelig anbefale☺️👌🏻

Antwort von Beauty Brows
Virkelig god oplevelse hos Lan.
Hun er simpelthen så sød, professionel og ikke mindst super dygtig. Har fået de flotteste bryn og glæder mig til at se det færdige resultat, når de er helet.

Super god oplevelse.
Professionelt arbejde og flot resultat👌🏼
Kan helt klart anbefale Beauty Brows.

Antwort von Beauty Brows
Grundig forklaring af forløb, behandling og aftercare.
Behandlingen blev tilrettet til min ansigtsform.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Lan.

Antwort von Beauty Brows
En rigtig god oplevelse. Meget professionelt og mega flot arbejde. Jeg kan klart anbefale at få lavet bryn her😊

Antwort von Beauty Brows
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.