Jag vill ge ett stort tack och den högsta möjliga beröm för den bästa kundservice jag någonsin upplevt! Kundtjänst var otroligt tydlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Trots att jag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra SERVICE! Hade satt mig i en situation där jag missat att beställa strumpor till ståbord. Behövde dem akut på en onsdag och jag la ordern på nätet och följde upp med ett samtal till AZ Design. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
lätt att göra en beställning och klicka sig fram, när man ska välja måttt, färg. Informativ order och hur man kan följa sin beställning. Mycket snabb på att svara per mail när man kontaktade för min l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
AZ Design erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av möbler och inredning för offentlig miljö så som restauranger, caféer, hotell och företag. Showroom i Stockholm.
Träffgatan 2, våning 2, 136 44, Handen, Schweden
Tack Josefine
Nöjd
Axel’s

Antwort von AZ Design
Vi beställde våren 2021 möbler från AZ design med betalvillkor förskottsbetalning, vi betalade och fick möblerna levererade, allt bra så långt.
Sommaren 2022 återkom de och hävdade att fakturan var obetald. Vi hänvisade till att vi förskottbetalt ordern, och att de har fel information i sitt system. De skickade ytterligare att mail med samma påstående som vi svarade det samma på.
Då gjorde de så vi hamnade hos Kronofogdemyndigheten. När vi då ringer upp ser de efter i sitt system att de skickat två fakturor för samma leverans, avskriver fordran.
Pratade med VDn som skyller på att vi borde varit tydligare och tar inget ansvar för att deras internt skapade fordran gått hela vägen till Kronofogden.

Antwort von AZ Design
Mycket bra och responsiv service, bordet är toppen och enkelt att montera, superstabilt höj/sänkbart bord! Extra plus för tillverkning i Sverige!! Lite segt att DHL är så dåliga men inte azdesign:s fel!

Antwort von AZ Design
Veldig lang leveringstid på varer som ifølge nettbutikken skulle kun ta 4- 9 dager. Etter 3 uker har vi fortsatt ikke mottatt leveransen.

Antwort von AZ Design
Otroligt bra service hela vägen. Svarar snabbt på telefon och mail. Fick även väldigt bra support av Alexander Karlsson när jag hade lite frågor om montering. Tusen tack!

Antwort von AZ Design
Jag har fått riktigt bra service och svar av Alexander på alla mina krångliga frågor.
Anna-Karin

Antwort von AZ Design
Svarar snabbt, hjälpsamma och trevligt bemötande på kundservice!

Antwort von AZ Design
Hjälpsam support, bra kommunikation! Tack bäste Alexander!

Antwort von AZ Design
Snygga produkter till bra priser och en kundservice i absolut världsklass. Matilda måste vara Sveriges bästa kundsupport. Så engagerad och proffsig! Grymt bra, rekommenderar AZ Design.

Antwort von AZ Design
Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Snabb leverans och snabba på att svara på mejl. Kan varmt rekommendera AZ Design,
Stort tack till Matilda som har hjälpt mig.

Supertrevlig service.
Jag fick så bra hjälp och svar på alla mina frågor.
Stort tack till Matilda

Antwort von AZ Design
Råkade tyvärr skada ut för skada på produkten under transporten (alltså orsakad av fraktbolaget, inte AZ). Snabbt, hjälpsamt och mycket trevligt bemötande från AZ att komma fram till en bra lösning för alla parter. Uppskattade mycket att säljare tog sig an mitt ärende per tel, och inte enbart hänvisade till skriftlig reklamation.

AZ design🌟🌟🌟🌟🌟
Proffsigt och grymt bra service,
Tack för att ni finns 💪💪💪

Antwort von AZ Design
Slow delivery. They said 2 to 7 days. On the 7th day we had to contact them and received the information that it will be delayed. The customer service people are helpful and kind, and that is why a 3 stars. The product they provided are also in bad quality and very hard to put it together.

Antwort von AZ Design
Skriver 2-5 dagar leverans med väntat snart två veckor och fortfarande inte en leveranslänk eller liknande även efter kontakt med kundservice. Detta är min andra leverans med AZ Design och har varit "inte normal" leveranstid på båda. Produkten i sig var bra men saknar tydlig manual.

Antwort von AZ Design
Bra totalupplevelse! Det höj- och sänkbara premiumskrivbordet jag beställde känns gediget och bra och tillhörande hurts är också fin! Att det inte blir högsta betyg beror på att leveransen dröjde längre än det som angivits och kom i två omgångar. Hurtsen tog längst tid. Eventuellt en pandemieffekt. Bordet hade också en transportskada som inte AZ Design kan lastas för, men som gjorde att allt drog ut ytterligare på tiden.
AZ Design (Vendela) har i alla kontakter varit väldigt trevliga och lösningsorienterade!
Det är inte fullt så enkelt att montera skrivbordet som man kan få känslan av på hemsidan, men inga problem om man tar det lugnt och läser instruktionerna noggrant.

Antwort von AZ Design
Den hjälp som jag fick när en leverans hamnat på villovägar (inte AZ designs fel), måste klassificeras som absolut toppklass. Otroligt lösningsorienterad och trevlig personal.

Antwort von AZ Design
Klockren kommunikation vid frågor. Leveransen gick snabbt och smidigt, rekommenderad varmt!

Antwort von AZ Design
Monteras på 15 minuter, står det i beskrivningen av höj- och sänkbara skrivbord med motor. Detta är INTE Ikea. På en kvart har man kanske lyckats öppna paketet. Det tar minst en timme för en normalhändig person att montera bordet, särskilt som instruktionerna är bristfälliga. Eftersom det inte finns förborrade hål är det dessutom lätt att det blir lite skevt om man inte är oerhört noggrann. Kanske är det därför vårt skrivbord rör sig lite ryckigt.

Antwort von AZ Design
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.