Babyboogiewoogie Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Vores lille dreng græd og græd og vi ville derfor låne en slyngevugge. 2 dage efter var den leveret og vores dreng fik ro i kroppen. Hjemmesiden er nemt at bruge, der er ingen hurlumhej og skjulte ekstra udgifter.
Det er dejligt man kan låne udstyret og så efter nogle mdr. finde ud af om man vil købe det fri, så man kommer til at eje det eller fortsætte med at låne, samtidig er jeg vil med at de har så mange forskellige produkter og mærker.

8. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sød og god service

Super sød og god service! Produktet var så pænt pakket ind og med overskuelig vejledning om returnering osv.
Helt klart anbefalingsværdigt!

9. April 2023

Intet at klage over

Pakken kom hurtigt og med en let instruktion om hvordan konceptet virker og instruktion til produktet.
Synes det er et super godt koncept, som jeg gerne ville have kendt til tidligere..

25. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har lejet flere produkter fra baby…

Vi har lejet flere produkter fra baby Boogiewoogie og det dejligt at kunne prøve produkterne af, inden man evt selv investere.
Eller blot sender retur, da der er mange faser i børne årene hvor behov for udstyr skifter hver 3. Mdr eller hver 6 mdr.

27. April 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint koncept men lidt irriterende

Fint koncept. Men irriterende at man ikke kan købe fri når man vil (man skal gøre det indenfor 3mdr) og at den derfor fortsætter med at trække i uendelighedder. Samtidig er det irriterende at returpakkelabel ikke er med i forsendelsen. Men altså vi har været glade for at have det. Bare dyrt i længden hvis man ikke er OBS. Der står desuden her inde at det bliver afhentet ved døren? Det er da ikke helt rigtigt :)

15. April 2023
Babyboogiewoogie-Logo

Antwort von Babyboogiewoogie

Kære Anna
Tak for din feedback.
Det er fuldstændig rigtigt, at vi ikke længere afhenter ved døren. Beskrivelsen her på Trustpilot er et levn, fra da vi havde cykelbud. Det er nu rettet, så tak for at gøre opmærksom på dette.
Vi ville virkelig gerne vedlægge en returlabel, da vi ved, at dette ville være det mest bekvemme for vores kunder. Det gør vi dog helt bevidst ikke, da en sådan label fra fragtselskabets side udløber efter en kortere periode. Det ville derfor betyde, at alle kunder skulle sætte sig ind i, om deres returlabel nu stadig var gyldig ved returnering. Vi har vurderet, at dette i sidste ende vil være en dårligere og mere ubekvem løsning for vores kunder.
Det er også rigtigt, at man skal betale leje, så længe man har vores produkter. Vores priser er dog fastsat efter den gennemsnitlige brugsperiode - det skulle derfor godt kunne betale sig økonomisk at leje. Men det kræver selvfølgelig, at man returnerer, når man er færdig med et produkt:) Vurderer man, at det ikke i længden kan betale sig at leje, har man helt op til 3 mdr. til at beslutte sig for at købe produkterne fri. Men det er et aktivt valg man skal tage - vi er en udlejningsvirksomhed med en bæredygtig mission. Vi ønsker ikke at være en virksomhed, hvor man køber på afbetaling og hvor kunder i forglemmelse, overtager ejerskab af produkter, de ikke nødvendigvis længere har glæde af - dette ville ganske enkelt gå for meget på kompromis med vores primære formål om at cirkulere og sørge for at vi sammen udnytter ressourcerne mest og bedst muligt.
Håber det var svar på dine overvejelser ellers er du mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bare konceptet er genialt i sig selv

Bare konceptet er genialt i sig selv. I starten gad vores lille pige slet ikke sove i slyngevuggen, så vi var lykkelige over kun at have lejet den og ikke købt en til fuld pris. Pludselig fra den ene dag til den anden sov hun i den og vi besluttede at leje en måned mere. Efter den måned gad hun igen ikke sove i den igen og her er det nemt at vi bare kan afslutte abonnementet og sende den tilbage. Ved at leje den i tre måneder i stedet for at købe den fra ny, har vi sparet på pengepungen, slipper for at have den liggende til næste baby og vi er blevet en del af bæredygtighedsprincippet ved at slyngen nu kan komme i brug hos en anden familie.

Dertil svarer de hurtigt på mails og vi fik produktet allerede dagen efter vi havde bestilt - hurtig levering i en krise-situation er så rart!

11. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg har bestilt en slyngevugge og…

Da jeg har bestilt en slyngevugge og dele dertil, men åbenbart har valgt en enkelt ting som ikke passede med de andre, blev jeg ringet op og fik den bedste vejledning i hvad jeg skulle bruge i forhold til mine behov. Noget jeg slet ikke havde hverken bedt om eller forventet. Men det gjorde mig så tryg ved mit køb - ikke kun i forhold til selv produktet men i særdeleshed i forhold til virksomheden. Det kan man virkelig kalde kundeservice! Fantastisk sød kvinde jeg snakkede med. Og skønt koncept!

18. März 2023

God kundeservice

Super god oplevelse, dog oplevede jeg et lille mix up med at 1-2 dages levering ikke holdte.
Min pakke var blevet væk på lageret. Jeg kontaktede selv virksomheden, de fandt pakken og den var sendt afsted med ekspres levering, hjem til, i stedet for pakkepost, med det samme. Mega god kundeservice!

Så glad for at jeg tog springet og lejede den tyngdedyne.

Opdagede dem på instagram efter jeg havde søgt lidt på tyngdedyner.

14. März 2023

Kan varmt anbefale babyboogiewoogie

Kan varmt anbefale babyboogiewoogie, virkelig smart koncept.. vi startede med at leje en slyngevugge for at se om det var noget for vores datter, hun elskede den så derfor købte vi den.. hurtig levering og hurtig svartid i kundeservice

1. März 2023

God ide og service

Vi var super tilfreds med service fra boogie woogie og produkter. Vi lejede en bæresele ergo baby Omni 360 og vinter cover. Det var nemt at leje og returnering. Vi var super glad, brugte for 3 måneder og så fik vi en sim gave! Ellers god service og produkter!

24. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr