Babyforest Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze tweede Luladoll gekocht bij Babyforest. Deze keer de lilac-versie. De Luladoll is inmiddels verbeterd, met onder andere een volumeknop en je kunt hem nu ook ophangen aan een ledikant of box. Heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Artikel is top! Alleen betalen via de telefoon gaat wat moeizaam. Het bleek uiteindelijk in een spatie bij de postcode te zitten, het waardoor ik niet bij de betaling uitkwam.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Lulladoll besteld voor mijn zoontje van toen 10 maanden. Beste aankoop die ik gedaan heb. Hij slaapt zoveel beter! Heeft zelfs al een paar nachten doorgeslapen!! Dat ik hem bestelde bij babyfor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Probleem goed opgelost

Ik bestelde een pop die niet geleverd werd. Het probleem lag bij PostNL. Ik bestelde een nieuwe die vlot geleverd werd. Toen het pakketje uiteindelijk terecht kwam verliep de retour zending perfect. Zij namen de verzendkosten voor hun rekening.

4. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie

Ik krijg geen contact na meerdere mails. Duurt minstens een week voor reactie. Heb mijn borg na ruim 2 weken ook nog niet terug.
Er zat ook geen intro schema bij de pop. Er wordt vanuit gegaan dat je dat weet, omdat het op de website staat.

Update op reactie baby forest.

Zoals ik in mijn review ook aangeef is dat baby forest er vanuit gaat dat je de website leest. Dus snap de reactie niet zo goed. In de mails had je dit al aangegeven vandaar mijn review. Ook heb ik een mail gekregen met de vraag om mijn ervaring hier te delen. Dit doe ik en vervolgens wordt er met een heel verhaal gereageerd wat ik al via de mail had ontvangen, beetje jammer dit. En vind ik erg onprofessioneel. Je kan bv naar de feedback van klanten luisteren en hier iets mee doen.
Het bedrag van de borg heb ik op dezelfde dag ontvangen als wanneer ik deze review had geschreven, dus dat wat geen 5 dagen.
Al met al ben ik dus totaal niet tevreden met hoe alles is gelopen en dat is mijn ervaring, dus mijn mening.

22. November 2021
Babyforest-Logo

Antwort von Babyforest

Hi Saïda, bedankt voor je review. Jammer dat je niet tevreden bent. Zoals al aangeven in het vele e-mailcontact wordt 99% van je vragen beantwoordt in de tekst op de product-pagina, in jouw geval op de pagina https://babyforest.nl/product/nieuw-lulla-doll-huren/ . Daar staat precies de prijs van het product (je vraag), de regels bij vervroegd retourneren van de huurtermijn (jouw vraag), de link naar het introduceren van Lulla doll (jouw vraag) en de prijs van Lulla doll als je het na je huurtermijn wilt aanschaffen (jouw vraag). De kleur van Lulla doll had je kunnen aangeven op het bestelformulier. Helaas was de pop al verzonden toen je een e-mail stuurde met je voorkeurskleur. Het geld van je borg is meteen dezelfde dag van ontvangst van je retour naar je overgemaakt via Mollie, een externe maatschappij, doorgaans duurt het maximaal 5 werkdagen voordat het op je rekening staat. Ik vind het jammer dat je een negatieve ervaring met ons hebt. Hopelijk vind je gauw een passende oplossing voor je kindje. Vriendelijke groetjes, Babyforest

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze dochter sliep ineens moeilijk in…

Onze dochter sliep ineens moeilijk in en door.
Na veel opzoek werk en in combinatie met haar liefde voor knuffels hierop gekomen.
We zijn er nog niet waar we willen zijn, maar ze slaapt tenminste al terug normaal in en door.
Super mooi en goede kwaliteit

25. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben de lulla doll besteld bij…

We hebben de lulla doll besteld bij baby forest. Product was de volgende dag verzonden en netjes geleverd door de koerier. Dochter is helemaal blij met haar lulla doll en sliep gelijk de nachten beter door. Prima service van baby forest.

22. Juni 2021

Prachtige spullen, goede service

Prachtige spullen besteld, goede service en snelle levering!
Wij zijn vooral erg blij met de mooie gepersonaliseerde knuffels en mobile.
Maar ook de zitzak is een aanwinst!

25. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle verzending maar ik heb geen…

Snelle verzending maar ik heb geen bericht gekregen op mijn bericht dat de kortingscode het niet deed. Dat vind ik toch niet zo netjes. Verder wel erg tevreden met het gekochte product.

6. Februar 2021
Babyforest-Logo

Antwort von Babyforest

Hi Malgosia, excuses hiervoor. We zijn druk bezig geweest met de systemen te optimaliseren, hierdoor zijn er wat e-mails niet goed aangekomen en heeft de kortingscode eventjes niet gewerkt. Ik maak de €1,40 meteen naar je over! Dit doe ik via Mollie, het duurt dan maximaal 5 werkdagen voordat het op je rekening staat. Bedankt voor je review en veel plezier met je product :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr