Vil købe kage/brød og spørger til allergener i varerne og får et lidt ugideligt svar at det kan jeg finde på deres hjemmeside….hvad siger det uvidende pigebarn dog til mig. Mit blik fik hende dog til... Mehr ansehen
Oplever kun fantastisk service i Baresso på Lyngby hovedgade. Altid smilende personale, som samt er super i mødekommene. Blev i dag mødt af 2 glade medarbejdere. Josephine som var i "træning" vi... Mehr ansehen
Baresso i Ballerup centret er utrolig dårlig til at afrytte deres borde,hver gang man forsøger at besøge cafén er det umuligt at få plads, alle bordene er altid overfyldt af beskidt porcelæn, begrun... Mehr ansehen
For det første var der ringe dækning af personale. Kun en ung pige bag disken. Efter køen blev længere og længere og hun havde råbt utallige gange ned i kælderen efter hjælp, dukkede endnu en ung fyr... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Baresso Coffee er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer med lokationer i hele landet og egen import af verdens bedste og mest nænsomt forarbejdede specialkaffer
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
ikke tilfreds overhovedet.
Dårlig service i deres butikker, det sker så ofte at jeg får en forkert bestilling end den jeg havde fået og det er ikke acceptabelt.
Synes personalet skal uddannes mere i renlighed eftersom der serveres mad varer og drikkelse.
Ikke et sted jeg køber min kaffe og anden mad igen!
Dårlig kundeservice og uacceptabel personale opførsel
Min aften sammen med familien, hvor vi ville nyde tiden med en god oplevelse, som vi troede vi kunne få i barasso på Banegårdspladsen 16 i Aarhus, men desværre blev til en af de dårligste oplevelser jeg nogensinde har oplevet i en restaurant/kaffebar. Vi var 3 voksne og to børn på henholdsvis 10 og 3 år. Børnene havde i forvejen igang med at spise en hotdog og en cheeseburger da vi trådte ind i baresso. Vi fik bestilt 2 ICEBLEND Den Originale, en chokolade drink og en halv liter Pepsi. Vi satte os og nyde aftenen. 5 min senere fik vi besked fra en af baresso's tjener om at børnene måtte ikke spise deres hotdog og burger færdig, da de ikke var købt i baresso. Vi accepterede det og fortalt beskeden videre til børnene og pakkede maden i deres papirposer. Men det værste var at en anden tjener kom senere til os og sagde at vi skulle fjerne de små papirposer helt fra bordet, fordi det var madposer der ikke var købt i baresso. Jeg prøvede at forklare tjeneren, at vi er her for at nyde vores aften, men han sagde, at det deres regler er sådan. Så kunne vi ikke blive siddende i baresso mere, og valgte at forlade. Denne kundebehandling har jeg aldrig oplevet andre steder, hvor man ikke tager hensyn til børnefamilier. Jeg vil aldrig mere gå ind i baresso og vil slet ikke anbefale baresso på Banegårdspladsen 16 i Aarhus til nogen. Tværtimod vil jeg dele denne anmeldelse med venner og bekendte.
Tasty coffee
When I was working in Denmark this was one of my preferred places to go in the morning.
But I don't like that the website doesn't have an english version.
Et godt bud på kaffe og hvil
Jeg har klart smagt bedre kaffe og brød end Baressos, men jeg besøger dem alligevel jævnligt i Aarhus, da her er et uforpligtende cafemiljø, hvor man kan hænge ud et pænt stykke tid, og der er plads til barnevogn (især ved Busgaden). Priserne er dog for høje i forhold til kvaliteten. Dejligt at man kan få kaffevarianterne med sojamælk og kaffen uden koffein, hvis man er til det.
Glemte min bestilling igen !
Barresso i Plantorama i Hillerød trænger til at få sendt sit personale på kursus. Var der i dag og igen igen glemte de min bestilling. Min minipanini havde de glemt at de havde lagt i risteren, så den brændte på. Ikke så meget som en lille undskyldning og mælken til cafe latte er næsten kogende. Få nu sendt de medarbejdere på et kursus, så de kan lære at lave en ordentlig kop kaffe !
Fantastiske produkter og service i Baresso i Slagelses vestsjællands center.
Jeg er så glad for at der er kommet en Baresso i Slagelse også i Vestsjællandscentret som havde rigtig meget brug for et roligt afslappende hyggested i centret.
Hele atmosfæren i Centret har ændret sig drastisk, siden Baresso har fået lavet deres lille hyggested, og ikke nok med det så er de ansatte simpelthen så søde og venlige, og har ingen klager overhovedet omkring produkterne.. Kan virkelig godt anbefale Baresso i Slagelse.. Dog kunne der godt være lidt flere siddepladser :-)
Dårlig produkt
Dårlig kakao, der virker fortyndet med en masse vand og med kun lidt kakao i.
Super god kvalitet
Synes jeres koncept er super fedt, og benytter det ofte til blot at få en lille pause, men har ofte også kunder eller kollegaer med ned for at få en lille snak.
Okay kaffe
God filterkaffe - når den er friskbrygget :-)
Baresso på Vesterbrogade kan anbefales!
Baresso på vesterbrogade er uden tvivl byens yndlings. Beliggenheden er perfekt, indretningen giver gode muligheder til at man kan sidde og arbejde. Man bliver altid mødt med et smil fra personalet.
Dårlig kundeservice
Dårlig oplevelse med ydmygende og nedværdigende personale på Kultorvet i København.
Har været på Baresso mange andre gange, med meget venligere service - bla Hovedbanegården.
Smil, glæde og Hygge
Når jeg besøger Baresso'en i Rosengårdscentret glæder det mig altid at personalet er smilende og venlige hver gang uanset om det er den daglige stamkunde eller mig som kommer 1 - 2 gange om måneden. Der er altid hyggeligt i cafe'en, kan dog godt være lidt overfyldt, men det er hvad der kan ske når den er populær. Tak !!!!!
ugideligt og doven personale og opskruede priser
Kl 11:30 baresso Jernbanegade kbh
Endnu en dårlig oplevelse på baresso. Stedet var ulækkert og vi måtte selv afrydde vores bord. Venlig henvendelse til kafferisterne var nytteløst. Som altid virker personalet ugideligt og mere interesseret i at holde pause og snakke bag disken. Når baresso kræver så tårnhøje priser for deres produkter burde der være en minimums standard.
skønt!
Dejlig kaffe, skøn gulerods kage, søde baristaer og god stemning ;-)
Betjening af kunder?
Århus. Ryesgade, 8/9-15:
Jeg bestilte en caffe latte og betalte. Inden hun laver min kaffe vil hun lige tage et par andre kunder. For at opnå flow, hvilket jeg sagtens kunne forstå. Det er sikkert nemmere og mere effektivt at lave tre gange kaffe end bare én. Men hvad jeg ikke helt forstod var at der også skulle være tid til at lave en "morgenanretning". Jeg havde desværre travlt og havde ikke tid til at vente og på påpegede ventetiden. Men det var der ikke forståelse for. I stedet blev jeg mødt med et sarkastisk "hav en rigtig god dag" da jeg bad om at få slået min betaling retur.
Hvad er Baressos politik på dette område?
Mvh. Michael
baresso rødby lalandia
Dårlig service af personalet. Måtte op med 2 tomme ketchup flasker, og diskutere med personalet om de var tomme eller ej.
Derudover ret tam mad til prisen. Kedeligt anrettet og uden smag.
Altid 1 valg!
Når det kommer til kaffe, vælger jeg altid baresso når jeg er ude. God betjening, og meget at vælge imellem. Eneste minus er dog at man ikke kan få gode sandwich, men kun fedtede panini. Kommer igen for kaffens skyld.
Kold kaffe og varm iste
Har været hos Baresso i Hillerød i dag. Der var 3 personer til at betjene en kunde før mig. Det tog dem mellem 5 og 6 minutter for de 3 at betjene kunden før mig. Da den ene blev ledig bestilte jeg dagens kaffe og en iste.
Kaffen var lunken og der var 2 små næsten helt smeltede isklumper i den varme iste. Da jeg havde taget en tår af kaffen, besluttede jeg at klage over temperaturen på kaffen som i øvrigt var meget bitter. Jeg fik en ny kop udleveret uden vrøvl, men det viste sig at være fra samme kande som tydeligvis blev sat over tidligt i morges. Min kone ville ikke klage over den varme iste og jeg opgav og drak halvdelen af den lunkne og bitre kaffe. Heldigvis behøver jeg aldrig at komme der mere.
Dit hjem uden for hjemmet
Baresso vestergade i Odense virkelig godt sted sofa og sofa stole god service lidt dyrt men god kaffe og afslappende sted har kommet her et års tid med mellemrum og stadig samme standard
Uacceptabel opførsel på Baresso i Vestergade, Odense.
Jeg besøger ofte Baresso forskellige steder i Odense, simpelthen på grund af kaffens kvalitet, sjældent på grund af deres service. Som regel kan jeg dog leve med sure miner og stressede medarbejdere.
Men denne dag oplevede jeg fra baristaens side en opførsel, jeg vil beskrive som uacceptabel.
Min kæreste og jeg kommer gående og baristaen får øje på os med det samme. Jeg smiler endda til hende, hvorefter hun himler med øjnene og simpelthen forlader butikken. Hun går helt ud. Eftersom jeg ofte oplever surhed og dårlig service, vælger jeg også at forlade cafeen, da jeg rent ud sagt føler mig snydt. Jeg har ikke oplevet at man ligefrem er gået.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.