Basic Treasure Bewertungen 194

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Dessoushersteller
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

4.5

Super tilfreds og hurtig levering

Super tilfreds og hurtig levering

25. April 2024

Kære Lis

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med dit køb og vores levering.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige penge.

Kære Asghar

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder utrolig meget for os!

Vi er så glade for at læse, at du synes om vores kvalitet og at det lader til, at du synes, at du har fået noget for pengene. Derfor håber vi også at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

2. April 2024

Kære Annette

Mange tak for dine 5 stjerner. Det er altid dejligt når ens bestilte varer når hurtigt frem, og vi glæder os over at læse, at det også er sket hos dig.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

2. April 2024

Kære Majken

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for at du har oplevet en god service fra os og håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Ha' en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter til en fornuftig pris

Gode produkter til en fornuftig pris.
Fin levering til døren.

Kære Merete

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. Vi har glade for at læse din beskrivelse, som rammer lige ind i det vi gerne vil tilbyde.

Håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

bestilte en hel masse sokker de er…

bestilte en hel masse sokker de er efter 1 vask helt fnulleret og mega grimme det helt klart dårlige produkter kan ikke anbefales

Kære Thor

Vi er naturligvis rigtig kede af at læse om din oplevelse og dermed anmeldelse. Du er naturligvis velkommen til at sende os en reklamation og så kan vi forsøge at hjælpe dig videre.

Hurtig levering samt service

Hurtig levering, og fantastisk service da jeg reklamerede for 1 top der ikke var syet korrekt.

Uden tøven blev der sendt en helt ny pakke med 3 nye toppe, samt orienteret om tiltag for at rette op på at dette ikke sker igen.

Kære Mia

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at læse din beskrivelse og for at du har oplevet en god service.

Vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge nye basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre arbejdsstrømper, go’ kvalitet og pris 🌟.

Hurtig forsendelse. God strømpekvalitet og pris 🌟.

Kære Henning

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at læse, at leveringen er gået hurtig, men endnu gladere for at læse, at du syes om vores kvalitet og pris.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisstrømper.

Gode produkter

Gode produkter. Venlig kundepleje. Lynhurtig dag til dag levering. 5 stjerner ekstra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. Februar 2024

Kære Ingrid

Tusind tak for din fine anmeldelse og for 5 EKSTRA stjerner. TAK!!! Vi er bare glade for at læse, at alt er i den fineste orden og vi håber at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hurtigt leveret de købte bambus…

Fik hurtigt leveret de købte bambus t-shits, helt igennem tilfreds med købet. Passer godt og er er overraskende rare at have på. :) Ikke sidste handel hos jer

17. Januar 2024

Kære Uffe

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfredse med dine bambus t-shirts... ja faktisk, at de overrasker. Jubiii...

Vi glæder os allerede til at få besøg af dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

En hurtig ekspedition

29. Januar 2024

Kære Betina

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for at din bestilling kom hurtigt frem og håber at du bliver glade for dine produkter, så vi måske ser dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Rigtig god ugestart.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oplevelsen var fantastisk

Oplevelsen var fantastisk, jeg bestilte mange produkter og fik en god pris. Det eneste, jeg ikke kunne lide, er, hvor lang tid det tager at få din levering, fordi de ikke arbejder i weekenden.

5. Februar 2024

Kære Inger

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for at læse, at du generelt har haft en god oplevelse - både med produkterne og prisen. At vi ikke helt opnår de 5 stjerner pga den lidt længere leveringstid - det kan vi godt leve med, så vores team også kan holde lidt fri.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkerte størrelser på købte varer

Forkerte størrelser på købte varer, det bær oplyses at størrelserne er meget små, så kan man tage højde for det nær man bestiller.

26. Januar 2024

Kære Eva

Vi er naturligvis rigtig kede af, at have fået denne anmeldelse og 1 stjerne. Dels fordi vi synes, at vi gør os umage med vores størrelsesguides og test inden et produkt kommer på markedet og dels fordi vi faktisk også skriver, når en størrelse er mindre end "det forventede"... hvilket heldigvis er sjældent.

Jeg kan se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice og at det umiddelbart drejer sig om ét produkt med en størrelse som ikke passer dig.

Produktet har været på markedet i samme model - bare anden farve i over 1 år og vi har ikke oplevet "reklamationer" på størrelsen, men det ændre selvfølgelig ikke på, at produktet ikke passer til dig.

Du har heldigvis 365 dages fuld returret når du køber noget hos Basic Treasure, så det er ikke et problem at sende produktet retur (også selvom du har prøvet det på).

Håber du reagerer på vores mail til dig og ellers er du velkommen til at kontakte os på info@basictreasure.dk

Hurtig levering.

Hurtig levering. 💪🏻

Kære Anne Mette

Tusind tak for dine 5 stjerner og din anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du hurtigt har fået leveret dine varer.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fine produkter og super hurtig…

Virkelig fine produkter og super hurtig levering. Kan kun anbefale.

27. Dezember 2023

Kære Lise Lotte

Tusind tusind tak for de 5 stjerner og for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse at du synes om produkterne og vores levering.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisprodukter til fornuftige priser.

Skønne varer

Skønne varer! Hurtig levering.

Kære Britta

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at sende os 5 stjerner. Vi er så glade for at læse, at leveringen gik hurtig og at du har fået nogle skønne varer.

....

...........

Kære VFT

Tusind tak for de 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på.

Gode varer hurtig forsendelse

Alt er perfekt

29. Dezember 2023

Kære Siv

Tak for dine 5 stjerner og fordi du har brugt tid på at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at læse, at forsendelsen er kommet hurtigt frem og at du synes, at det er gode varer du har modtaget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Håber str xxl kommer i produktion…

Dagen efter min bestilling var sendt modtog jeg 3 lækre undertrøjer. Derfor 5 stjerner.
Desværre var de for små til mig, så jeg håber meget at I vil sætte str xxl i produktion.

4. Januar 2024

Kære Anna

Tusind tak for din anmeldelse - tænk at du gider bruge tid på det, selvom du har fået et produkt, som desværre ikke passede til dig. Det sætter vi utrolig stor pris på!

Dit ønske tages med videre til vores produktudviklingsteam og vi håber at se dig igen en anden gang, når du skal bruge gode basisvarer.

Kan varmt anbefales

Hurtig forsendelse.
Produktet over forventning

21. Dezember 2023

Kære Elin

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at læser, at dit produkt levede mere end op til din forventning - vi elsker at overraske positivt, så vi bliver rigtig glade når vi læser din anmeldelse.

Håber, at vi kan få lov til at overraske dig igen en anden gang når du har brug for gode basisvarer til fornuftige priser.

Team Basic Treasure

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr