Balticfinance Bewertungen 18

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter arbejdsulykke november 2024 med…

Efter arbejdsulykke november 2024 med mit knæ og efterfølgende operation med fjernelse af minisk har Balticfinance klaget over afgørelsen af de 5 % mengrad som AEShar vurderet. Jeg har efterfølgende mange smerter og har været forbi privathospitalet som siger at jeg skal have nyt knæ da der er ny minisk skade og ødelagt brusk efter genoptræning
Alt sammen dokumenteret
Virkelig et dårligt forsikringsselskab som ikke engang har kontaktet mig
Jeg har bedt AES komme med en ny mengrad da jeg pt ikke kan se mig igennem endnu en operation.
Så må vi se om Balticfinance regere på dette
Mvh Brian

24. November 2025

Kære Brian.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre vores processer og vil derfor gerne konkret se på udfordringerne i din sag.
Dbh fra os i balticfinance

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nok det dårligste forsikringsselskab…

Nok det dårligste forsikringsselskab til at behandle arbejdsskader nogensinde. Fik en hjernerystelse og nakke og rygsmerter grundet et fald tilbage i Januar 2024, og de gør alt for at give dig så lidt information og hjælp som muligt og klager derefter over at du ikke har gjort nok i sagen, selvom det var deres arbejde at sørge for at man fik indberettet alting korrekt. Min sag bliver konstant udskudt fordi de klager over de mest latterlige ting. At de overhovedet får lov er mig en gåde, men kan se at de er det selskab med flest klager, langt over Tryg som endda har været i kontant. Man kan håbe det samme sker for dem her, for det er ren svindel de har gang i, og de vil blive ved indtil nogen gør noget ved det.

Det nytter intet at ringe til dem, da deres eneste interesse er at hive penge ud, ikke at hjælpe folk.

Håber dem der arbejder der har rigtig dårlig smag i munden når de tænker på de liv de ødelægger og hvor meget stress og afmagt folk de snyder lider under.

9. März 2026

Kære Janek.
Dbh fra os balticfinance

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været ude for en arbejdsulykke

Har været ude for en arbejdsulykke. Balticfinance er det meste useriøse uprofessionelle forsikringsselskab. De klager over alle afgørelser de har mulighed for, trækker alt ud med vilje. Jeg har en advokat på sagen og hun må rykke for svar igen og igen. Det er psykisk hårdt at være i så lang tid. De skulle skamme sig over den måde de behandler syge mennesker på.

Det hjælper ikke, at Balticfinance svarer så pænt på en sådan anmeldelse.
Det er en standard besvarelse. Balticfinance bruger flere penge på at modarbejde og bekæmpe afgørelser fra ankestyrelsen som er øverste myndighed i forsikringssager end at udbetale de sager som er afsluttet og afgjort. Måske finanstilsynet bør se dem ordentligt efter.

15. Februar 2026

Kære Martin.
Dbh fra os balticfinance

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service. Har meldt en arbejdsskade til dem, og hører intet tilbage. Jeg har skrevet til dem uden at få svar retur, jeg har så ringet og været i telefonisk kontakt med dem et par gange og de lover så at sende noget til mig, så jeg kan komme videre i forhold til min arbejdsskade. Intet sker og de sender ikke noget som lovet. Helt ekstremt dårligt og utrygt at man regner med at de er aktive ind i løsning/behandling af det problem man har været udsat for, men jeg har kun oplevet mangelfuld handling fra dem og en oplevelse af at de bidrager negativt til den byrde man har været udsat for.

8. Januar 2026

Antwort von Balticfinance

Kære Claus. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre vores processer og vil derfor gerne konkret se på udfordringerne i din sag. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du har mulighed for at ringe til os på 8213 0308 eller skrive til os på skade@balticfinance.com med dine kontaktoplysninger, hvorefter en medarbejder fra vores skadeafdeling vil kontakte dig.

Falsk tryghed

Baltic finance er som en punkteret airbag, ingen tryghed hvis uheldet er ude. De klager over samtlige afgørelser, overholder ikke tidsfrister som AES fremsætter og anker på de mest sølle grundlag, Det er desværre en tendens rigtig mange oplever med Baltic Finance jf. Facebook grupper og lignende.

Jeg er forsikret 3 steder - Lærestandens, HDI og desværre Baltic Finance gennem mit erhverv. De to første udbetale erstatning uden problemer.

Mit mål for 2026 er, at udbrede hvor ringe et selskab Baltic Finance er, det starter i næste uge på netværksmøder med andre selvstændige.

8. Januar 2026

Kære Sebastian.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker ting fuldstændig urimeligt og…

Trækker ting fuldstændig urimeligt og umenneskeligt i langdrag.

17. November 2025

Antwort von Balticfinance

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi må ikke kommentere på individuelle sagsforløb i dette forum, men du er meget velkommen til at ringe vores skadeafdeling på +45 82 13 03 08

Hold dig langt væk

Hold dig langt væk, Kom til at betale en faktura 2 gange for 9 md siden, ikke en lyd fra selskabet, de beholdt bare pengene indtil min revisor fandt fejlen.

14. August 2025

Umenneskelig forsikring

Det kan godt være at de er flinke at snakke med, når man ringer til dem. Men når det virkelig gælder, og man står handikappet med en hjerneskade, så ignorere de en, og nægter at betale det beløb som er fastsat af ankestyrelsen, at man som minimum har krav på.
De trækker alt i langdrag, og kører decideret psykisk terror på deres kunder, ved at vente til sidste dag, med at ingive klage, og dette foregår på ugyldigt grundlag.
Det er nu over et år siden at afgørelsen faldt, og de har stadig ikke udbetalt en krone, og nægter nu at svare på mails fra advokat.

25. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er (du ansat i et transport firma) med Balticfinance forsikringsselskab. En forsikring hvor intet sker. så finde en ny arbejdsplads.

Er (du ansat i et transport firma) der har Baltic finance som forsikringsselskab,
Så bør du vide at, sker en ulykke i firmaets arbejdstid, så skal (du selv betale alle omkostninger.) ( ALT). Du får ingen hjælp til noget det første år, og du forsætter således med at betale, (ALT) i fremtiden. Mens de vil forhale alle afgørelser også placeres alt under andre instanser, som ikke er ansvarlig, her også vores sundhedssystem. (ingen hjælp at hente) til noget som helst. Vigtigt derfor, ( Find et andet arbejde )hvis din arbejdsgiver bruger Baltic Finance forsikringsselskab. For arbejdsskade forsikring dur bestemt ikke til noget som helst. FØJ for en and. / Ps. Det er således stadig efter et år, en ved varende mere end dårlig oplevelse. At se deres svar, til trust piloten, DETTE (Er ikke om vi hade en dårlig oplevelse), vi (((har stadig en dårlig oplevelse))).
Ps. Moske kan det således tænkes, at det er jer selv eller interesse venner, der giver jer selv 5 plus stjerner her. / Nu er du så advaret.
((( Lad ikke dine ansatte i stikken,))) med en billig forsikring der intet dækker, til behandling, medicin scanninger, undersøgelser, eller tabt løn eller andet / mens nerologerne undersøger, for alt bliver forsat til en lang kamp hos advokater og fagforeninger mv. Kort sagt den ansatte er F... med den forsikring. NÅ men god vind til dig og dine. Venlig hilsen Jan Jensen.

7. März 2024

Under al kritik.

Den eneste funktion i har er at splitte menneskers liv ad, I klager uden at sætte jer ind i sager, i udskyder og udsætter. På trods af afgørelser der er truffet i ankestyrelsen. Hvis ikke fagpersoner, læger, juridiske bindende afgørelser har sin ret - HVAD skal man som almindelig person med dokumenteret skader så stille sin tillid til systemet for? I skader mere end I gavner. Hele jeres organisation skulle skamme jer. Stakkels kundeservice medarbejdere der skal trøste, formidle og forklare sig ud af jeres inkompetente ansattes ligegyldige beslutninger. SKRÆMMENDE hvor mange ressourcer I spilder hos AES, og ankestyrelsen arbejde.

29. Januar 2025

Antwort von Balticfinance

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi må ikke kommentere på individuelle sagsforløb i dette forum, men du er meget velkommen til at ringe til vores skadeafdeling på +45 82 13 03 08.

Useriøst forsikringsselskab

Brækket nakken 3 steder slog skulder og indre blødninger iforbindelse med en arbejdsskade.

Balticfinance har anket skaden da de ikke er enige i skaden.
Og ikke mener der er sket noget.
Ringede til dem og spurgte hvad det gik ud på
Om det var fordi de ikke troede hvad lægerne skrev eller hvad
Men de kunne ikke udtale sig nu da sagen nu lå i ankestyrelsen

———-/
Opdate den 13 maj

Ankestyrelsen gav mig medhold i min skade
Og Baltic Finance har så anket den igen
Tænker på hvor mange gange man kan anke en sag

3. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste kundeservice og forsikring selskab i Danmark

Jeg vil ikke udbyde hvad jeg havde af spørgsmål til balticfinance for det høre til
Privat livet .
Jeg har kun mødt venlighed og professionel kundeservice hos balticfinance.

jeg følte mig ikke bare som et nummer.
jeg følte mig som et menneske da jeg snakkede med balticfinance idag.med nogle spørgsmål som jeg aldrig fik svar på ved de offentlige instanser.

Jeg kan kun takke for de gav sig tid til at forklare mine spørgsmål og gav mig bedre forståelse med det jeg spurgte dem om.

24. September 2024

Antwort von Balticfinance

Tak for din positive tilkendegivelse. Den sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak. Bare tak…

Baltic finance har været utrolig imødekommende og venlige at snakke med omkring, min stadig kørende, arbejdsskadesag. Jeg syntes faktisk, at de har gået udover, hvad der kunne forventes, af et forsikringsselskab der er modpart i min sag. Mange thumbs up for deres profesionelle OG menneskelige måde at arbejde på. Tak for det..

16. September 2024

Antwort von Balticfinance

Tak for din positive tilkendegivelse. Den sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale det selskab til…

Jeg kan ikke anbefale det selskab til nogen jeg knækkede en tand på arbejde og de for alle røngten billeder og vender tilbage med at de vil give 3000 til opbygning af tand.hvilket overhovedet ikke kan lade sig gøre der er 3 tandlæger der har kigget på den og den er knækket under tandkødet de siger at det ikke vil holde en dag hvis man prøver at bygge den op i plast da eer ikke er noget at bygge ud fra 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙂

19. August 2024

Overhovedet ikke anbefalelsesværdig.

Overhovedet ikke anbefalelsesværdig.
Når man har en ulykkesforsikring og en arbejdsskade,som Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har anerkendt og udbetalt,så betyder det IKKE,at Baltic finance anerkender deres afgørelse.
Man trækker sagsbehandlingen langt ude,selvom Balticfinance har aktindsigt og selvom der er en erstatningspligt at udbetale erstatningen efter 14 dage i betingelserne.

12. April 2024

Jeg kan ikke anbefale Balticfinance

Jeg kan ikke anbefale Balticfinance

Tjek lige denne besked, som jeg har modtaget, da jeg rettede henvendelse og skulle bede om mere end 5 fysioterapi behandlinger ( jer brækkende højre pegefinger d. 25.2) og mangler mobilitet

De svarede “ Vi kan ikke dække yderligere, da det er vores vurdering, at de 5 behandlinger, som du allerede har fået, burde være tilstrækkeligt, når der er tale om en fingerskade. Vi mener ikke, at yderligere behandlinger vil være helbredende men derimod lindrende, hvorfor de ikke kan dækkes efter loven.
Vi beder nu om journal fra din læge.”

Man afviser, inden, at man har forhørt sig hos lægen” !!
Lægen i øvrigt anbefaler at genoptræning hos fysioterapien fortsætter. Dagen efter deres afslag !

Telefonhenvendelser har været “bøvlede” og de optager ikke til dokumentation!!

Da jeg er en del af et ledelsesteam, vil jeg selvfølgelig bringe det videre, da jeg ikke oplever service og faglig tilgang

4. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr