De site om online je boek te kopen. U helpt daarmee de lokale boekhandelaar. Prijzen zijn doorgaans vergelijkbaar met andere (online) winkels. Bezorgen altijd snel.
De postbode van PostNL had een boek half door de brievenbus gedaan op een regenachtige dag. Gevolg: helft boek beschadigd. PostNL kon er alleen werk van maken icm de track-and-trace code waarvoor ik... Mehr ansehen
Omdat ik een VVV cadeaubon had gekregen en deze aan boeken wou besteden ben ik bij Bazarow terecht gekomen. Dit leek mij een vertrouwd en goed bedrijf om wat te kopen. Zaterdagavond 2 boeken besteld... Mehr ansehen
met groeiende interesse het boek de zucht van de Moor gelezen. En me ook geergerd aan de twee reizigers, Sanne en Hessel: wat een zeurpieten soms, ( net als ik en mijn geliefde ook kunnen zijn in h... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bazarow.com is een online boekhandel die bijna 90.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Het ruime aantal boeken bestaat o.a. uit romans, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, reisboeken en informatieve boeken.
Parallelweg West 15B, 4104AX, Culemborg, Niederlande
- 088 226 6618
- klantenservice@bazarow.com
- bazarow.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ben erg tevreden over het bestellen en snelle levering van mijn boek. Overzichtelijke website. Een heel klein minpuntje : Paperback boek werd verzonden in een grotere kartonnen doos hierdoor kunnen de hoekjes van het boek door transport beschadigd raken.
Stipt op tijd, zoals gewoonlijk!
Nog steeds worden alle afspraken nagekomen, houden zo!
Supersnelle bezorging en een geweldige klantenservice!
Een nette en overzichtelijke site. Supersnelle bezorging (de volgende dag) en een geweldige snelle, klantvriendelijke en persoonlijke klantenservice!
Het boek kwam wat beschadigd aan door de post (buiten de schuld van boek-plus) maar al snel had ik een nieuw boek, de kosten namen zij op zich en het contact was erg prettig.
Hier ga ik vaker bestellen!!!
Besteld, betaald, verzonden en ontvangen. Prima geregeld.
Bestelling, betaling, verzending en ontvangst, zoals je het altijd zou willen en zoals het eigenlijk ook hoort. Gewoon prima geregeld.!
Zoals het hoort!
Eerst ging ik de verschillende sites vergelijken om te kijken waar ik het voordeligst uit zou komen. Hierbij kwam ik op boek-plus terecht. Het boek zou de volgende dag geleverd worden. En ja hoor, de volgende dag werd het netjes geleverd. Het was degelijk verpakt, maar er werd ook rekening gehouden met het milieu door niet voor een veels te grote pakket te kiezen.
Boek-plus is zeker een aanrader en een voorbeeld hoe bedrijven te werk moeten gaan.
Eenvoudig bestellen, supersnelle levering en géén verzendkosten!
Natuurlijk is de plaatselijke boekhandel altijd eerste keus, maar als het niet anders kan is dit een zeer goed alternatief. Gebruiksvriendelijke site, supersnelle levering en bovenal géén verzendkosten. 👍
Prima bedrijf!
Prima afgeleverd,goed verpakt, ze komen hun afspraken na, zal in de toekomst zeker weer bij ze bestellen, ook omdat ze geen verzendkosten berekenen.
geweldige website , super snelle levering
boek-plus.nl is een hele goede en duidelijke website met een snelle verzending en duidelijke email afhandeling . zeker een aanrader deze site.
Snelle levering, de volgende dag al in huis!
Alles was snel geregeld, betaald via iDeal, alles zonder problemen en het boek was de volgende dag al binnen! (bij Bol zou het 2-3 werkdagen duren)
Prima en op tijd geleverd zo als vermeld.
Ja dus prima verzorgt ,alleen nog rekening houden met de grote van het boek. Bij ons was de verpakking te groot. En daar door ging het net niet door de brievenbus.En daarom moest de post bellen.Maar het is een mooi reis boek van Torotter erg goed en leuk geschreven.Gaan we zeker veel aan hebben.
Snelle levering!
Goede overzichtelijke website en prompte aflevering van mijn bestelling....hulde!
Marlionne
Uitstekend. Snelle ontvangst, stevige verpakking.
Super snelle service!
Ik had een boek op korte termijn nodig, heb dit laat in de avond via deze site gezocht, besteld en vervolgens de volgende dag ontvangen. Allemaal keurig, netjes, makkelijk en snel voorelkaar gekregen!
super snelle levering
Het boek in goede orde en super snel ontvangen, ondanks de vakantie periode
Heel tevreden
Snelle levering, geen verzendkosten. Kortom voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.
Prima site
Mijn bestelde boek was niet voorradig maar werd alsnog snel geleverd. Goede communicatie
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.