Bedrijf is gestopt Bewertungen 107

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enorme oplichtersbende met ondeskundig personeel. Veroorzaakten een enorme overstroming. Medewerker weigerde het pand te verlaten voor ik €350 euro betaald had. Heb de politie erbij gehaald Toen ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang moeten wachten op de bestelling en na een aantal keren contact opgenomen te hebben eindelijk te horen gekregen dat er wat mis was gegaan in hun magazijn. Gelukkig werd het toen meteen in werking... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Babynestje, dekentjes en Aankleedkussen hoes besteld voor me schoonzusje dr babyshower. Ze is er super blij mee. De kwaliteit is goed en staat geweldig in de babykamer! We hadden niet zo goed opge... Mehr ansehen

1. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Babylizz is per April 2022 gestopt met de verkoop van producten.

2.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede levertijd

De levertijd was precies zoals aangegeven en het product was goed ingepakt. Heel fijn

10. Dezember 2020

Beste Cora,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling!

Nette kwaliteit!

Levertijd is langer dan gewenst, maar... Als je de producten binnen krijg dan verdwijnt de frustratie van de levertijd direct. De producten zijn erg precies afgewerkt en goede kwaliteit.

Tip: bestel ruim op tijd! Als je weet dat je zwanger bent direct doen.

8. Dezember 2020

Beste Kimberley,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling! We doen onze uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te versturen.

Helemaal tevreden

"Ik kocht een babynestje als kraamcadeau, ik kon zelf de stoffen kiezen. De kwaliteit is echt prachtig en ik kreeg het babynestje op tijd binnen!"

4. Dezember 2020

Hi Peter,
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over jouw bestelling!

Super!!

Super!!! Snel afgeleverd !!!
Pakket was erg leuk ik heb hem kado gegeven dus verstuurd naar ander adres en ging allemaal goed!!!

1. Dezember 2020

Hi,

Babyliz

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie zachte wikkeldeken met sterren

Een wikkeldeken besteld met wellness fleece en sterren! Na 2 weken ontvangen dit stond duidelijk aangegeven op de website. Wat een heerlijk dekentje en jammer dat de wellness fleece met sterren niet in meer kleuren verkrijgbaar is. Zou graag een mint/turquoise kleurige hebben die zou super bij de babykamer passen. 🥰

Het dekentje is heel zacht en hoop dat ons mannetje hier straks veel plezier van zal hebben. Ik zou voor mezelf ook wel zo'n lekker dekentje willen voor op de bank!

26. November 2020

Beste P.,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super blij met de mooie spullen!

Super blij met de mooie spullen!
Levertijd was iets langer dan verwacht, maar heel duidelijk en goed contact gehad via de mail.
Goede afhandeling!

25. November 2020

Beste Sanne,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onwijs mooie kwaliteit en precies zoals…

Onwijs mooie kwaliteit en precies zoals op de foto’s. De levertijd is ietsje langer maar zeker weten het wachten waard. Heel fijn ook het bijpassende kleedje!

23. November 2020

Beste Cindy,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Voor de levertijd geef ik jammer genoeg…

Voor de levertijd geef ik jammer genoeg 1 ster omdat het langer onderweg was dan voorzien ! Meermaals contact ook opgenomen, en besproken met verkoper !
Voor kwaliteit en uiterlijk van het product 5 sterren ! Zeer tevreden... ons zoontje gaat er prachtig in liggen 👍🏻

17. November 2020

Beste Rani,

Goed om te horen dat je tevreden bent! Jammer van de levertijd.

Babynestje

Babynestje besteldt, keurig op tijd binnen.

13. November 2020

Beste Selim,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duurt even, maar WAUW wat is het mooi gemaakt!

Al ruim in juni/juli mijn bestelling geplaatst voor de xxl voordeelset. Ik zou deze in september ontvangen. Helaas duurde dit langer. Meerdere malen contact gehad en uiteindelijk was daar mijn bestelling in de week van 26 oktober. Het wachten was het zeker meer dan waard!! Wauw wat een kwaliteit en super mooi strak!

Het kan dus even duren (dus bestel op tijd!) Maar eerlijk waar nog nergens mooiere spullen gevonden die zo goed afgewerkt waren!

7. November 2020

Beste Triska,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

5 sterren voor de kwaliteit en het…

5 sterren voor de kwaliteit en het uiterlijk van de voordeelset XL. 1 ster voor de levertijd.
Het duurde heel erg lang voordat mijn bestelling geleverd werd. Na het lezen van veel negatieve reviews was ik bang dat mijn bestelling niet meer zou komen. Vandaag echter de voordeelset binnengekregen en wat zijn de spullen mooi!
Ik hoop dat de levertijden beter worden, want wat je uiteindelijk krijgt is super!

4. November 2020

Beste Miranda,

Goed om te horen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling!

Goede klantenservice & kwaliteit

Ik kreeg helaas het verkeerde product opgestuurd maar na contact met de klantenservice had ik de volgende dag al een nieuwe én een kortingsbon voor de volgende aankoop. Ik had een babynestje in het oudgroen besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit en dus de klantenservice. Aanrader!

31. Oktober 2020

Beste Sammy,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Als u gaat voor kwaliteit in plaats van snelheid

Begin Juni hebben wij een grote bestelling geplaatst bij Babylizz na het lezen van de reviews op deze website. Hier hebben we gelezen dat de levertijd soms enorm kan oplopen dus dit hebben we voorlief genomen. We besloten om aan te bel te trekken als we in september nog niks hadden vernomen, we kregen door dat onze bestelling uiterlijk week 41 in huis zou zijn. In week 41 helaas geen pakket gekregen. Mijn vriendin heeft contact gezocht per mail zonder resultaat. Dat is jammer! Daarna op Instagram waar ze direct reactie kreeg dat het werd uitgezocht. Wederom zonder resultaat. Hier ligt echt een verbeterpunt Angela, schakel hier desnoods hulp voor in. Nadat ik ook via insta Babylizz heb benaderd kregen wij oprechte excuses en werd er direct gehandeld en het pakket hebben wij inmiddels binnen. Ik ben zeeeer te spreken over de kwaliteit van de stoffen en de dikte van het materiaal! Het babynest het boxkleed aankleedkussen hoes en dekentje zijn prachtig gemaakt! Dikke complimenten hiervoor! Gaat u voor kwaliteit en kunt u net als ons wachten dan raad ik Babylizz aan. Om de 5 sterren te halen moet de levertijd echt omlaag en de communicatie pro actiever worden ik hoop dat u dat begrijpt

20. Oktober 2020

Beste Jeffrey,

Goed om te horen dat je tevreden bent! En we nemen je feedback uiteraard mee om onze processen te verbeteren.

Ontzettend fijne service

Ontzettend fijne service. Wordt snel gereageerd en heb mijn bestelling op tijd ontvangen. Ik ben steeds op de hoogte gehouden en zoals afgesproken heb ik het babynestje op tijd ontvangen. Super!

15. Oktober 2020

Beste Mirthe,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slechte communicatie, bestelling wel naar wens

Veel vertraging met de bestelling gehad. Slechte communicatie waardoor ik zelf weinig vertrouwen had dat het nog binnen zou komen. Uiteindelijk wel mijn bestelling binnen gekregen en was naar wens. Communicatie kan echter nog veel beter.

14. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb vandaag mijn babynestje gekregen. Ik ben er heel blij mee!! Super mooi en goede kwaliteit!
Ik heb geen problemen gehad met de communicatie! Snelle reactie op de mail en alle gemaakte afspraken zijn nagekomen!
Goede service!!

Beste Patricia,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een mis communicatie mn babynestje…

Na een mis communicatie mn babynestje ontvangen.
Super blij mee.
Als verrassing een dekentje kado er bij.
(Omdat het ff mis was gegaan.
Goed contact gehad .
Binnen 24 uur ontvangen

Beste A. Tiggelman,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijn om samen te werken met…

Ontzettend fijn om samen te werken met dit bedrijf! Komt afspraken na en levertijd binnen de gewenste tijd. Tevens is het fijn om te horen dat de klantenservice meeleeft!

Top service!

Beste Nienke,

Oplichterij

Begin juli een bestelling geplaatst, nu bijna midden oktober en nog NIKS ontvangen. In september contact opgenomen en we zouden eind september onze bestelling ontvangen. Helaas was dit niet het geval. We hebben ons geld terug gevraagd, ons dochter is ondertussen geboren. Nu krijgen we geen reactie meer.... pure schande is het! Ik hoor veel smoesjes: corona of een naaister dat ziek is. Als je een eerlijke negatieve reactie post op facebook wordt dit direct verwijderd. Erg teleurgesteld. Nog nooit meegemaakt.

12. Oktober 2020

Beste,

We hebben hierover per e-mail contact gehad, de bestelling is ook reeds afgeleverd op 13 oktober.

Momenteel hebben we enorme vertraging door diverse omstandigheden, en onze leveranciers die stoffen laat of niet leveren i.v.m. Covid-19.

We staan ervoor open om deze situatie verder per e-mail te bespreken mocht je nog vragen hebben.

Babylizz

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr