Beautifulbalance Bewertungen 67

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været der 2 gange for at få fjernet tatoveringer og er mega glad for det. En hyggelig atmosfære med søde mennesker og deres hjemmeside er nem at finde rundt i :):)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået min første behandling i dag, jeg har fået behandling på halsen da jeg har noget blæver/løs hud efter vægttab. Jeg blev taget så varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med hud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået min første HIFU behandling på ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte. Køber også cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud. Jeg giver mine var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fået to Carbon peel behandlinger. Jeg følte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der v... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5ni1 facial serum

Jeg bruger i øjeblikket deres 5in1 facial serum, og var som ved alle produkter, særligt til ansigt og hals, nervøs for om det ville gå, da jeg først begyndte for et par uger siden. Min hud har tendens til at være overfølsom, rød og slår hurtigt ud hvis der er noget i et produkt den ikke kan klare. Dette har slet ikke været oplevelsen med deres serum. Jeg får hverken rød eller irritabel hud, tværtimod suger huden glad serummet til sig, og efterlader en god fornemmelse! Desuden oplever jeg ejeren af Beautifulbalance som en der brænder for faget, og at hun altid er villig til at fortælle om det, hvis man er nysgerrig om noget. Varm anbefaling herfra. :)

8. April 2024

Super god klinik

Beautiful Balance er en super god klinik. Jeg er personligt i gang med en behandling for at fjerne mine akne-ar ved hjælp af dermapen, og jeg må sige, at resultaterne er imponerende. Efter hver behandling ser jeg en forbedring. Beautiful Balance har også udviklet deres egen ansigtsplejeserie, som jeg har haft fornøjelsen af at prøve, og jeg må sige, at det virkelig gør en forskel. Jeg ser, at min hud heler hurtigere og bedre efter behandlingen med bruget af deres produkter.
Udover super gode behandlinger og produkter jeg mødt af en ekspertvejledning, der mig indsigt i, hvad der kunne fungere bedst for mig og min hud. Det er tydeligt, at personalet virkelig er dedikeret til at give en den bedst mulige oplevelse, og jeg føler mig i sikre hænder fra start til slut. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Beautiful Balance til alle, der ønsker at forkæle sig selv.

23. Februar 2024

God oplevelse

Venlig behandler. Der er styr at lave journal, og klinikken har en hudlæge tilknyttet. Dejligt at de booker kunder med tid imellem, så man ikke sidder oveni hinanden i venterummet.

3. Februar 2024

Fjernelse af tatovering

Har fået fjernet tatovering hos dem. Og har fået den mest profesionelle behandling af Lise Lotte. Som guidede og fortalte mig igennem det hele. Hvilket gav en fantastisk tryghed.

Kan varmt anbefales

20. Januar 2024

Fantastisk kompetent service.

Jeg har fået laser fjernet min tatovering hertil er jeg blevet guidet igennem forløbet af Lise Lotte. Fantastisk service, hun giver sig god til at forklare processerne ved det bagvedliggende.

5 stjerner herfra!

Kh Marie Johansen

12. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været i klinikken idag, super service og Lise-Lotte er super sød til at fortælle og oplyse om alt.
Jeg har absolut ikke noget negativt at sige. Klar anbefaling herfra

26. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget uprofessionel

Meget uprofessionel, både behandler og service. Har fået 3 forskellige behandlinger der og hver gang har jeg været den eneste kunde i en meget stor klinik. Der virker gabende tomt. Man skulle syntes at behandleren har masser af tid til at fortælle om den behandling hun udføre, men man får intet af vide medmindre man selv spørg. Flere gange forsvandt hun fra rummet, uden at oplyse mig om det, hvad der er yderst ubehageligt når man ligger med lukket øjne og ikke kan følge med i hvad der sker omkring en. Behandleren oplyser mig kun, at hun har brugt halv styrke af hvad man plejer, for en sikkerheds skyld første gang. Jeg har ingen resultat af Carbon peeling behandlingen, laser behandling af uønsket hår vækst og Hifu behandlingen. Modtog ingen information om hvor mange behandlinger det kræver eller booking af evt ny tid. Meget uprofessionelt hele vejen igennem.

17. März 2021

Fantastisk sted :)

Dygtig, venlig personale, der yder en yderst fantastisk behandling. Lise-Lotte gør alt for, at hjælpe én, og er utroligt serviceminded. Kommer med de bedste tilbud, behandlinger og produkter - og de virker! Hun har styr på tingene, og ved hvad hun foretager sig 🤗
Desuden er det nemt, at få en tid til behandling, da de er meget fleksible. Jeg er virkelig glad for, at være klient her ☺️

11. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

den lovede tilbagebetaling

Jeg tror, jeg har læst, at I har besluttet at betale tilbage i stedet for at give mig behandling. Kan I selv finde min konto, som jeg har betalt fra til jeres klinik ? JEg har faktisk regnet, at I allerede har fundet ud af dette.

15. November 2020

absolut tilfreds kunde

Har været to gange til laser behandling. Dette har været langt mere effektivt end de 5 behandlinger jeg har fået tidligere i Århus. Servicen er god, og man er i trygge hænder ved en kyndig behandler. Jeg er SÅ tilfreds, og endnu mere fordi min gamle tatovering snart er helt væk.

14. Februar 2020
Beautifulbalance-Logo

Antwort von Beautifulbalance

Tusind tak for de pæne ord.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr