Fantastisk! Efter at have prøvet at række ud til forskellige rep firmaer med mit udenlandske batteri, var batteriservice de eneste, der ville give den et forsøg og tage mit batteri ind til reparation.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuld tilfredshed. God service. God tilbagemelding mens rep. pågår med billeder. Batteri virker som nyt. Kan kun anbefales.😀👍
Unternehmen hat geantwortet
Tusind tak for super service. Vi har haft vores batteri til test da vores cykelforhandler fortalte at vi have brug for et nyt batteri, men efter en test hos Batteri Service viser det sig, at det sl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards.
Hos Batteriservice Køge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.
På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.
Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.
Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fin og venlig betjening af Emma.
Ejner Just

Antwort von Batteriservice
Kanon service. Meget hjælpsomme i telefonen. Emma gjorde det til den bedste oplevelse og service. Kan kun anbefale batteriservices. Dejligt at der stadig findes god service. !

Antwort von Batteriservice
Hurtig, forståelig, imødekommende og effektiv service hele vejen.

Antwort von Batteriservice
Har idag hentet mit renoveret batteri og er meget tilfreds hurtig og god behandling

Antwort von Batteriservice
Når man ringer ind er der altid en Emma der sur og får ik den hjælp man vil ha og ledelsen er aldrig til at få fat på så 0 stjerner

Jan Printz.
Meget professionel rep af batteri til el handicap cykel. Meget fin orientering om batteri og mulighed for rep.
Kunne følge med i hele forløbet så super fint. Super nemt med forsendelse frem og tilbage.

Antwort von Batteriservice
Super service i en travl tid
Meget kompetente og go service

Antwort von Batteriservice
Havde reklamation på lader. Fik tilsendt ny med det samme.
Hurtigt og effektivt.. dejligt!

Antwort von Batteriservice
Jeg sendte et batteri til renovering hos Batteriservice, da kapaciteten skønsmæssigt var faldet til 80 % i forhold til ny tilstand. Et nyt batteri koster 7.500 kr., så værdien af det indsendte batteri var ca. 6000 kr.
Som Batteriservice skriver på hjemmesiden om grunden til at indsende et batteri til renovering: Det kan f.eks. være fordi dit batteri ikke vil tænde, eller ikke kører så langt som det plejer på en opladning. Men man skal også huske at læse det med småt under Handelsbetingelser, som modsiger dette: ”Vi anbefaler ikke, at du sender et batteri ind, der stadig fungerer, men hvor du blot ønsker forbedret kapacitet, da vi ikke kan garantere, at batteriet fortsat fungerer efter åbning og reparation. Garantien gælder kun for en vellykket reparation.
I mit tilfælde kom batteriet aldrig til at virke, og Batteriservices garanti dækker altså kun reparationen. At firmaet på eksperimentelt plan påtager sig skille et batteri ad, som de ikke har indsigt i eller erfaring med, sker altså på kundens regning. Kunden betaler så at sige de dyre lærepenge – til gengæld er det altså gratis at få ødelagt sit batteri. I mit tilfælde har min henvendelse til Batteriservice påført mig et tab på ca. 6000 kr.
Fra hjemmesiden: ”Vi garanterer minimum 70% kapacitet på det renoverede batteri de næste 2 år fra du modtager batteriet”. Denne garanti er indholdsløs, idet Batteriservice unddrager sig den forpligtelse.

Meget kompetente.
Jeg havde et defekt batteri til en elcykel som leverandøren ikke ville dække på garanti.
Det tog batteriservice mindre end en time at finde ud af at det var en defekt del på bms styringsprintet, skifte printet og teste batteriet.
Pris 897 kr
Leverandøren havde bedt mig betale kr. 6.000,- for et nyt batteri så jeg sparede kr 5.000,-
Så Batteriservice har mine varmeste anbefalinger.
Kh Jan

Antwort von Batteriservice
Fuldstændig fantastisk service, billigt og lynhurtigt.

Antwort von Batteriservice
God oplevelse, fik svar, i var usikker om i kunne hjælpe men tak for hurtig svar😃

Er slet ikke imponeret.
Var skeptisk men endte med at tage chancen og købe et repareret batteri herfra i stedet for ny cykel... Puha, det skulle jeg aldrig have gjort. 6 måneders garanti, hvilket betyder at mit batteri i hvert fald næsten på dagen for 6 måneder, ikke virkede mere. Skrev 1 dag efter hvad svarede til de 6 måneder og der var ikke nogen hjælp at få. Jo, jeg kunne købe en ny vurdering/reparation af dem.

Antwort von Batteriservice
Stærkt og grundigt håndværk! God service og kommunikation!

Antwort von Batteriservice
Utrolig kompetent og behagelig service.
Har fået renoveret et cykelbatteri og fået rådgivning til valg af korrekt lader.
Meget tilfreds.

Antwort von Batteriservice
God og professionel oplevelse, Emma fandt hurtigt en løsning, også rart man kan følge opgaven gennem hele forløbet. Havde hos cykelhandler fået oplyst at man ikke kunne renoverer / skaffe et batteri og at hele mit el system skulle udskiftes og det nok ikke kunne betale sig.
Super det lykkedes og til en fornuftig pris.
Mvh. Ole Jørgensen

Antwort von Batteriservice
Jeg har haft en super oplevelse med batteriservice.
Jeg sendte mit batteri til min elcykel ind til dem, da de var de eneste jeg kunne finde som havde min type batteri (downtube) vist på deres hjemmeside.
Det er dejligt at man kan følge med i, hvor langt batteriet er i processen og at man har en pris på renoveringen på forhånd.
Før renoveringen skulle mit batteri lades hver dag, men nu kan jeg sagtens køre 3-4 dage på en opladning.

Antwort von Batteriservice
Købte en renovation til mit batteri her i sommers. Det gik fra at kunne køre 3 km på en opladning til at køre måske 40 på Max speed hele vejen.
Her fornyelig stoppede batteriet med at virke, men super nemt og uden bøvl kunne jeg sende batteriet til reparation med garantien, og jeg betalte derfor ingen ting, og nu virker batteriet perfekt igen.
Så tøv ikke med at bestille her:)

Antwort von Batteriservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.