Avarda Bewertungen 1’518

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Väldigt förvirrad över att jag hade ett tillgodobelopp som jag inte kunde se någonstans och förstod inte alls hur jag skulle gå tillväga. Men väldigt bra kundservice som hjälpte mig

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nettstedet er ikke særlig transparent. Og hvorfor blir ikke refusjonen gjort umiddelbart til kontoen betalingen ble gjort fra? I stedet må du undersøke hvorfor refusjonen ikke gikk gjennom, og derette... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikävään tilanteeseen jouduttuani liikkeen (Masku) kanssa, joka oli toimittanut minulle väärin argumentein soffan, joka ei ollut sitä mitä sen piti olla. Sain miellyttävältä asiakaspalvelujalta sekä m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen ollut teidän asiakkaanne silloin kun Hobby Hall perustettiin. Meidän ensimmäinen ostoksemme oli Pieni traktori joilla saimme ajaa nurmikot.Tykkäsimme mieheni kanssa teistä ,koska o,i kiva se... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahlungsservice
  2. Bank
  3. B2B-Dienstleistungen
  4. E-Commerce-Lösungsanbieter

Über Avarda

Vom Unternehmen geschrieben

Avarda Logo

Avarda is part of Avarda Group and a leading provider of payment solutions for e-commerce in Northern Europe. With a unique white-label model, Avarda enables merchants to own and control the entire customer journey – strengthening loyalty and driving repeat purchases. Avarda manages payments for some of the Nordic region’s largest e-retailers, including Boozt and Jollyroom.

Avarda offers a seamless and secure online payment experience, where consumers can manage their transactions through My Pages —enabling them to review, pay, or split their purchases with ease.

My Pages

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1518 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen erittäin tyytyväinen Avardan…

Olen erittäin tyytyväinen Avardan palveluihin. Maksuprosessi oli nopea ja selkeä, ja asiakaspalvelu vastasi kysymyksiini nopeasti ja ystävällisesti. Kokonaisuudessaan erittäin luotettava ja helppokäyttöinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!

Hei Fahim!

Lämmin kiitos palautteestasi.
Tällainen palaute motivoi meitä jatkamaan hyvän palvelun tarjoamista.
Tervetuloa asioimaan jatkossakin!

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt greit å få hjelp ,og proffe folk…

Helt greit å få hjelp ,og proffe folk på den andre siden med høflighet og hjelpsomme

2. September 2025

Antwort von Avarda

Hei, tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så godt å høre at du føler deg godt tatt imot og hjulpet – det setter vi stor pris på.

Ha en riktig fin dag videre!🌸

Alltid bra

Alltid bra, inga problem 👍

Antwort von Avarda

Hej, stort tack för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att allt fungerar bra.

Ha en fortsatt fin dag! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och bra hjälp

Jag kände på mig att hon ville hjälpa mig och jag har fått presentkort att handla på ica bl.a för jag hade betalt en faktura 2ggr / Lilly

2. September 2025

Hej Lilly!

Så bra att vi kunde lösa din återbetalning via en utbetalningsavi som du önskade. Stort tack för ditt omdöme.

Vi önskar dig en fin dag.🌸

Antwort von Avarda

Så roligt att höra att du är nöjd och blivit bemött på ett vänligt sätt. Tack för att du delar med dig!

Ha en fortsatt härlig dag. 🌼

Allt bara bra

Allt bara bra. Toppen!

Antwort von Avarda

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att allt har fungerat bra för dig.

Vi önskar dig en fortsatt härlig dag! 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oli ystävällinen asiakaspalvelija ja…

Oli ystävällinen asiakaspalvelija ja käytiin asiat läpi oikein hyvin.

Hei Seija!

Lämmin kiitos palautteestasi.
Hienoa kuulla, että asiat käytiin hyvin läpi. Välitämme kiitokset asiakaspalvelijalle.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Laskut

Sain hoidettua asiani hyvin ja asiakaspalvelija auttoi mainioisti.

25. August 2025

Hei Mikko!

Kiitos paljon palautteestasi.
Tämä lämmittää kovasti mieltämme.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Asiakaspalvelu oli hyvää

Asiakaspalvelu oli hyvää, mutta valitettavasti asia ei ratkennut, koska ongelma johtui sovelluksen virheestä.

3. September 2025

Hei Leila!

Kiitos palautteestasi!
Mukava kuulla, että olit tyytyväinen asiakaspalveluumme.

Suosittelemme lämpimästi olemaan meihin uudelleen yhteydessä, niin autamme mielellämme asian selvittämisessä.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unreasonable and robotic approach to payments

My experience with Avarda has been disappointing. Despite having made bulk payments towards my purchases, I kept receiving reminders about a small amount (8 €). Instead of reviewing the situation with common sense and acknowledging the larger payments already made, the response I got felt robotic and dismissive.

A company of this size should have systems — and customer service — capable of handling situations with fairness and reason, not rigidly demanding minor sums while ignoring the bigger picture. It’s frustrating to feel like you’re dealing with a machine rather than people who understand context.

I would advise others to be cautious: expect little flexibility and a very one-sided interpretation of “customer service.”

Update:
After posting this review, Avarda finally addressed my case and offered a partial resolution (discounted fees and early closure option). While I appreciate this, I remain disappointed that it required going public before being taken seriously. Customer service should have been proactive rather than reactive.

4. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi,
Thank you for taking the time to leave a review. We definitely want to help you and sort this out. We’ve tried reaching out to you, but we’d be grateful if you could get back to us so we can find a way forward together.
Wishing you a great day! 🌼

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalig

Jeg har betalt for mye. Mye frem og tilbake og fremdeles er det feil.

18. Juni 2025

Hei,
takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager virkelig forvirringen og ulempene dette har medført. Dersom saken fortsatt ikke er løst, hjelper vi deg gjerne videre – ta gjerne kontakt med oss direkte, så ser vi nærmere på det og finner en løsning så raskt som mulig.

Vi ønsker deg en fin dag!🌸

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr