Babassu boven Perfume Lounge
Dit bedrijf levert wat je vraagt, snel en in een mooie verpakking. Aan huis.
Ik heb een bestelling gedaan bij Perfume Lounge voor mijn favoriete parfum. 'Teint de Neige' van Lorenzo Villoresi. €160,-.
Zij boden de mogelijkheid aan een mini- parfum van 1,5 ml bij te bestellen ( voor in de handtas) voor €5,- in een mooie mini-reproductie van het originele flesje.
Ook werd er gratis een cadeau-verpakking aangeboden.
Ik mocht kiezen uit monstertjes en koos voor die van de zelfde parfumeur.
Voor deze reden switchte ik van 'Babassu' naar 'Perfume Lounge'.
De bestelling (betaling) was snel geregeld....vervolgens wachtte ik dagen lang op een response en ben zelf gaan bellen. Telefonisch kreeg ik een track&trace nummer.
Vervolgens werd het pakketje, terwijl ik thuis was, afgeleverd op een DHL- service point (heel aardige mensen overigens) op 6 km van mijn huis. (hier gingen dus 6 dagen overheen).
Bij opening van het pakketje....bleek de cadeauverpakking triest, het miniatuur-parfum bestond uit 2 flutterige plastic kokertjes, de monstertjes waren van een andere parfumeur. Twijfels bij de echtheid van het bestelde prijzige parfum ( de geur blijft niet hangen).
Ik heb het geprobeerd....ik keer terug naar mijn vertrouwde leverancier...vlugge afhandeling, mooie verpakking....voor mij BABASSU.