Jeg har været kunde hos Azehosting gennem en del år efterhånden. Jeg har en del hjemmesider selv samt hjælper hundredevis (tusindvis gennem årene) af kunder med hjemmesider og valg af hostinglø... Mehr ansehen
Jeg har igennem mere end 10 år været kunde hos Azehosting.dk. En gang i mellem har jeg haft brug for hjælp, og den har jeg altid fået sammen med hurtig respons og god rådgivning. Tak til Haiko som... Mehr ansehen
Efter en øv-oplevelse hos tidligere hosting selskab, fik jeg simpelthen den bedste modtagelse hos azehosting. Hele flytningen blev klaret uden jeg skulle røre en finger. De par gange jeg har haft... Mehr ansehen
Pludselig opstået problem med driften af 2 hjemmesider, da de har blokeret adgangen for udenlandske kunder at betale via Woocommerce. Måske ikke med vilje, men har forsaget store tab for os. Efter... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos AzeHosting kan du få et billigt webhotel, hvor du selv bestemmer hvor meget plads og antal domæner du vil bruge, så du kun betaler for dit nuværende behov. Du kan løbende op og nedgradere. Med vores billige webhoteller får du cPanel’s brugervenlige kontrolpanel, hvor du kan administrere dine mailkonti, mysql databaser, ftpkonti, WordPress hjemmesider, 1-click-installer mm. Du kan samle alle dine domæner hos os i én pakke, eller fordele dem ud på flere forskelige pakker efter behov. Vi tilbyder gratis SSL Certifikater til alle domæner og subdomæner som peger til os, samt udføre backup dagligt, med mindst 14 dages mulighed for gendannelse.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Fleksibel og stabil service. Kan anbefales!
Dejlig fleksibel og stabil service.
Azehosting er en rigtig god løsning, hvis du ligesom jeg, har behov for at kunne konfigurerer din server mere end de typiske hosts tillader. Derudover har jeg aldrig haft problemer med nede tid, eller server hastigheder. Så det har været en god oplevelse for os, at gøre brug af deres services.
Deres support er typisk hurtig til at svare, og jeg har endda også modtaget svar over weekender, hvilket kun kan komplimenteres.
De er endda gået ret langt udover hvad der kunne forventes, kun for at gøre mig glad og tilfreds.
Prøv deres service før i takker nej.
Man får helt sikkert mere server og service for pengene her, end man gør hos de typiske hosts!
Vendte tilbage efter 6mdr. hos anden udbyder.
Jeg har efter at have skiftet til anden udbyder for 6mdr siden valgt og vende tilbage til azehosting fordi jeg huskede supporten som et kæmpe plus, men jeg ved ikke om de har solgt supporten helt fra. Jeg har prøvet og oprette 2 supportsager da jeg opsagde mit webhotel hos anden udbyder og flyttede retur til azehosting (dog på et andet webhotel end tidligere) hvilket har resulteret i at jeg ikke kan oprette mine mailadresse eller tilføjelsesdomæner da de er tilknyttet mit (hos dem) gamle webhotel som er deaktiveret, så jeg nu står uden mail og web 🙁 Vi prøvede og flytte min kones domæne over og det virkede med det samme, for det har jo ikke været tilknyttet mit tidligere azehosting webhotel.
Det er ikke i orden at selv om man "kun" vælger et mellem webhotel ikke engang kan få hjælp til og fjernet gamle konfigurationer/produkter som man ikke selv kan få adgang til så man kunne rettet det.
Dette er ærgeligt da jeg tidligere har haft anbefalet Azehosting, og har sågar brugt dem der hvor jeg har været ansat og hvor det var nødvendigt med en webshop eller et webhotel.
Svartiden var lidt lang (men det er jo ferietid) men pludselig var deres bedste supporter Haiko på sagen og jeg fik den super support jeg kendte og er nu oppe og kører igen

Antwort von AzeHosting ApS
Her får man hvad man betaler for!
Her får man hvad man betaler for!
Tak for at være blandt de billigste på markedet med god service og en support der faktisk forstår tekniske spørgsmål.
Umenskelig langsom
Umenskelig langsom, tager lang tid at åbne f.eks phpMySqlAdmin, og når serveren laver backup er siden nærmest utilgængelig.
Har opsagt min hosting og flyttet.

Antwort von AzeHosting ApS
AzeHosting tilbyder hjemmeside-løsninger til overkommelige priser, og Haiko fra kundeservice løser ens tekniske problemer på ingen tid. Tak for hjælpen :)
Azehosting.dk er super god webhosting
Jeg er meget tilfreds med Azehosting.dk der har en rigtig fin oppetid. Jeg er så tilfreds med deres hosting, at jeg nu har flere konti hvor jeg har mine hjemmesider kørende. Når man har vænnet sig til C-panel fungerer det rigtig godt. Azehosting.dk er også god til at yde support. Jeg kan stærkt anbefale Azehosting.dk der gør sit yderste for at yde den bedste service og holde alle hjemmesider kørende.
Jeg er nok AzeHostings største fan…
Jeg er nok AzeHostings største fan og har været kunde i flere år.
De er passioneret og elsker deres arbejde. Det mærker man, når man skriver søndag nat til Haiko (deres support), fordi man arbejder på at optimere sin webside og han svarer kort tid efter. Hvornår har man som kunde sidst modtaget svar fra en dansk kundesupport kl. 3 søndag nat? Det har jeg ALDRIG prøvet før og jeg har heller aldrig oplevet en service der er så billig og høj kvalitet. Det er ekstremt!
Jeg har Haiko mistænkt for at være japaner, som arbejder uafbrudt 24/7 i alle sine vågen timer, fordi han elsker perfektion og sit firma.
Hvis man ikke er kunde hos Azehosting, ved man ikke, hvad god hosting er.
Venlig hilsen,
radioilluminati.com
Fuldt ud tilfreds!
Jeg har gennem snart fire år haft tre forskellige hjemmesider hos AzeHosting, heraf en større hjemmeside med flere millioner månedlige sidevisninger. AzeHosting er alle pengene værd. Hurtige webservere og altid god support – også på skæve tidspunkter.
Prisen steg med cirka 100%.
Prisen steg med cirka 100%.
Har forståelse for at man må korrigere priser engang i mellem men synes det virker udspekuleret at fordoble prisen.

Det er skidt
Det er skidt, rigtig skidt.
Ved I hvad - jeg kan jo ikke bruge jeres support til noget desværre for jeg kan ikke læse jeres svar som I sender på mail da problemet netop er at jeg ikke har adgang til mine mails og har brug for at ændre mine koder for med apples support kan vi nok sætte nye op men jeg kan åbenbart ikke bruge jeres cPanel mere da kodeordet ikke længere virker. Jeg kan ikke opnå tlf kontakt med jer heller så hvordan skal jeg overhovedet komme videre?
Jeg har forsøgt at efterlade mit mobil nr. men det vil I jo nok ikke benytte da "den slags" ikke er noget i beskæftiger jer med.
Jeg ved ikke om nogen af jer kan forestille sig hvordan det er slet ikke at kunne læse indkomne mails...det er skidt ...det er rigtig skidt.

Antwort von AzeHosting ApS
For lang svartid på support
Som en anden kunde skrev den 30. marts 2020, er svartiden på support alt for langsom, har nu ventet i 2 dage på et svar. Det er ikke acceptabelt når man driver en webshop, og har nogle tekniske problemer, som Azehosting måske kunne udbedre. Men samtidig er jeg også af den opfattelse, efter flere supportsager, at Azehosting måske ikke har nok kompetencer til at kunne svare på tekniske spørgsmål

Fantastisk support
Fantastisk support som i sig selv at alle pengene værd. Har været ved azehosting i en måned nu og hver gang jeg har haft en henvendelse er der blevet hjulpet og vejledt til fuld tilfredsstillelse.
De bedste anbefalinger herfra.
Så har jeg ikke kunne modtage mails…
Så har jeg ikke kunne modtage mails siden torsdag grundet nedbrud... I dag mandag kl.07.00 er der så "hul igennem" igen.
Men! alle mails der er modtaget i perioden med nedbrud er nu mistet. Dette er ikke i orden da jeg faktisk har stor behov for at modtage disse. Det skal endvidere nævnes at afsender ikke modtager besked om den manglende levering.
Det bliver ikke bedre!
Ud igennem fantastisk service og ydeevne, samt rigtig attraktiv pris!
Det kan da godt være at den server mine ting kører har besluttet sig for at dø her i går. MEN i mellemtiden yder de en fantastisk support og driftstatus samt indsigt i hvordan tingene skrider frem i forhold til at serveren er nede.
Jeg har nu været kunde i lidt over et år, og det er første gang jeg oplever bare den mindste form for driftforstyrelse!
10 ud af 5 stjerner her fra!
Jeg er netop skiftet fra en anden…
Jeg er netop skiftet fra en anden udbyder, der i princippet leverede til fulde, bortset fra lagerpladsen. Jeg var godt tilfreds, så det var med overvejelser, at jeg skiftede til AzeHosting. Grunden dertil var, at de havde samme services, cPanel og en unix-baseret platform.
Jeg er nu migreret fuldt ud og til min overraskelse er AzeHosting bare bedst! Kundeservicen er i top, fleksibiliteten, ønsket om at løse udfordringer, hastighed, funktioner og muligheder er i top.
AzeHosting leverer! De er i en klasse for sig! og jeg glæder mig til samarbejdet.
Jeg kan kun anbefale AzeHosting til alle, der ønsker valuta for pengene!
Godt gået AzeHosting!
/Lars
Genial service og fine produkter
Gode priser, ved ikke super meget om serverløsninger men synes det virker godt :-) Det er især deres support jeg giver maks stjerner. De er super dygtige og svarer hurtigt derinde :-)
Virker, men kun hvis hvis man ikke har brug for service
Funktionel men heller ikke mere.

Rigtig god service
God service og super hurtig forbindelser
God webhotel med masser af muligheder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.