Jeg er stor fan af jer og har fået frugt og grøn flere gange. Jeg har også oplevet et problem med en varer og sendt en mail med et billede, jeg fik svar lyn hurtigt og dette havde jeg ikke forvent... Mehr ansehen
Virkelige skønne og friske frugter med god smag. For en gangs skyld avokadoer der modner perfekt, så ingen spild. Vi har købt af flere omgange allerede
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastiske appelsiner
Det er de bedste appelsiner, jeg længe har fået. De er små og ser ikke så spændende ud, men det er de
Super lækre citrusfrugter
Super lækre citrusfrugter, specielt grapefrugten er fantastisk, avocadoerne holder virkelig i lang tid i køleskabet efter modning
Stor fleksibilitet i forhold til at…
Stor fleksibilitet i forhold til at sammensætte ordren, og varerne er super, der er måske mere variation i størrelsen, men det betyder ikke noget når smagen er itop.
Prima avocadoer
Jeg har købt 10-15 kg avocadoer af flere omgange. Alle avocadoer er altid i den bedste kvalitet, og jeg har INGEN, der skal kasseres. Jeg har alle gange fået leveret til min hjemmeadresse, og der er intet at komme efter. Alt er i orden. Kun gode anbefalinger herfra.
Virkelige skønne og friske frugter god smag
Vi har købt af flere omgange allerede
Kvaliteten er som den skal være
Kvaliteten er som den skal være. Virkelig dejlige avokadoer, lækre citrusfrugter og nogle hysterisk afhængighedsskabende saltede ristede mandler. De er i en liga for sig selv.
Avokadoerne er gode, men…
Avokadoerne er gode, resten har vi desværre ikke haft det store held med. Det bedste er at Avokadokontoret leverer til hoveddøren i lejligheder og ikke blot til gaden. Desværre er der altid noget i selve indholdet af kasserne, der har gjort at vi er blevet skuffet.
Skuffende modtagelse af kasse med mix…
Skuffende modtagelse af kasse med mix af hvidløg, citroner, appelsiner, grapefrugter, avokadoer og kiwi. Kedelige og nogle dårlige imellem. Havde aldrig valgt det i Netto el anden butik. Ligner det sidste i kassen som nok skulle være smidt ud. ØV.
Super lækre og friske grøntsager og…
Super lækre og friske grøntsager og frugt - og appelsiner der smager lige så godt som de gjorde i min barndom, herligt!
Susanne
Vi har nu 2 gange modtaget de dejligste…
Vi har nu 2 gange modtaget de dejligste appelsiner og grapefrugter, og jeg glæder mig til prøve andre frugter og grøntsager fremover.
Jeg er stor fan af jer og har fået…
Jeg er stor fan af jer og har fået frugt og grøn flere gange.
Jeg har også oplevet et problem med en varer og sendt en mail med et billede, jeg fik svar lyn hurtigt og dette havde jeg ikke forventet 👍
Så hvis man kan leve med, det er et naturlig produkter og der kan være lidt engang imellem, så får man den sødeste og saftigst appelsin, lækker advocado og HUSK at prøv de sødkatofler de super.
Skuffende
Jeg modtager en bland selv kasse.
I den var to appelsiner rådne (med mug på) ud af 6 stk.
Samt 4 meget overmodne grape.
Avokadoerne er på størrelse med et hønseæg. Har aldrig set så små advokadoer.
Æbler er bedre i øko fra netto. Fejler intet men ingen smag.
Kiwi fine.
Vil ikke handle hos jer igen.
Har altid handlet hos greenmate som har helt igennem lækre øko appelsiner og kæmpe store smagsfulde øko advokadoer. Der vil jeg handle fremover. Jeg faldt blot for jeres bland-selv hvilket var skønt med 4 herhjemme som kan li lidt forskelligt.

Antwort von Avokadokontoret
Det er vist rent snyd og bedrag…
Vi bestilte en tasting-kasse på 6 kg - æbler, citroner, grape, kiwi, appelsiner og avokado. Vi modtog 24 små, lækre frugter (64-206 g/stk) - men absolut ikke de bestilte 6 kg - og en appelsin var endda muggen. Det svarer til en pris på over 15 kr/stk…
Vi bor i centrum, og for at undgå, at forbipasserende dyr og mennesker skulle forsyne sig af godterne, havde vi på ordren anført, at der skulle ringes på døren ved levering - det skete ikke!
Om der aldrig har været 6 kg, eller frugten er forsvundet under transport eller fra hovedtrappen vides ikke… Men vi har i hvert fald ikke modtaget det bestilte - hverken den bestilte mængde frugt eller et ring på dørklokken.
Vi kontaktede efterfølgende Avokadokontoret, som blot tilbød os en refusion på 25kr eller en voucher på 40kr. Gæt selv hvad vi valgte…
Jeg kan på Avokadokontorets svar se, at de stadig ikke har forstået, at vi kun har modtaget cirka halvdelen af den bestilte mængde frugt - eller også synes de, det er fint kun at give 25 kr i refusion for den manglende mængde og den mugne appelsin. Men de har for øvrigt stadig ikke overført pengene til os!
Og så er medarbejderne ikke enige i informationen til kunderne, da en anden medarbejder tidligere har sagt, at det var en beklagelig fejl, at der ikke var blevet ringet på døren. Hvis I ikke kan imødekomme enkelte kunders ønske mht et ring på dørklokken uanset tidspunkt (tydeligt anført på bestillingen), så bør I give kunderne besked.

Blandet oplevelse
Blandet oplevelse, for det første bliver kassen med blandet frugt og grønt leveret næsten et døgn før lovet, lige før midnat, sat udenfor og står der en hel nat i frostgrader. Desuden er der 2 citrusfrugter, der er dårlige ved ankomst, en citron der er decideret gennemrådden, og i en mail får jeg svar i retning af, ar det må jeg bare leve med. I øvrigt var der dejlig velsmagende frugt og grønt i kassen, men det bliver nok både første og sidste gang, jeg bestiller fra avokadokontoret.

Antwort von Avokadokontoret
I min første levering fra…
I min første levering fra avokadokontorey, var det desværre et par dårlige æbler. Dejlig smag i appelsinerne.

Blev svært skuffet
Som andre blev jeg tiltrukket af konceptet efter at have set ‘Løvens Hule’ og måske har jeg også fået det jeg har bestilt i forhold til vægt. Det er jeg ikke så fikseret på. Men hvad kvalitet angår er jeg stærkt skuffet.
Jeg bestilte en kasse sæsonens tomater og havde nok set frem til noget der lignede billedet på hjemmesiden, men i stedet fik jeg 3 kg runde tomater som ikke smager af mere end de drivhustomater man normalt får på denne årstid fra Holland. Så hvorfor køre 1.500 km ekstra? Ydermere bestilte jeg 5 kg. blandet grønt, hvor der yderligere var 2 kg af de samme kedelige tomater, så nu skal hele familien have tomatsuppe, for de skal i hvert fald ikke ødelægge salaten. Æblerne tror jeg ikke er nogle som kommer direkte fra træet, de ligner og smager som om de har ligget i kølehus hele vinteren, dem får jeg i bedre kvalitet og billigere i mit lokale supermarked, underforstået øko. Appelsinerne er for så vidt OK, men igen får jeg dem billigere i mit supermarked.
Anbefaling: vær mere præcis hvad det er i sælger og tilpas bestllingsside fra gang til gang så vi ved hvad vi skal forvente.Selv fortsætter jeg mine kritiske indkøb i de 5 supermarkeder jeg har nær adgang til.

Antwort von Avokadokontoret
Jeg har siden november 2024 bestilt…
Jeg har siden november 2024 bestilt varer ved Avokadokontoret
Det er blevet til rigtig mange citrusfrugter og avokadoer.
Jeg har 2. gange været ude for, at der var dårligt frugter i kassen.
Hver gang har jeg skrevet til dem, og uden yderlig forklaring fået refunderet et beløb svarende til dem der ikke kunne spises.
Jeg har aldrig fået en dårlig avokado
Jeg er fan af jeres produkter.
Dorthe:)

Dejligt frisk frugt
Dejligt frisk frugt. Når man er en i husholdningen, er det et kæmpe plus, at man selv kan blande kassen.

Øv, ærgeligt
Øv,
Jeg havde bestilt og glædet mig meget til at modtage dejligt frugt og grønt. Havde timet leveringen til dagen før min spiseklub skulle komme og spise hos mig. Da leveringen ikke kom Tirsdag som forventet og lovet kontaktede jeg onsdag på mail, Og fik blot en besked fra Martin at en palle med varer var blevet beskadiget i Jylland, og når ikke jeg havde fået min levering måtte den jo være imellem de beskadigede. Jeg fik tilbudt at kunne få min ordre med næste levering, Måtte skynde mig ud og handle ind. Syntes det var useriøst at man ikke giver kunderne besked. Det er ikke god service.

Antwort von Avokadokontoret
Får ikke de kg. man bestiller. Fin frugt men under middel grønsager
Vi har efter at have set Løvens Hule valgt at bestille ved Avokadokontoret. Vi har gået i 10 dage og glædet os til at modtage frugt og grønt i økologisk god kvalitet, det er i hvert fald det man tror man får, når man ser på deres hjemmeside, men virkeligheden er lidt noget andet.
Vi bestilte:
Æbler 1 kg (5-8 stk) Vi modtog 8 æbler der vejede 1,02 kg. Fin frugt intet at bemærke.
Appelsiner: 2 kg (3-6 stk pr kg.) Vi modtog 7 stk som total vejede 1,921 kg. Lækker frugt men under de 2 kg.
Grape: 1 kg. Vi fik 4 stk. med en vægt på 0,93 kg. OK frugt men under 1 kg som bestilt.
Citron: 1 kg (6-10 stk pr kg) Vi modtog 5 citroner med en vægt på 0,966 kg. Fin frugt, men under 1 kg.
Avokado: 1 kg (5-8 stk pr. kg) Vi modtog 6 stk. med en vægt på 958 gram. Meget hårde men flotte, dog igen lidt under i vægt.
Agurk: 1 kg (6-8 stk pr kg) Vi modtog 4 stk. med en vægt på 925 gram. Disse agurker var ikke så appetitlig, med mærker og hakker ind gennem skrallen. Igen under den vægt vi bestilte.
Tomater: 3 kg. Vi fik 1 slags tomat, alm. runde røde tomater i utrolig dårlig kvalitet, der var mug, mærker og de fleste var begyndt at gå i forrådnelse. Alle er kasseret. Vægten var 2,656 kg, så langt under de 3 kg vi bestilte.
Generelt levede avokadokontoret ikke op til vores forventninger, som vi havde efter at have set Løvens Hule, og efter vi har læst, og set billeder på deres hjemmeside.
Man burde som minimum forvente at man får de kg. man bestiller, det kniber lidt.
Vi har dog bestilt 1 kasse mere da vi håber det bare er os der har været uheldig, og så håber vi at der er min. de kg. vi bestiller og grønsagerne er lækre og friske, ellers må vi tilbage til Rema 1000 og købe frugt og grønt.
Deres kundeservice er god og jeg fik hurtig svar på den mail jeg sendte ang. ovenstående, derfor kan de knibe sig op på 3 stjerner.
Opdate fra 17/3-26
Vi fik vores næste kasse ugen efter, og oplevelsen er præcis den samme, Så nu har vi prøvet det, og vi anbefaler det ikke.
Kan lige nævne at vi bestilte 3 kg. agurker og vi fik 1,818 kg... Tomaterne var helt den samme oplevelse :( og frugten var nogenlunde, men absolut ikke bedre end det man køber i supermarkederne her i DK. Så nu blev det til 2 Stjerner istedet for 3.

Antwort von Avokadokontoret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.