AzeHosting ApSBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Azehosting gennem en del år efterhånden. Jeg har en del hjemmesider selv samt hjælper hundredevis (tusindvis gennem årene) af kunder med hjemmesider og valg af hostinglø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem mere end 10 år været kunde hos Azehosting.dk. En gang i mellem har jeg haft brug for hjælp, og den har jeg altid fået sammen med hurtig respons og god rådgivning. Tak til Haiko som... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en øv-oplevelse hos tidligere hosting selskab, fik jeg simpelthen den bedste modtagelse hos azehosting. Hele flytningen blev klaret uden jeg skulle røre en finger. De par gange jeg har haft... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pludselig opstået problem med driften af 2 hjemmesider, da de har blokeret adgangen for udenlandske kunder at betale via Woocommerce. Måske ikke med vilje, men har forsaget store tab for os. Efter... Mehr ansehen

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos AzeHosting kan du få et billigt webhotel, hvor du selv bestemmer hvor meget plads og antal domæner du vil bruge, så du kun betaler for dit nuværende behov. Du kan løbende op og nedgradere. Med vores billige webhoteller får du cPanel’s brugervenlige kontrolpanel, hvor du kan administrere dine mailkonti, mysql databaser, ftpkonti, WordPress hjemmesider, 1-click-installer mm. Du kan samle alle dine domæner hos os i én pakke, eller fordele dem ud på flere forskelige pakker efter behov. Vi tilbyder gratis SSL Certifikater til alle domæner og subdomæner som peger til os, samt udføre backup dagligt, med mindst 14 dages mulighed for gendannelse.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

329 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

flytning af Webhotel og hosting

Webhotel og hosting - Vælg AzeHosting. Så enkelt kan det siges

Jeg har tidligere været en glad og tilfreds kunde hos Meebox med deres PRO løsning, og blev flyttet til UnoEuro løsninger efter sammenlægning af de to udbyder. Det gik så ikke så godt, og jeg skulle i hast finde anden udbyder.

AZEhosting gjorde en fremragende indsats for hurtig flytning og opsætning af webhotel og alle domæner hos dem med et ekstremt høj service og support niveau som er sjældent set.

Supporten er kompetent og behjælpelige med flytning og opsætning. Alt forklaret i et sprog der er til at forstå. Her vil du ikke være i tvivl om hvad du skal gøre, hvordan og hvornår

Kan kun varmt anbefale AZEhosting, uanset om du skal have en lille løsning med ét domæne, eller stor løsning med mange domæner og komplekse hjemmesider.

ps da der jo ikke er nogen grund til at opfinde de dybe tallerken... har eg kopieret en tidligere anmeldelse, da denne er i fuld overensstemmelse med min egen motivering og oplevelse af host flytning...... tak for den optimale hjælp

6. September 2017

Super kundeservice

Super kundeservice - support. Kan varmt anbefale firmaet, hvis du står og mangler et hostingsfirma, som virkelig har kunden i centrum. Får altid meget mere hjælp end jeg forventer.

2. September 2017

Skift fra unoeuro til Azehosting

Jeg skiftede til Azehosting fra Unoeuro og det viste sig at være et fremragende valg, super service og en fantastisk platform! Det er bare nemt, man kan selv oprette FTP kontoer og ændre sine koder meget nemt. Meget fleksibel platform!

Tak for super service til Haiko og Azehosting!

29. August 2017

Sublim service - Ganske enkelt dit bedste valg af Host

Webhotel og hosting - Vælg AzeHosting. Så enkelt kan det siges

23. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efterhånden prøvet en del …

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige webhosts (DanDomain, UnoEuro, One.com m.fl.), og AzeHosting er min absolut foretrukne til store websites. God hastighed (SQL-databasen med millioner af rækker kører som smurt) til en god pris.

19. August 2017

Den bedste service

Jeg har haft hjemmeside i en del år efterhånden nu, og har haft hjemmeside mange forskellige steder.
AZEhosting.net er de første hvor jeg virkelig kan mærke de brander for det de laver, Jeg sættet for det meste mine support spørgsmål på Prioritet Lav, og alligevel sker det ofte at der kommer svar sammen dag.
Jeg har også oplever en rimelig service andre steder, men når jeg bliver spurt om hvem jeg vil anbefale, er de første jeg tænker på: AZEhosting.net
Og til de priser de har, kan jeg kun sige det samme som så mange andre… Man få mere end man betaler for.

Så længe det forsættet, bliver jeg helt sikkeret hos azehosting.net

Hilsen
Nikolaj Rimon Eskerod

9. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde store forhåbninger til Azehosting … MEN

Havde store forhåbninger til Azehosting - bl.a ud fra anmeldelserne her på Trust Pilot. Det umiddelbare indtryk har da også været fint. Mine ting har fungeret som forventet, men det er vel også det mindste man kan forlange.
Nu er der så opstået et problem hvor jeg hverken kan modtage eller sende mails på samtlige af mine konti - og nej her er ikke tale om fejl hos mig i form af opsætning o.lign. Det har nu stået på hele dagen og jeg har skrevet til supporten og oprettet sager med detaljerede beskrivelser af problemet i deres supportsystem. Det er efterhånden gået flere timer og jeg har intet hørt. Har prøvet at ringe til deres salgstelefon for at få nogen i tale, men den ringer bare ud. På ingen måde acceptabelt at dette kan forekomme og jeg vil af samme grund ikke anbefale Azehosting til nogen.
Update: Jeg endte så med at være uden mail i omkring 7 timer (efter jeg blev klar over problemet) alt imens jeg intet hørte retur og driftstatus på hjemmesiden var rosenrød. Havde egentlig ikke tænkt mig at spilde yderligere tid på denne sag men bliver da nødt til lige at nævne at grunden til at det endte med flere support sager var at supportsystemet af flere omgange viste at min sag var væk når jeg gang på gang loggede på for at tjekke om der endelig var ved at blive gjort noget (et forhold jeg da i øvrigt kan dokumentere med screenshots og som jeg da også nævnte i en af “ekstra“ sagerne).

14. Juli 2017
AzeHosting ApS-Logo

Antwort von AzeHosting ApS

Hej John,

Jeg er ked af at du havde denne oplevelse i dag. Vi er desværre stadig kun et lille iværksætter firma på 2 mennesker, og når der sker større udfordringer med teknikken så kan vi ikke både være hurtige med besvarelser og løse problemet.

Det hjælper så heller ikke at du sender 4 forskelige supportsager, som yderligere belaster os i at kunne besvare og hjælpe alle kunder.

Vi har udskiftet vores udgående mailserver med tredje-part software som bedre kan levere mails og komme udgående spam til livs.

Grunden til blokkeringen i dag, var at flere kunder var blevet ramt af hacking, som havde misbrugt deres e-mails til at sende SPAM med.

Af den årsag valgte Microsoft og flere andre store mailudbydere at blokkere vores mailserver IP.

Det er nu løst, og burde ikke ske igen, nu hvor vi bedre kan overvåge udgående post og forebygge afsendelse af SPAM.

Jeg håber på din forståelse, og ser frem til en dialog hvor alle er tilfredse.

Haiko, CTO

AzeHosting ApS

Kanon service

Kanon service
efter en laaaaaaaang kamp med Meebox og deres tvangsflytning af mine domæner og server til unoeuro.
valgte jeg at flytte azehosting. nu har jeg været der i 1 måned og det er gået så godt at jeg er igang med at flytte mine kunder over på den serverplads jeg har over ved azehosting.
Jeg kan varmt anbefale dette hosting firma.
Kanon Service og så til rimelige penge.

2. Mai 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink & professionel support, rigeligt af muligheder via cPanel

Som professionel udvikler har jeg oftest et større setup end de fleste vil mene, og med et BIZ 1 webhotel lever AzeHosting helt klart op til forventningerne,
Jeg har endnu til gode at opleve nedetid, eller vanskeligheder som ikke kunne løses.

Efter et (næsten) succesfuldt server skift, er jeg ikke i tvivl om at de yderst kompetente supportere har styr på det.,
Der var lidt problemer efter skiftet, men det tog en lille times tid, så var det rettet.

Hvis man har lidt teknisk snilde, eller er god til at holde overbilk, så er der rig mulighed for selv at skræddersy sit setup via deres ekstensive cPanel konfiguration.

De kan klart anbefales :)

25. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja jeg ved ikke hvor jeg skal starte …

Ja jeg ved ikke hvor jeg skal starte :-)
100% god fart og stabilitet, super med en tlf support og endnu mere super når den der tager telefonen ved hvad han snakker om.

Jeg har 11 hoteller rundt omkring og efter at have prøvet deres reseller løsning som bare er i top er jeg endt med at både spare penge og tid.

Jeg vil også fremhæve at selv en meget tung PrestaShop vil kunne køre uden at den løber tør for kræfter på deres Professionelt Performance Webhotel på delt SSD Dedikeret Server.

Så hvis man vil have stabilitet og lave udgifter kan det næsten ikke gøres bedre.

Så forsæt denne vej og hold fokus på kundeservice, så vil i være her i meget lang tid.

8. April 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr