Baaap Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Baaap bank die al even op mijn verlanglijstje stond werd razendsnel geleverd (en dit zonder verzendkosten) mijn vraag die ik online stelde werd de volgende dag enorm vriendelijk beantwoord. De bank... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze speelbank toevallig ontdekt op een bekende website waar ze niet meer voorradig was. Bij het opzoeken op google op deze website terecht gekomen die meteen een goede, toegankelijke indruk gaf. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed contact via whatsapp gehad, snelle levering. Flexibel toen we toch nog van kleur wilden wisselen. We hebben 3 BAAAP banken in huis (elke kinderslaapkamer) en er wordt dagelijks gebruik v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toen ik bestelde stond er levering na 1-2 werkdagen. Is ondertussen al 5 werkdagen geleden. Op de bestel informatie staat dat het pakket verzonden is, echter nog niets mogen ontvangen noch een t... Mehr ansehen

1. Kindermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

BAAAP dé modulaire speelbank voor kinderen om eindeloos te spelen. Laat de creativiteit van je kind de vrije loop met deze fantasierijke modulaire speelbank. BAAAP is de meest speelse kindersofa voor kinderen van alle leeftijden.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

47 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topper!

De speelbank voldoet volledig aan de verwachtingen. We hebben ze goed ingepakt ontvangen. Zoontje vindt ze super. Geeft een gezellige toets aan zijn speelkamer.

13. August 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Antwort von Baaap

Beste Machielsen wat vervelend dat je de bank als te dun ervaart. Je kunt contact met ons opnemen om naar een oplossing te zoeken. Is de bank wel al 24 uur uit de verpakking?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Practical for kids corner in attic…

I wanted to have something to sit on in the attic where we read or play board games with kids whic we can also convert to a bed when needed. While searching for normal banks and thinking about how to move them in attic I found Baaap. Very happy wit the purchase. Comfortable, makes kids entertain and also easy to carry and move.

4. Juli 2023

Antwort von Baaap

That's so nice to hear Emre! We wish you lots of fun with BAAAP!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering, mijn dochter is erg blij met haar slaapbank/turnmat/hut/alles creatie!

27. Juni 2023

Antwort von Baaap

Beste Valeria, wat ontzettend leuk om te horen! Heel veel plezier van jullie BAAAP :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik hen mijn bestelling niet eens…

Ik hen mijn bestelling niet eens ontvangen en jullie website loopt vast ik probeer stteds contact op te nemen maar ik kan het niet

5. April 2023

Antwort von Baaap

Hi William, de BAAAP bank was na 1 werkdag geleverd, deze heeft vervolgens 5 dagen op een pakketpunt gelegen nadat je contact hebt gehad met de bezorger (kan je zien in de track and trace). Toen je contact had opgenomen met ons hebben wij op dezelfde dag gevraagd of je de bank alsnog wilt ontvangen of je je geld terug wilt.

Jij wilde graag de bank alsnog ontvangen dus hebben wij deze nogmaals gratis naar je verzonden. De bank is 26 april bij je afgeleverd. Helaas hebben wij tot op heden naar meerdere contactpogingen geen reactie meer van je mogen ontvangen :(

We hopen alsnog dat je veel plezier beleefd van de BAAAP! :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr