Avea Bewertungen

1.3

Lägg ner skiten har blivit totalt lurad ..15.000. Får påminnelse Samt inkasso byter betalnings mottagare.. nä ja blir gråtfärdig Nä det är bara att betala Å skita i det blå.. Samsung paket

Ett av de mest avskyvärda företag som finns. De har satt i system att lura så många som möjligt på kort tid, de har försäljare som skulle kunna sälja sin mamma för en femma. Efter ett drygt 30 ta... Mehr ansehen

Bolaget Avea säljer handsprit och munskydd (mask) för 10-30 gånger ordinarie pris, så här i Corona-tider. Rena ockerpriser. Ruffel och båg rakt av. Moraliskt sett - Ett riktigt skitbolag. Efte... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Prylpandan Avea älskar prylar, hon kan bara inte få nog av leksaker, smink eller andra roliga prylar. Känn dig som hemma, se dig omkring i min fina butik och hoppas du ska hitta nåt!

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Beställde 60 pack medicinska masker för…

Beställde 60 pack medicinska masker för 429 kr det har gått 2 veckor nu fortfarande inte fått någonting. Försökt kontakta företaget flera gånger och inte fått något svar. Dom har inget telefonnummer. Man kan endast kontakta dom genom hemsidan. Det är säkert ett bluff företag. Kommer att ta kontakt med konsumentverket omedelbart!

24. Februar 2020

Bra pris och leveranstid men obefintlig support

Blev lite orolig över att se den här sidan efter att ha lagt en beställning inför jul. Det stämmer som sägs här att kommunikationen är bristfällig eller rättare sagt obefintlig. Har skickat två mejl utan svar. Men huvudsaken är ändå att varorna kommer fram och det gjorde de – snabbt dessutom!

Är på det stora helt klart nöjd men uppmuntrar ägarna att erbjuda support eller i annat fall göra klart att man begränsat den biten för att hålla nere priserna (som verkar mycket bra) och försäkra kunderna om att allt kommer gå professionellt till. (Aspievarning på sista meningen.)

16. Dezember 2019

Bluff

Bluff. Fick en trasig vara. De lovade skicka en ny. Kom aldrig någon ny vara. Fick sedan inte tag på dem efter flera försök. Fick aldrig någon ny vara eller pengarna tillbaka. Dåligt företag!

28. November 2019

BLUFF!!

Handlade varor för 2500 kr. Fick inget paket och inga svar när man hörde av sig flera gånger. HANDLA INTE!

11. November 2019

Här luktar det bluff

Här luktar det bluff. Beställde 2 masker till barnen och efter flertalet mail fortfarande ännu ingen som hört av sig.
Köp inte något härifrån. Ni blir lurade.

29. Oktober 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen