Babybazaar Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til vores Babybazaar, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd! Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af billigt, men stadig kvalitetsbørnetøj til alle de små skatte derude. Hos os behøver du ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet – vi har sammensat en kollektion af børnetøj, der er skabt til at holde, samtidig med at det er skånsomt mod din pengepung. Vores fokus er på holdbare materialer, komfortable pasformer og stilfuldt design, så du kan klæde dit barn på med tillid og god samvittighed. Uanset om du leder efter hverdagstøj, festtøj eller noget midt imellem, finder du det hos os til en overkommelig pris. Forkæl dine børn med kvalitetstøj, der ikke sprænger budgettet. Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for til at klæde dine små skatte på med stil og komfort. Kig rundt i vores sortiment og lad dine børn gå glad og velklædt gennem hverdagen!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en julekjole den 15/12-25…

Jeg har købt en julekjole den 15/12-25 og min datter har den på juleaften i 30min ish og stoffet/tyllet går i stykker.

Jeg går der op i dag for at fortælle at jeg gerne vil reklamere over det og jeg får afvide at de ikke tager juletøj tilbage og at jeg skulle være kommet op inden jul med den, trods jeg fortæller ham at hun havde den på juleaften og butikkerne har haft lukket, og i dag var min eneste dag jeg kunne komme op og reklamere for den, men fik afvide det gjorde de ikke og det var en regel alle tøj butikker havde at de tog ikke juletøj retur.

Det er sidste gang jeg køber tøj der oppe, aldrig har jeg hørt så lam en undskyldning før.

29. Dezember 2025

Servicen er bare i top

Servicen er bare i top! Jeg bestilte et sæt baby tøj hos dem, (over tiktok live) og fik hjælp af den sødeste kvinde - meget behjælpelig. Sættet er så fint og virkelig flot, kvaliteten er også god.

10. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker tøj og skarpe priser

Lækker tøj, god betjening og tøj til en god pris, kan klart anbefale babybazar. Jeg skal købe julegaver og tøj til efteråret til nevøer og niecerne. Stor anbefaling herfra🤩

15. September 2025

I er bare 5 stjerner værd

Det er virkelig flot tøj der er i god kvalitet også efter vask . Virkelig sødt personale der altid har smil på læben og altid hjælpsomme . Kan klar anbefales .
❤️❤️❤️

28. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker tøj som ingen andre har 😍

Jeg kalder mig selv for stamkunde elsker deres tøj og har købt en del hos dem. Når man spørg om de vil filme eller tage billeder af nogle produkter så gør de det med det samme 😍
Har sagt de skal have en butik i Esbjerg for deres tøj er bare sindssyg flot ❤️

28. August 2025

Virkelig fint tøj

Virkelig fint tøj! ♥️
Ikke noget jeg kendte til, men tog chancen og købte tøj derinde fra. Jeg modtog den fineste pakke med virkelig sødt tøj til baby. Kan virkelig anbefale at købe babytøj hos BabyBazaar.dk

3. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr