Zeer fijne informatie hoelaat en wanneer de monteur er zou zijn. Vriendelijke en netjes werkende monteur. Netjes de moeilijke 255/35/20 platte oude banden eraf en de nieuwe erop zonder de 20 inch al... Mehr ansehen
Beleefd, snel en correct afgewikkeld. 30 minuten werk, geen auto inleveren bij garage en met de fiets naar huis maar lekker voor de deur. Prijstechnisch goedkoper dan bij de officiële dealer.
Opnieuw een zeer goede ervaring met bandenthuis.nl 👍🏼 De communicatie vanuit de planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over en er wordt uitstekend meegedacht met de klant om tot prakti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fantastische service. Laat in de middag twee nieuwe banden besteld voor mijn auto. Anderhalve dag later werden ze vakkundig onder mijn mercedes EQA gemonteerd. Dit werd gedaan op een door mij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.
Niederlande
- 088-2557291
- info@bandenthuis.nl
- bandenthuis.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Top medewerker
Nette verschijning, op tijd en werkt zeer netjes.
Zeker een aanrader die Furkan Pektas!

Antwort von Bandenthuis
Zeer correcte monteur die precies op de…
Zeer correcte monteur die precies op de afgesproken tijd aanwezig was. Bandenwissel ging vlot en volstrekt probleemloos. Geen omkijken naar. Ik ben zeer blij met het resultaat en dat tegen een concurrerende prijs.

Vriendelijk en snel
Vriendelijk en snel, monteur Henk die regelt het wel!

Top service.
Top service.
Heel fijn dat het zo aan huis kan.
Mark
Breda

Net geholpen door Furkan
Net geholpen door Furkan. Erg professionele vakman. Hij is vriendelijk en weet veel over zijn vak. Zeer te vrede!

Super service!
Afspraak maken was supersimpel.
Monteur was precies op de afgesproken tijd thuis. Vriendelijke man, die plezier in z'n werk lijkt te hebben en duidelijk weet wat ie doet. Super service!

1 Ster..is nog teveel
1 Ster..is nog teveel, ik heb vorige week banden besteld, maar me bedacht omdat ik eerst wilde weten of er misschien bredere banden op die velgen konden. dus bestelling geannuleerd en die vraag gesteld ..Reageren nergens op en geven alleen een bericht dat de eerdere bestelling op 29 mei geplaatst gaat worden.Nou dat dacht ik dus niet, ik heb al eerder banden door hun laten wisselen in Den Haag en dat was prima...maar nu ben ik er gewoon klaar mee...en dan kunnen ze gerust komen op 29 Mei maar dan staan ze voor een gesloten deur...Stumpers

Zeer slechte service,
Dacht uit gemak maak ik gebruik van een mobiele banden service in februari.
Achterband verkeerd om erop gezet op een auto met achterwiel aandrijving!!
Hier kwam ik pas achter op 1 mei bij de apk keuring, natuurlijk een afkeur.
Kosten 110 euro. Netjes gebeld..
Ze gaan erachteraan.
Na niks meer vernomen te hebben heb ik een mail gestuurd.
Nu zijn we weken verder en nog geen contact of reactie.
Het is toch te gek voor woorden, het risico wat ik gelopen heb omdat zij de banden niet goed om weten te plaatsen.
Problemen oplossen die ze zelf veroorzaken doen ze niet. Ze laten je gewoon zitten..
Erg professioneel zeg! Bedankt voor de extra kosten!!

Antwort von Bandenthuis
Jullie monteur was behulpzaam en had…
Jullie monteur was behulpzaam en had daarnaast ook nog goede adviezen .

Antwort von Bandenthuis
De monteur was zeer klantvriendelijk en…
De monteur was zeer klantvriendelijk en flexibel.

vakkundige monteur
vakkundige monteur, op tijd en alles goed uitgelegd!

Uitmuntende service
Uitmuntende service - vriendelijk, snel en vakkundig!

Antwort von Bandenthuis
Sleutels netjes op locatie op tijd…
Sleutels netjes op locatie op tijd opgehaald en een uurtje later ook weer netjes teruggebracht. In de tussentijd gewoon door kunnen werken. Top geregeld!

Handig en Service
Op zich is het handig dat je de deur niet uit hoeft om je banden te laten vervangen. Het geheel verliep niet heel soepel, De 1e keer één verkeerde band mee en geen kabel om de tpms in te leren. Maar alles is wel goed opgelost met tweede bezoek van Bandenthuis.
Prijsvorming is oké. Ik zou het een volgende keer zeker weer overwegen

Antwort von Bandenthuis
Erg vriendelijke en capabele monteur
Erg vriendelijke en capabele monteur. Op mijn verzoek ook naar mijn remblokken en schijven gekeken of deze aan vervanging toe zijn.

Antwort von Bandenthuis
Vriendelijke service. Volledig en vakkundig uitgevoerd

Antwort von Bandenthuis
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.