AzeHosting ApSBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Azehosting gennem en del år efterhånden. Jeg har en del hjemmesider selv samt hjælper hundredevis (tusindvis gennem årene) af kunder med hjemmesider og valg af hostinglø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem mere end 10 år været kunde hos Azehosting.dk. En gang i mellem har jeg haft brug for hjælp, og den har jeg altid fået sammen med hurtig respons og god rådgivning. Tak til Haiko som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en øv-oplevelse hos tidligere hosting selskab, fik jeg simpelthen den bedste modtagelse hos azehosting. Hele flytningen blev klaret uden jeg skulle røre en finger. De par gange jeg har haft... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pludselig opstået problem med driften af 2 hjemmesider, da de har blokeret adgangen for udenlandske kunder at betale via Woocommerce. Måske ikke med vilje, men har forsaget store tab for os. Efter... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos AzeHosting kan du få et billigt webhotel, hvor du selv bestemmer hvor meget plads og antal domæner du vil bruge, så du kun betaler for dit nuværende behov. Du kan løbende op og nedgradere. Med vores billige webhoteller får du cPanel’s brugervenlige kontrolpanel, hvor du kan administrere dine mailkonti, mysql databaser, ftpkonti, WordPress hjemmesider, 1-click-installer mm. Du kan samle alle dine domæner hos os i én pakke, eller fordele dem ud på flere forskelige pakker efter behov. Vi tilbyder gratis SSL Certifikater til alle domæner og subdomæner som peger til os, samt udføre backup dagligt, med mindst 14 dages mulighed for gendannelse.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

329 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ganske tilfreds

Gode priser, og overskuelig hjemmeside.
Ikke haft nogen problemer i de år jeg har været kunde.
Når jeg endelig har skulle spørge om noget har der været svar forholdsvis hurtigt

En tilfreds kunde

14. Oktober 2019

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. Meget hurtigere servere end min gamle host, meget høj stabilitet og rigtig god support der hjælper så godt som muligt og nærmest på alle tider af døgnet (jeg har hvert fald været heldig tit). Jeg har fået øjnene op for at det virkelig godt kan betale sig at bruge ekstra penge på hosting.

4. Oktober 2019

Kan varmt anbefale AzeHosting

Kan varmt anbefale AzeHosting som din hosting udbyder. Har både små og store løsninger hostet her - alt fra små visitkort hjemmesider til webshops med 1000+ produkter.

Deres produkt og servere spiller bare - har oplevet 2 fejl i de 6 år jeg været hos dem. De opdatere deres servere jævnligt og giver altid besked - opdateringer sker kun i "lavtids trafik"-perioder.

Derudover har de en sublim support, som svarer døgnet rundt og er hurtige på tasterne.

2. Oktober 2019

Nem og hurtig oprettelse

Nem og hurtig oprettelse, rigtig god support, hurtige og stabile servere, og så bruger de cPanel, der er det bedste kontrolpanel til hostingløsninger.

20. September 2019

Super hosting

Super hosting, er der issues er support altid hurtig til at hjælpe. Absolut bedste hosting firma vi har brugt i Danmark.

17. September 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

5 stjerner hosting

5 stjerner hosting, 3 stjerner support (ikke-live)

AzeHosting ApS-Logo

Antwort von AzeHosting ApS

Hej Rasmus

Jeg kan se at du aldrig har haft fat i vores support fra din kundecenter konto, så vi har aldrig kunne yde dig support.

Kan du forklare hvorfor vi kun har fået 3 stjerner for support?

Kan se din hjemmeside er online.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mine domæner har været ude af drift i næsten 2 døgn...

For nylig overførte Azehosting sine kunder fra tyske til danske datacentre. Det har betydet, at mine domæner har været ude af drift i næsten 2 døgn - det er simpelthen for dårligt!

AzeHosting ApS-Logo

Antwort von AzeHosting ApS

Hej Anders,

Jeg er ked af at du kun synes vi er 1 stjerne værd for 1 års tilfredsstillende hosting.

Vi var ikke opmærksom på at dit webhotel ikke var online, før du kontaktede os, og 1 time senere var du online igen.

Har også kompenseret dig for den tid du ikke var online.

Håber du bliver glad for den nye Danske server som du er blevet flyttet til.

Det er prof

Det er prof! De ved hvad de laver. Gode og solide servere og de er teknisk dygtige.

Stor anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste på markedet og support i absolut verdensklasse.

Jeg har nu været kunde hos AzeHosting i snart 2 år og jeg har aldrig nogensinde oplevet en lignende service.

Udover deres glimrende hosting løsninger samt priser derpå, er supporten i absolut verdensklasse. De har ikke telefonsupport, men det er også bedøvende ligegyldigt, for de svarer på mails, nærmest før man har sendt sit spørgsmål. De følger problemerne helt til dørs, og er stort set villige til at hjælpe med alt, også selvom det falder uden for deres ekspertise.

Stort tak til Haiko fra support, for en enorm flid og en behagelig tone som man sjældent oplever.

Jeg kan kun give AzeHosting mine største anbefalinger.
...Fortsæt den gode stil ;)

9. August 2019

Service i top

Service i top!
Jeg kan på alle måder kun anbefale AzeHosting.

Jeg havde problemer med min hjemmeside pga. Malware, og valgte et nyt web bereau til at lave siden fra ny. Det fejlede de i, men tilgengæld leverede Haiko fra AzeHosting support udover al forventning og fiksede deres rod. Kæmpe anbefaling herfra !

1. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er uddannet webudvikler, og har brugt Azehosting i 4-5 års tid, og vil anbefale Azehosting til alle.

Hvis man skal finde noget at brokke sig over, så er det at man ikke kan kontakte support via telefon. Men svartiden på supportsager er ganske kort, selv på skæve tidspunkter.

14. Juli 2019

Kan 100% anbefales!

Kan klart anbefales.

Kompetent support og serverer der gennem det sidste år aldrig har været nede eller forvoldt problemer.

8. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr