Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fejlagtigt beskrivelse - ingen forståelse. Jeg bestilte et produkt som desværre var beskrevet forkert på hjemmesiden, jeg kontakter derfor kundeservice, hvor jeg finder ud af jeg så skal betale 3... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en aircondition Nedis, helt ok så langt... Meeeen kondens slangerne mangler, det har man ingen forståelse for, selvom jeg tilbyder at betale for dem, dem har de ikke, er svaret, dem må leverend... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte et produkt hos dette firma, og det blev leveret super hurtigt! Desværre oplevede jeg et problem med produktet. Jeg kontaktede firmaet i går, søndag, og allerede her til morgen klokken 8 h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af de eneste der havde den tandbørste, jeg skulle bruge. Bestilt torsdag, modtaget fredag👍

1. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Elektrofachmarkt
  4. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Alt i AV kabler, HDMI kabler og scart kabler. Alle kabler er med prisgaranti.

2.7

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service!

Min kæreste og jeg havde bestilt en digital modtager som desværre gik i stykker kort tid efter vi modtog den. Vi forberedte os på at skulle købe en ny, da virksomheder sjældent giver en ny eller tager retur, hvis man ikke 100% kan bevise at det ikke var selvforskyldt.
Dog ringede vi lige til deres kundeservice først, og der blev vi modtaget af en sød og hjælpsom medarbejder, som forsikrede os om at det ikke var et problem og at vi selvfølgelig fik en ny.
Det var fantastisk service og jeg ville helt sikkert handle der igen.

24. November 2016

Stjerne service

Havde bestilt en sugekop til et GoPro-kamera - blev ringet op den første hverdag efter ordreafgivelse, hvor jeg blev fortalt at sugekoppen var i restordre og om jeg ønskede at annullere ordren.

HAMRENDE GOD SERVICE - De har styr på det - her handler jeg klart igen.

21. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Defekt kabel, vi sender dig et nyt :)

havde bestilt 3 usb kabler hos av-cables, hvor det ene kabel desværre er defekt. jeg kontakter selvfølgelig Av-cabels, og forklare siturationen. hvor efter den venlige med arbejder (Mads Møller) informere mig om at jeg vil få et nyt kabel til sendt med det samme, og jeg bare kan smide det defekte kabel ud.

så alt i alt en super god service hos Av-cables :)

14. November 2016

Overrasket

Hej Av-cables.dk

Jeg bestilte et clicktronic Phone kabel Igår ind kl 16:30 og som der stod på jeres hjemmeside, at de ville komme næste dag må jeg sige, at jeg ikke havde troet det ville komme idag. Er meget overrasket og kvaliteten det er jo helt perfekt. 2 meter som jeg bestilte og alt er helt i top. Jeg er meget tilfreds ved at handle hos jer.
På gensyn. :)

7. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig,nem og bare skide godt!

Skide god kundeservice, hurtig levering og de absolut bedste priser på kabler og andet. Anbefaler altid Av-cables når mine venner skal have et hvilket som helst kabel både på grund af den billige pris, men også fordi man kan finde alle kabler i modsætning af mange computer og hobby butikker.

30. April 2016

Overaskende god behandling!

AvCables leverer altid meget god service!
Et defekt produkt bliver tager hånd om med det samme, og der er ingen problemer eller lande ventetider dér!

En virksomhed som forstår at behandle kunden korrekt!!
Dette er en af grundende til at jeg bliver ved med at være kunde.

26. April 2016

Perfekt.

Hurtig og præcis levering.
Meget hjælpsomme ved telefon kontakt.
Har handlet der flere gange og altid været tilfreds.
Modtog en enkelt defekt vare som de byttede uden problemer og betalte for portoen.
Kan kun varmt anbefales.

31. Januar 2016

Uden problemer

Har flere gange bestilt kabler og andet fra AVCabels.dk uden problemer.
Jeg syntes det er nemt at overskue hjemmesiden.
Nemt at finde det man har behov for via informationer om produktet.
Hurtig forsendelse.

28. Januar 2016

Fremragende kundeservice

Jeg har brugt av-cables.dk mange gange, og uden problemer med hverken kvalitet, leveringstid eller noget andet. Dog købte jeg et produkt, som uheldigvis viste sig at have en produktionsfejl. Efter én mail, og én dag lå der et nyt produkt i min postkasse. Dette var uden nogen form for krav om returnering, eller anden form for bevis for defekten.
Stærk kundeservice - derfor 5/5 herfra!

4. November 2015

Fremragende service

Jeg har før givet fem stjerner. Dette fortryder jeg nu. Alt har simpelthen spillet perfekt. Jeg havde problemer med et produkt, og jeg kan ikke takke nok gange for løsningerne som Avcables kom med. Hvis alle virksomheder udviste lige så stor kunde service som dem, så tror jeg næsten vi kunne klare os uden et forbruger klagenævn. Tak

12. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr