Badgigant Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Klantonvriendelijk, onpersoonlijk en onbereikbaar

Ik dacht een goede deal te hebben; vrijstaand bad en badkraan voor een heel goede prijs. Na betaling en orderbevestiging wachten op de levering. Na een week niets gehoord te hebben stuurde ik een email met de vraag hoe en wat en daar kwam een kort antwoord van ene Ad, zonder even persoonlijk mijn naam in de aanhef te zetten; duurt anderhalve week. Vervolgens wordt het bezorgmoment aangekondigd, 2 weken later op woensdag. Of ik even kon bevestigen maar toevallig was die dag echt onmogelijk en dus suggereerde ik binnen een half uur de vrijdag erna. Na een week kwam de reactie dat dat niet ging. Nieuw bezorgmoment op goede vrijdag. Ik gaf wederom binnen een half uur aan dat dat prima kon maar dan wel in de ochtend voor 12 uur. Weekend weg geboekt dus dan moet je echt weg. Ook nu weer een week geen reactie en dan 2 dagen ervoor maar weer gemaild. Tussendoor heb ik wel 10 keer gebeld om persoonlijk een leverafspraak te maken maar er neemt gewoon domweg niemand op.
Uiteindelijk heb ik maar aangegeven dat als ze niet tijdig konden leveren annuleren de enige optie was en zonder verdere reactie rolt de annulering in de mailbox. Dan wil je dus gewoon geen zaken doen of je klanten tevreden houden. Wat een raar klantonvriendelijk bedrijf. En ik ben 3 weken verder en moet op een holletje een nieuw bad regelen.

Reactie van het bedrijf op deze review: "Wij zijn niet gevoelig voor reviews daar wij voor 97% aan bedrijven leveren dus allemaal prima."

En inmiddels zijn weer anderhalve week verder en betalen ze niets terug. Wat een waardeloze mensen zitten er achter dit bedrijf.

Als je wilt weten wie ik ben, kijk dan even in de lijst met terugbetalingen die je moet doen. 725 euro

Ik ben blij dat ik via Paypal heb betaald. Dan krijg ik zeker weten mijn geld terug. Je hebt met je reacties mijn review veel waarde gegeven.

29. März 2018
Badgigant-Logo

Antwort von Badgigant

Beste Jaap,

helaas zijn we genoodzaakt te reageren op een bericht op 1 of andere reviewsite. Het lijkt ons namelijk verstandiger uw klacht per mail te sturen. Wij kunnen totaal niet zien wie u bent en wat er aan de hand is. Dan kunt u blijven klagen op deze site echter wordt uw klacht nooit opgelost. Tenzij u wederom een concurrent bent die het gemiddelde van de score naar beneden wil halen. U kunt uw melding sturen naar info@badgigant.nl

We zien uw mail met spanning tegemoet.

Beste meneer,

uw aanpassing en tegenwerking is voor ons helaas niet traceerbaar. We sluiten hierbij deze beoordeling en gaan er vanuit dat u zoals eerder gemeld een frustrerende concollega bent, wat we dan ook weer begrijpen, gezien onze megalage prijzen.

Beste meneer,

we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw review. We wensen u een hele fijne dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klant is geen koning + de waarheid kwetst

Leuke en mooie producten, en betaalbaar.... dachten we.
Klantendienst is zeer vriendelijk, maar heeft onvoldoende tot geen zicht op de orderstatus, of leverdatum, of betalingen.
De zaakvoerder (iets minder vriendelijk) annuleert naar eigen goeddunken het order omdat de klant (hij noemt de klant vanaf dan irritante pipo, achterlijke idioot, etc...) niet tevreden is over weken vertraging, levering die op laatste moment niet doorgaat en een nieuwe leveringsdatum of afhaling voorstelt (daar er ook al volledig betaald werd).
Terugbetaling gebeurt pas na lange tijd, daar moet je echt achteraan zitten.
Advies: als je een bestelling plaatst, betaal dan via chauffeur bij levering (enkel gepaste contanten) en NIET vooruit.

Update 11-03-18@11h12: Na publicatie van originele review werd ik zowel zakelijk als persoonlijk via e-mail bedreigd door de zaakvoerder van Badgigant (Onega, Badkamer en Co, Yaro import/export BV), met als eis deze review te verwijderen. Daarom werd deze review zelfs nog afgezwakt t.o.v. de realiteit. U weze gewaarschuwd.

10. März 2018

Waardeloze winkel

Waardeloze winkel. Klantenservice reageerde maanden niet op mails. Als je een reactie krijg is deze kort en zonder enige empathie of begrip voor de situatie.

Dik een half jaar moeten wachten zonder enige excuus of rede van de vertraging.

Bedrijf moet zich diep schamen voor een waardeloze klantervaring.

28. November 2017
Badgigant-Logo

Antwort von Badgigant

Beste,

wie bent u?

Ah, na wat speurwerk en navraag bij Trustpilot blijkt u dezelfde meneer als hedenmiddag te zijn. Beste meneer Pierweijer uit Schagerbrug. Het is niet fijn iedere keer te worden bejegend met onwaarheden. Als u een probleem heeft, stuur ons dan een berichtje en dan lossen we het graag voor u op. We hebben service hoog in het vaandel staan. Wellicht streeft u naar korting in een volgende bestelling? Meld het bij ons. We zien graag onze vaste klanten weer terug.

Fijne avond.

Badgigant is vreselijk!

Bad besteld en betaald, leveren ze niet op de waddeneilanden. Dit staat niet aangegeven op de website... Nu wacht ik al 5 weken op mijn geld (na 3x bellen en 3x mailen) en heb ik mijn rechtsbijstand erop gezet. SLECHT SLECHT SLECHT

8. November 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wel geleverd maar niet compleet

Wel geleverd maar niet compleet, mail gestuurd en daar hoor je vervolgens helemaal niets meer op. Ze hebben het geld binnen dan moet je maar zien.
Als je belt dan krijg ook altijd dezelfde persoon aan de lijn en hij kan niets doen. Je moet een mail sturen, daar hoor je dan niets op en als je dan weer een mail stuurt met een andere naam dan reageert hij wel en warempel dezelfde persoon die niets weet aan de telefoon.
Pas op met dit zogenaamde bedrijf, als er wat is zijn ze niet thuis.

19. Juli 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eindresultaat

We willen Badgigant bedanken voor de keurige levering van ons bad en de kraan. Na de installatie hebben we een topbadkamer!

5. September 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr